Geomentoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2017
- Like
- 266
- Πόντοι
- 21
Και να σκεφτείς ότι εχει πατήσει τα σαράνταΌταν βλέπει τέτοια κορμιά, πως να μήν κουνιέται το ηφαίστειο...?
![]()
Και να σκεφτείς ότι εχει πατήσει τα σαράνταΌταν βλέπει τέτοια κορμιά, πως να μήν κουνιέται το ηφαίστειο...?
![]()
Και να σκεφτείς ότι εχει πατήσει τα σαράντα
Εδώ γράφει ότι γεννήθηκε το 1991 αρα 34![]()
Τζούλια Νόβα - Το βιογραφικό, η ηλικία, ο γάμος, το παιδί, η πρώην σχέση με τον Γιάννη Μάρκου και οι σπουδές
Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακήdebater.gr
40αρα δεν φαινεται με τίποτα αλλά και εγώ δεν την περίμενα τόσο μικρή κάπου 36-38 πίστευα ότι ήταν.Είχα την εντύπωση ότι ήταν σαραντάρα
Πολλά χρόνια στην τηλεόραση για να είναι 30.Εγώ θα την έκανα με το ζόρι τριάντα
Στα 33 είναι και πάλι πολλά μου φαίνονταιΠολλά χρόνια στην τηλεόραση για να είναι 30.
MMMM μια πιπα με δαχτυλο με τις δαχτυλαρες σου!!!
Ο δικός της μπορεί να έχει κάποια φράγκα, αλλά όχι για τέτοιο κότερο...
Ο Ινδοπακιστανος που εχει για ανδρα εχει δίπλωμα skipper και δουλευει στο κοτερο, ετσι ειχε πει καποια στιγμη η Τζουλια... Δυστυχώς μουνια κατηγορίας Τζουλια Νοβα ειναι πολυέξοδα, που πας ρε καραμητρο.Ο δικός της μπορεί να έχει κάποια φράγκα, αλλά όχι για τέτοιο κότερο...
Ποιος ξέρει ποιον συνοδεύει.
Δύναμη η Ουκρανη!!!!
Αυτος που πηγε η που πηγε αυτη;Ο Ινδοπακιστανος που εχει για ανδρα εχει δίπλωμα skipper και δουλευει στο κοτερο, ετσι ειχε πει καποια στιγμη η Τζουλια... Δυστυχώς μουνια κατηγορίας Τζουλια Νοβα ειναι πολυέξοδα, που πας ρε καραμητρο.
Εσυ πιστεύεις οτι αν αύριο το πρωι δηλώσει οτι χώρισε δεν θα βρεθούν δεκαδες επιχειρηματίες να της δώσουν γη και υδωρ προκειμένου να την εχουν ως γυναικα-τροπαιο στο πλαι τους...Αυτος που πηγε η που πηγε αυτη;