Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 419K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
1.113
Πόντοι
206
Το δυσάρεστο για τη μάνα εισαγγελέα είναι ότι έχει πέσει σε εντολοδόχο της μαφίας ιατροδικαστή που είναι γνωστή γκάνγκστερ .....
Τυγχάνει κάποια ταξίδια να τα έχω κάνει με φίλο ιατροδικαστή κ δεν μπορούν να πιστέψουν ότι στο μεγαλύτερο δυστύχημα κατέστρεψαν τα αίματα σε ,27!μέρες κ υπόψιν είναι και Νουδου.

Τσπ για το καλό της δημοκρατίας μας ελπίζουμε να είναι διαβολικές συμπτώσεις ο θάνατος του γιου της Αποστολάκη .....αλλιώς ζούμε σε τέταρτο κοσμική χώρα .....
Για το καλό της δημοκρατίας μας; Ασχολεισαι ακόμα με τη δημοκρατία; Πιστεύεις; Ακόμα;;;

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.920
Πόντοι
47.293
Για το καλό της δημοκρατίας μας; Ασχολεισαι ακόμα με τη δημοκρατία; Πιστεύεις; Ακόμα;;;
Πιστεύω ότι με την πτώση του κομμουνισμου το 1990 έχουμε αναρχική πλουτοκρατία στη δύση ..ότι θέλει κάνει το κεφάλαιο δλδ

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.248
Πόντοι
6.256
Είναι μία μάνα Εισαγγελέας. Η οποία ΔΕΝ χειρίζεται τα Τέμπη, άλλη είναι η Εισαγγελέας για το ''μπάζωμα'', το ονοματεπώνυμό της φαίνεται στο link.
Της σκοτώνουν το γιο οι ''δολοφόνοι'' της Κυβέρνησης. Πιστεύεις σοβαρά ότι δεν ξέρει τι πρέπει να πράξει για να τιμωρήσει τους δολοφόνους του παιδιού της και ότι δε θα τα κάνει όλα πουτάνα τώρα που είναι στο τέρμα της καριέρας της; (στα 65 συνταξιοδοτείται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ). Πιστεύει κανείς σοβαρά ότι οι συνάδελφοι της Εισαγγελείς δε θα τη βοηθήσουν σε κάτι τέτοιο; Και μάλιστα σε ένα κλίμα στην κοινωνία που είναι όλα υπέρ της;

Εισαγγελία Εφετών Λάρισας για την υπόθεση Τεμπών: “Οι εισαγγελείς δεν δέχονται πιέσεις και είναι αμερόληπτοι – Δεν χρειάζονται πρωτοβουλίες για δήθεν υποβοήθηση”

Και για να γίνω και λίγο ΚΚΕ, γιατί αυτός ο θάνατος να μην είναι προβοκάτσια των εχθρών της Κυβέρνησης ώστε να την εκθέσουν και να έχουν να τη λασπολογούν;
E μα,μασημενη τροφη θελουν καποιοι.Ισως και το δυστυχημα να ειναι δακτυλος ξενων πρακτορων που αποσκοπουν στην διαλυση του κρατους και την ανατροπη του καθεστωτος,ισως αυτοι να φορτωσαν και το δηθεν φορτιο.Ισως να χρηματισαν και υπαλληλους για να μπορουν να κουβαλανε το υλικο απο το χωρο του δυστυχηματος.Ισως και τοτε που πλημμυρισε η Λαρισα να μπαζωσαν κανενα ρεμα,ισως να κανανε τις υποκλοπες ξενοι πρακτορες που παρεισφρησαν στον κρατικο ιστο.Αλλα το αγρυπνο ματι του Μαικλ-Κυριακου μας εχει ασφαλεις απο οποιονδηποτε κινδυνο.:confused::confused::confused:

ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
1.113
Πόντοι
206
Πιστεύω ότι με την πτώση του κομμουνισμου το 1990 έχουμε αναρχική πλουτοκρατία στη δύση ..ότι θέλει κάνει το κεφάλαιο δλδ
Όμορφα. Αρα η δημοκρατία δεν είναι καλό πραγμα. Δημοκρατία ονόμασαν τον εαυτό τους οι μαφίες.

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.958
Πόντοι
6.495
E μα,μασημενη τροφη θελουν καποιοι.Ισως και το δυστυχημα να ειναι δακτυλος ξενων πρακτορων που αποσκοπουν στην διαλυση του κρατους και την ανατροπη του καθεστωτος,ισως αυτοι να φορτωσαν και το δηθεν φορτιο.Ισως να χρηματισαν και υπαλληλους για να μπορουν να κουβαλανε το υλικο απο το χωρο του δυστυχηματος.Ισως και τοτε που πλημμυρισε η Λαρισα να μπαζωσαν κανενα ρεμα,ισως να κανανε τις υποκλοπες ξενοι πρακτορες που παρεισφρησαν στον κρατικο ιστο.Αλλα το αγρυπνο ματι του Μαικλ-Κυριακου μας εχει ασφαλεις απο οποιονδηποτε κινδυνο.:confused::confused::confused:
Έχω έγκυρη πληροφορία ότι εκείνο το βράδυ άνθρωπος από το Μαξίμου έφυγε νύχτα με μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια, πήγε στο σταθμό της Λάρισας και άλλαξε τα κλειδιά από τις ράγες ώστε να προκληθεί η σύγκρουση, ενώ όσοι είχαν βάρδια τα είχαν κάνει όλα τέλεια.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.920
Πόντοι
47.293
Όμορφα. Αρα η δημοκρατία δεν είναι καλό πραγμα. Δημοκρατία ονόμασαν τον εαυτό τους οι μαφίες.
Δημοκρατία τη σημερινή ημέρα είναι ο μανδυας της πλουτοκρατίας για να περνάει τα θέλω του .....

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.862
Πόντοι
1.756
Ρε σάλτα και γαμησου και συ βλαμμένο....που βλέπει μαλακά πτώματα ο εισαγγελέας....ηλίθιε μπονομπο
Ήρεμα στο γράφω και ήρεμα απάντησε.
Οι εισαγγελείς δεν βλέπουν πτώματα στις δικογραφίες?
Δεν διαβάζουν ιατροδικαστικές και άλλα τέτοια?

Που ΄σαι, είπαμε μην ασχολείσαι και δεν θα ασχολούμαι.
2η φορά που στο υπενθυμίζω.

ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
1.113
Πόντοι
206

Κοιτάχτε πόσο αθώα τα παρουσιάζει όλα ενα καθεστωτικό μέσο ενημέρωσης. Πως γίνεται να παρουσιάσεις το θεμα, να το πας εκει που θες ωστε να βγει το συμπέρασμα που θες.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.357
Πόντοι
456

Κοιτάχτε πόσο αθώα τα παρουσιάζει όλα ενα καθεστωτικό μέσο ενημέρωσης. Πως γίνεται να παρουσιάσεις το θεμα, να το πας εκει που θες ωστε να βγει το συμπέρασμα που θες.
έτσι, μόνο δολοφονία και μόνο από τον κούλη θα δεχθούμε, τίποτα άλλο.

• Like
Αντιδράσεις: barock

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.060
Πόντοι
2.356

Όλα αυτό γράφουν.
Βγήκε για βόλτα στο ποτάμι, εντός της πόλης, για κάποιο άγνωστο λόγο περπατούσε 4 μέρες, έκανε 15-18 χιλιόμετρα με τα πόδια, πήγε σε γειτονικό χωριό, αφού πρώτα πέρασε από ενδιάμεσα γειτονικά χωριά, δεν τον είδε κανείς και κατέληξε στα κατσαβραχα, όπου άραξε και περίμενε να πεθάνει από το κρύο.
Τα σκυλιά τις 45 μέρες που ήταν νεκρός στα κατσαβραχα εκεί, για κάποιον άγνωστο λόγο δεν τον μύρισαν. Τον εντόπισαν τις 4-5 τελευταίες μέρες.
Μπαζει από αρκετές μεριές αλλά οκ.
Θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις οπότε θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.891
Πόντοι
16.131
έτσι, μόνο δολοφονία και μόνο από τον κούλη θα δεχθούμε, τίποτα άλλο.
για πες μας το πορισμα που εχει βγαλει το ελληνικο fbi μεσω του βαψαμαλλια υπουργου και του μεγαλου και τρανου αντιπροεδρου που γνωριζει τα παντα

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.276
Πόντοι
206
Θα μου κάνει εντύπωση αν μιλήσουν εισαγγελείς και άλλοι αν πρόκειται για δολοφονία λόγω Τεμπών.

Προσωπικά θεωρώ δικαστές και εισαγγελείς κότες λυρατες.

Ακόμα και αν σκοτώσουν τα παιδιά τους σημασια δεν δίνουν.

Είναι τόσα μικρά ανθρωπάκια όλοι αυτοί που όποιος σηκώσει ανάστημα καρατομειται.

Ανεξάρτητη δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν υπάρχει.

Συγκρίσιμη μόνο με κάτι αφρικανικές χώρες είμαστε.

Θα μου προκαλέσει φοβερή εντύπωση αν βρεθεί κάποιος δικαστής ή εισαγγελεας με αρχιδια να κάνει κάτι.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.357
Πόντοι
456
για πες μας το πορισμα που εχει βγαλει το ελληνικο fbi μεσω του βαψαμαλλια υπουργου και του μεγαλου και τρανου αντιπροεδρου που γνωριζει τα παντα
ρώτησέ τους, δεν ξέρω, δεν ήμουν εκεί αντίθετα με πολλούς εδώ μέσα και στο ιντερνετ γενικά που είναι πανταχού παρόντες και ξέρουν με ακρίβεια και με λεπτομέρειες κάθε συμβάν σε κάθε γωνιά της ελλάδας αλλά και της γης.

• Like
Αντιδράσεις: barock

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.891
Πόντοι
16.131
ρώτησέ τους, δεν ξέρω, δεν ήμουν εκεί αντίθετα με πολλούς εδώ μέσα και στο ιντερνετ γενικά που είναι πανταχού παρόντες και ξέρουν με ακρίβεια και με λεπτομέρειες κάθε συμβάν σε κάθε γωνιά της ελλάδας αλλά και της γης.
εσυ δεν μιλησες για δολοφονια του κουλη??? τελος παντων μαλλον θα μαθουμε την αληθεια που θελουν οι κυβερνησεις ανεξαρτητου χρωματος

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
2.052
Πόντοι
456
Τσάμπα το κουράζετε ρε τύποι. Αφού είναι υπερσίγουρο ότι ο ίδιος ο Μητσοτάκης τον καθάρισε. Είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί και κάποια φωτό του που κρατάει κανένα σχοινί, καλώδιο ή έστω ένα κομπολόι και που χωρίς αμφιβολία είναι το όπλο του εγκλήματος

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.891
Πόντοι
16.131
Τσάμπα το κουράζετε ρε τύποι. Αφού είναι υπερσίγουρο ότι ο ίδιος ο Μητσοτάκης τον καθάρισε. Είναι θέμα χρόνου να εμφανιστεί και κάποια φωτό του που κρατάει κανένα σχοινί, καλώδιο ή έστω ένα κομπολόι και που χωρίς αμφιβολία είναι το όπλο του εγκλήματος
εχεις πληροφορια? ριχτην στο τραπεζι

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.909
Πόντοι
456
Όλα αυτό γράφουν.
Βγήκε για βόλτα στο ποτάμι, εντός της πόλης, για κάποιο άγνωστο λόγο περπατούσε 4 μέρες, έκανε 15-18 χιλιόμετρα με τα πόδια, πήγε σε γειτονικό χωριό, αφού πρώτα πέρασε από ενδιάμεσα γειτονικά χωριά, δεν τον είδε κανείς και κατέληξε στα κατσαβραχα, όπου άραξε και περίμενε να πεθάνει από το κρύο.
Τα σκυλιά τις 45 μέρες που ήταν νεκρός στα κατσαβραχα εκεί, για κάποιον άγνωστο λόγο δεν τον μύρισαν. Τον εντόπισαν τις 4-5 τελευταίες μέρες.
Μπαζει από αρκετές μεριές αλλά οκ.
Θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις οπότε θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα.
Δολοφονία μάλλον είναι, αλλά αυτό που δεν ξέρουμε είναι η υπόλοιπη ζωή του μακαρίτη.
Όλοι εστιάσαμε στο γιο της εισαγγελέως των Τεμπών.
Που ίσως και να μη συσχετίζεται με το συμβάν.
Πάντως εντύπωση μου κάνει το άρθρο παραπάνω που λέει ότι έφυγε με 70 ευρώ στην τσέπη αλλά δε βρέθηκαν.
Ποιός ήξερε πόσα λεφτά είχε πάνω του;

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.920
Πόντοι
47.293
Θα μου κάνει εντύπωση αν μιλήσουν εισαγγελείς και άλλοι αν πρόκειται για δολοφονία λόγω Τεμπών.

Προσωπικά θεωρώ δικαστές και εισαγγελείς κότες λυρατες.

Ακόμα και αν σκοτώσουν τα παιδιά τους σημασια δεν δίνουν.

Είναι τόσα μικρά ανθρωπάκια όλοι αυτοί που όποιος σηκώσει ανάστημα καρατομειται.

Ανεξάρτητη δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν υπάρχει.

Συγκρίσιμη μόνο με κάτι αφρικανικές χώρες είμαστε.

Θα μου προκαλέσει φοβερή εντύπωση αν βρεθεί κάποιος δικαστής ή εισαγγελεας με αρχιδια να κάνει κάτι.
Επειδή είναι γνωστόν το ποσό φειδωλοί κ κλειστοί εσωστρεφείς είναι οι εισαγγελείς κ δικαστές , μού κάνει τρομερή εντύπωση η ανάρτηση της μάνας που εμμέσως πλην σαφώς κατηγορεί κάποιους για το θάνατο του παιδιού της κ μάλιστα τον αποκαλεί κακοψυχο αφεντικο

Οσο σκληρό κ αν είναι επρε ήδη από εχτές ο εισαγγελέας να την καλέσει κ να απαντησει τι εννοεί ;;;

Αλλά χαζις είμαι μα τη φωνάξει ;;;να χάσει κ αυτός τα παιδιά του ...

Επίσης απορώ που ενώ σε κάποια δολοφονία εξαφάνιση ασχολιοντουσαν τα τσοντοκαναλα με τη ζωή του εξαφανισμένοι όπως αν έπαιρνε ναρκωτικά αν είχε καλές παρέες ή αντίζηλος ,με ερωτικές του επαφές ,,,αντίθετα εδώ δεν μας λένε τίποτα για το νεαρό ;; Που δείχνει ότι είμαι ένα καθαρό άτομο χωρίς προβλήματα κ ανθρώπους του υποκόσμου να τον κυνηγάνε.. .
.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.909
Πόντοι
456
Δημοκρατία τη σημερινή ημέρα είναι ο μανδυας της πλουτοκρατίας για να περνάει τα θέλω του .....
Έτσι ακριβώς.

Επειδή είναι γνωστόν το ποσό φειδωλοί κ κλειστοί εσωστρεφείς είναι οι εισαγγελείς κ δικαστές , μού κάνει τρομερή εντύπωση η ανάρτηση της μάνας που εμμέσως πλην σαφώς κατηγορεί κάποιους για το θάνατο του παιδιού της κ μάλιστα τον αποκαλεί κακοψυχο αφεντικο

Οσο σκληρό κ αν είναι επρε ήδη από εχτές ο εισαγγελέας να την καλέσει κ να απαντησει τι εννοεί ;;;

Αλλά χαζις είμαι μα τη φωνάξει ;;;να χάσει κ αυτός τα παιδιά του ...

Επίσης απορώ που ενώ σε κάποια δολοφονία εξαφάνιση ασχολιοντουσαν τα τσοντοκαναλα με τη ζωή του εξαφανισμένοι όπως αν έπαιρνε ναρκωτικά αν είχε καλές παρέες ή αντίζηλος ,με ερωτικές του επαφές ,,,αντίθετα εδώ δεν μας λένε τίποτα για το νεαρό ;; Που δείχνει ότι είμαι ένα καθαρό άτομο χωρίς προβλήματα κ ανθρώπους του υποκόσμου να τον κυνηγάνε.. .
.

Επειδή βλέπω να είναι θρήσκη η εισαγγελέας, εμένα πήγε ο νους μου στο Σατανά.
Αυτός είναι το αφεντικό όλων των εγκληματιών.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.891
Πόντοι
16.131
Δολοφονία μάλλον είναι, αλλά αυτό που δεν ξέρουμε είναι η υπόλοιπη ζωή του μακαρίτη.
Όλοι εστιάσαμε στο γιο της εισαγγελέως των Τεμπών.
Που ίσως και να μη συσχετίζεται με το συμβάν.
Πάντως εντύπωση μου κάνει το άρθρο παραπάνω που λέει ότι έφυγε με 70 ευρώ στην τσέπη αλλά δε βρέθηκαν.
Ποιός ήξερε πόσα λεφτά είχε πάνω του;
σταματησε και πηρε 2 πιτα γυρο με τα 70

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom