You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22K
- Εμφανίσεις 425K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 25.028
- Πόντοι
- 6.056
Τη χρυσή σαμπάνια ... όλο την ξεχνάτε ...να μου πεις αν τελικα η χατζη σε στραποναριζε
Μόνο το στραπόνι θυμάστε.
It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 3.968
- Πόντοι
- 456
''Όποιος δεν είναι ΝΔ είναι Ψεκ.''
Εντωμεταξύ η ΝΔ :
Εντωμεταξύ η ΝΔ :
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.950
- Πόντοι
- 16.131
μονο ο μπαροκ μπορει να το κανειΑμφισβήτησε κανείς ότι είσαι μαλάκας;
Δεν νομίζω.
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 25.028
- Πόντοι
- 6.056
Μπροστά στον Πελέ, όλοι είναι ... άμπαλοι ....μονο ο μπαροκ μπορει να το κανει
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.950
- Πόντοι
- 16.131
φιλε εγω δεν εχω λεφτα για χρυσες σαμπανιες με ρετσινα κουρτακη την βγαζωΤη χρυσή σαμπάνια ... όλο την ξεχνάτε ...
Μόνο το στραπόνι θυμάστε.

tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 25.028
- Πόντοι
- 6.056
Η Κλαούντια είχε όμως λεφτά δύο πεθερών .φιλε εγω δεν εχω λεφτα για χρυσες σαμπανιες![]()
Τα βάζει και φωτογραφία στις 03.30 άμα λάχει , όταν έχει βγάλει το παντελόνι ο πεθερός
και το κρεμάει στο καρφί .
Αν επιμείνεις θα βάλει φωτό
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.999
- Πόντοι
- 47.293
K που θα ήταν 50 μέρες; Για τζογκιγκΤι λες ρε τρελε;;;; Επρεπε να τους καλεσει να ερευνηθει αν προκειται για θανατο ή δολοφονια πριν απομα βρεθει το πτωμα;
.
Έπρεπε στην εβδομάδα πάνω να τους φωνάξει κ όχι τώρα που έγινε βουκινο η φάση
Επίσης γιατί πρέπει να δώσει εντολή του Αρείου πάγου ο εισαγγελέας για έρευνα κ όχι ο τοπικός εισαγγελέας ;;;
Ασφαλώς διότι στόχος είναι να σκάσουν αν δεν έχουν στοιχεία
Κανονικά αυταπαγγελτα έπρεπε στην εβδομάδα πάνω να φωνάξει ο τοπικός εισαγγελέας τους γονείς κ να ερευνήσει τα στοιχεία της εξαφάνισης πάνω στην εβδομάδα διότι μιλάμε για το γιο της εισαγγελεος που εξέταζε τα Τέμπη.....
Κ επαναλαμβάνω ότι μπορεί να είναι κ από άλλες υποθέσεις εχθροί της Αποστολάκη ....
Απλώς οι ενδείξεις οδηγούν για Τέμπη
Φυσικά ο τρόπος που τους καλει η εισαγγελέας Αρείου πάγου είναι ή ξέρετε κ πείτε ή ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ...........ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ,, ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ Κ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.531
- Πόντοι
- 6.256
Πολύ δυνατό επιχείρημα.Ενω το να ψηφιζεις Κωνσταντοπουλου πχ σημαινει πως εισαι τουλαχιστον νομπελιστας, ε;![]()
Ήθελες να μάθεις τι θα ψηφίσω για να το χρησιμοποιήσεις ε;

Δεν πείραζει δεν υπάρχει θέμα που θα λες ψήφισα την μαφία και θα σε φτύνουν.
Θα το συνηθίσεις 6 χρόνια τώρα λες ψιχαλίζει
του Παιχταρά έχει 28χρονο καλό γλυκό παιδί , υπάρχει στο νετΜήπως η νουβέλα είναι αυτή;
Άφησα τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες κι έτσι έσωσα τον γάμο μου»
![]()
«Άφησα τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες κι έτσι έσωσα τον γάμο μου» | zarpanews.gr
Μετά από 22 χρόνια έγγαμου βίου αισθάνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ, επειδή ακριβώς επέτρεψαν να υπάρχει αυτή η… ερωτική ποικιλία στη ζωή τους Μία απίστευwww.zarpanews.gr
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.999
- Πόντοι
- 47.293
Λέγε ρε ποιος είναι ο κερατάς αυτός ;του Παιχταρά έχει 28χρονο καλό γλυκό παιδί , υπάρχει στο νετ
Ξέρουμε επίσημα τον Κούλη που του γαμουσε τη γυναίκα ο νικολαιδης κ έκανε την πάπια για να αναρριχηθεί στην εξουσία με την βοήθεια αυτών ...
Ο άλλος που λες κερατάς ποιος είναι ;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.580
- Πόντοι
- 5.506
Οποιοσδήποτε ακόμα και σήμερα, εν έτει 2025 κόσμος μπερδεύει το ατύχημα με το δυστύχημα, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, καταδεικνύει την αμορφωσιά μας και μόνο.Γιατι μόνο 57 ήταν;
Απλά 57 είπαν του Πρωκτοψαλτε να δημοσιοποιήσει και τέλος.Εμεινε με 57 η "ιστορία"
Αν θυμάσαι καλά πρόπερσι λέγανε και για ατύχημα.
Φέτος τελικά το αναβάθμισαν σε δυστύχημα ώστε να μην είναι τόσο ερειστικοι στην κοινή γνώμη η οποία το λέει έγκλημα
Όσο για τον αριθμό, πόσοι να λέμε ότι ήταν;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.580
- Πόντοι
- 5.506
Ρε σπασαρχιδι, θα μας πεις τελικά αν έκανε καλύτερες μπίζνες ο προπάππος με τους ναζί ή ο παππούς με τους χουνταιους;; Όπως και να χει, αμφότεροι θα σε είχαν τρελάνει στη φάπα που ξεκοκκαλισες όλη την γονική παροχή και έμεινες στον ασσο, ευτυχώς που δε θα μάθουν ότι έγινες και συριζοκομμουνι.Μπροστά στον Πελέ, όλοι είναι ... άμπαλοι ....
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.580
- Πόντοι
- 5.506
Έχεις μια έφεση να βάζεις φωτό με σώβρακα, όπως σώβρακο σε έχει κάνει όλο το σάιτ 4 φορές και έφευγες τρέχοντας μέχρι να ξαναγυρίσεις.το σώβρακο του πεθερού.
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.999
- Πόντοι
- 47.293
Εδώ δεν είχαμε ούτε ατύχημα ούτε δυστύχημαΟποιοσδήποτε ακόμα και σήμερα, εν έτει 2025 κόσμος μπερδεύει το ατύχημα με το δυστύχημα, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, καταδεικνύει την αμορφωσιά μας και μόνο.
Όσο για τον αριθμό, πόσοι να λέμε ότι ήταν;
Είχαμε έγκλημα στο βωμό του κέρδους και έλλειψη μέτρων δικλείδων ασφαλείας σε ευρωπαϊκή χώρα το 2025 με υπαιτιότητα της τωρινής κυβέρνησης κ των προηγούμενων
Έχουμε όμως συγκάλυψη στο φαγοπότι εκατομμύριων καθώς κ συγκάλυψη για διακίνηση παράνομων φορτίων
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.950
- Πόντοι
- 16.131
κκε εσωτερικου ψηφιζεις το καταλαβαμεΕδώ δεν είχαμε ούτε ατύχημα ούτε δυστύχημα
Είχαμε έγκλημα στο βωμό του κέρδους και έλλειψη μέτρων δικλείδων ασφαλείας σε ευρωπαϊκή χώρα το 2025 με υπαιτιότητα της τωρινής κυβέρνησης κ των προηγούμενων
Έχουμε όμως συγκάλυψη στο φαγοπότι εκατομμύριων καθώς κ συγκάλυψη για διακίνηση παράνομων φορτίων
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.999
- Πόντοι
- 47.293
Εγώ κ ο μπαρόκ ΚΚΕ Μ λκκε εσωτερικου ψηφιζεις το καταλαβαμε
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.580
- Πόντοι
- 5.506
Το ότι κάνουν τόσο ντόρο ενώ οι διαδικασίες διερεύνησης ενός θανάτου προφανώς θα έπρεπε να είναι συγκεκριμένες συμφωνούμε. Ίσως ένα ελαφρυντικό από μένα για τη διαδικασία του κατεπειγόντως καθώς και επειδή είναι μια υπόθεση που καλώς ή κακώς έχει πάρει δημοσιότητα λόγω της μάνας. Στην εβδομάδα πάνω να φωνάξει, τι; Χωρίς να γνωρίζουμε αν είναι ζωντανός, νεκρός, αν έφυγε αυτόβουλα ή οτιδήποτε άλλο. Τότε ήταν το στάδιο της έρευνας που αφορά αστυνομία, ερευνητές και ντετέκτιβ, που κολλάει η εισαγγελία; Τότε ακόμα υπήρχε έρευνα για να βρεθεί ο άνθρωπος. Σαφώς και αν γνωρίζουν κάτι σε σχέση με αυτά που άφησαν να εννοηθούν δημοσίως (και οι αναρτήσεις στα σοσιαλ δημόσιος λόγος θεωρείται) πρέπει να τους καλέσει να τα καταθέσουν για να γίνει η έρευνα αν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία που γνωρίζουν. Τώρα αν θα είναι τοπικός εισαγγελέας ή Αρεοπαγίτης είναι νομικό ζήτημα που δε γνωρίζουμε.K που θα ήταν 50 μέρες; Για τζογκιγκ
Έπρεπε στην εβδομάδα πάνω να τους φωνάξει κ όχι τώρα που έγινε βουκινο η φάση
Επίσης γιατί πρέπει να δώσει εντολή του Αρείου πάγου ο εισαγγελέας για έρευνα κ όχι ο τοπικός εισαγγελέας ;;;
Ασφαλώς διότι στόχος είναι να σκάσουν αν δεν έχουν στοιχεία
Κανονικά αυταπαγγελτα έπρεπε στην εβδομάδα πάνω να φωνάξει ο τοπικός εισαγγελέας τους γονείς κ να ερευνήσει τα στοιχεία της εξαφάνισης πάνω στην εβδομάδα διότι μιλάμε για το γιο της εισαγγελεος που εξέταζε τα Τέμπη.....
Κ επαναλαμβάνω ότι μπορεί να είναι κ από άλλες υποθέσεις εχθροί της Αποστολάκη ....
Απλώς οι ενδείξεις οδηγούν για Τέμπη
Φυσικά ο τρόπος που τους καλει η εισαγγελέας Αρείου πάγου είναι ή ξέρετε κ πείτε ή ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ...........ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ,, ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ Κ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ
Ενδείξεις, εικασίες και για εσάς βεβαιότητες έχουν ελάχιστη σημασία, γεγονότα και αποδείξεις ψάχνουν. Καλά, για την τελευταία πρόταση, τι να πω, κομμουνιστής είσαι, φιλαράκι μου είσαι, δε γαμιεται.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.950
- Πόντοι
- 16.131
εγω για σκετο ΜΑΛΑΚΑ τον ηξεραΕγώ κ ο μπαρόκ ΚΚΕ Μ λ![]()
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.580
- Πόντοι
- 5.506
Γιατί, ενοχλήθηκες; Εμάς που μας στολίζετε από πάνω μέχρι κάτω επειδή έχουμε δηλώσει ότι έχουμε ψηφίσει ΝΔ καλύτερα είναι; Εκ του ασφαλούς και χωρίς να δηλώνετε τι προτιμάτε; Μόνος σου παρεξηγήθηκες πάντως, εγώ μαλακα δε σε είπα, μάλλον κατάλαβες μόνος σου τη μαλακια. Ούτως ή άλλως και ΣΥΡΙΖΑ να δήλωνες, ΚΚΕ να δήλωνες, ναζιδια να δήλωνες πάνω κάτω στην ίδια συνομοταξία θα ήσουν. Εκτος από τον αδελφό βολκανο.Πολύ δυνατό επιχείρημα.
Ήθελες να μάθεις τι θα ψηφίσω για να το χρησιμοποιήσεις ε;
Δεν πείραζει δεν υπάρχει θέμα που θα λες ψήφισα την μαφία και θα σε φτύνουν.
Θα το συνηθίσεις 6 χρόνια τώρα λες ψιχαλίζει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 247
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 1K