Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 425K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.558
Πόντοι
5.506
Πάμε τώρα παρακάτω
Άνετα ο εισαγγελέας από τις πρώτες μέρες που υπήρχαν υπόνοιες για εύφλεκτο υλικό θα μπορουσε να πάρει τα cmr k φορτωτικές και να κυβισει κ να πει κοιτάξτε εδώ όλα τα εμπορεύματα είμαι αυτά με τιμολόγια κ να κ οι παραλήπτες κ εκδότες άρα δεν υπήρχε χώρος για επιπλέον φορτία και να έκλεινε στόματα ....δεν το έκανε ποτέ διότι προφανώς ήξερε ότι υπήρχε τυφλό φορτίο που πιάνει χώρο στο τρένο

Φυσικά βρέθηκε βίντεο μετά από δύο χρόνια σε ένα ξεχασμένο στικάκι στο συρτάρι του προτοσαλτε

Επίσης ο εισαγγελέας την ίδια μέρα έπρεπε να διατάξει μελέτη από ξένα πανεπιστήμια κ να σφραγίσει το χώρο καθώς κ τα αίματα των νεκρών να κρατηθούν έξι μηνες κ όχι γρήγορα γρήγορα όπως κάνανε να τα εξαφανίσουν κ να τα καταστρέψουν σε 27 ημέρες

Τσπ ότι πει το βίντεο ...δεν φαίνεται παράνομο υλικό άρα δεν υπάρχει :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ λέω να τον κρατήσουμε κ να κόβει κ ράβει όπως θέλει ...:confused:
1ον καθολου δεν υπηρχαν υπονοιες τις πρωτες μερες, μετα απο καιρο, κανα 2-3μηνο αρχισαν αυτες οι ιστοριες.

Αλλα κυριως 2ον και σημαντικοτερο, σιγα μην πιστευε κανεις τα παραστατικα, τις καμερες, τα δελτια ακομα και να ειχαν βγει, πλαστα θα τα βαφτιζαν ολοι, οτι σου λεω.
Εδω ακομα αφηνουν αιχμες για τα κλειστα βαγονια με τις μπυρες και τα λοιπα που δικηγοροι αλλα και ο ιδιος ο Πλακια επιβεβαιωσε πως τον καλεσαν 3-4 μερες μετα που ξεσφραγιστηκαν και δεν υπηρχε τιποτα αλλο μεσα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.936
Πόντοι
16.131

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.558
Πόντοι
5.506
ζυγοστάθμησε το κορδόνι στο συνολάκι σου ,πλύνε και τα χύσια από τη μάπα σου :confused:
Ετσι μπραβο ρομπα σι καλαματιανο. Να μην πιστευεις κανεναν κρατικο οργανισμο της μαφιας του κουλη, ολους πιασμενους τους εχει, σας γλεντανε ολοι μαζι.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.936
Πόντοι
16.131
Ετσι μπραβο ρομπα σι καλαματιανο. Να μην πιστευεις κανεναν κρατικο οργανισμο της μαφιας του κουλη, ολους πιασμενους τους εχει, σας γλεντανε ολοι μαζι.
στο γλεντι θα εχει στραπον ?? εσυ πρεπει να γνωριζεις

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.182
Πόντοι
6.056
σε γλεντά όλο το σάιτ αχόρταγη Κλαούντια :2funny:

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.485
Πόντοι
6.255
1ον καθολου δεν υπηρχαν υπονοιες τις πρωτες μερες, μετα απο καιρο, κανα 2-3μηνο αρχισαν αυτες οι ιστοριες.

Αλλα κυριως 2ον και σημαντικοτερο, σιγα μην πιστευε κανεις τα παραστατικα, τις καμερες, τα δελτια ακομα και να ειχαν βγει, πλαστα θα τα βαφτιζαν ολοι, οτι σου λεω.
Εδω ακομα αφηνουν αιχμες για τα κλειστα βαγονια με τις μπυρες και τα λοιπα που δικηγοροι αλλα και ο ιδιος ο Πλακια επιβεβαιωσε πως τον καλεσαν 3-4 μερες μετα που ξεσφραγιστηκαν και δεν υπηρχε τιποτα αλλο μεσα.
lego spaceship GIF

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.863
Πόντοι
1.756
Πρώτον οι διαλυτές αυτοί δεν μεταφέρονται τόσο απλα..Μαθε ρωτώντας το γιατί...Η δημόσια συγκοινωνία είναι ένα ξέπλυμα για νόμιμη μετέπειτα χρήση....

Δεύτερον η διαδικασία μεταφοράς τους έως ένα σημείο δεν μπορεί να οργανωθεί από τα ονόματα που προαναφέρθηκαν παραπάνω.

Τρίτον.Ειναι θέμα χρόνου να φύγει ο Μητσοτάκης όσο και αν δεν σου αρέσει αυτό μιας και στη πιατσα κυκλοφορεί το εξής από όλους αυτούς με το εκτόπισμα που αναφέρεις.."Πού μπλέξαμε με αυτόν τον μαλάκα;Το διαχειρίστηκε σκατα."

Πάντα θεωρούσα τον Μητσοτάκη σκουπίδι και πολιτικό απομεινάρι από ένα σόι που του κληρονόμησε την εξουσία χωρίς καμία ικανότητα.Τετοιοι άνθρωποι δεν είναι τίποτα.Τα ίδια και ο Γεωργιάδης.Μια μικρή ομάδα είναι από 5-6 πολιτικά σκουπίδια που μας κυβερνούν.Τιποτα παραπάνω.Πολυ λίγοι πολιτικα.

Μέχρι και η Καρυστιανου σκουπίδι τον αποκάλεσε χθες.
α)Τα πάντα μεταφέρονται στο δρόμο με φορτηγά αρκεί να τηρείς κάποιες διαδικασίες, από μεγάλα σε εύθραυστα μέχρι και επικίνδυνα ή τοξικά.
Πρέπει όμως να είναι και σε κατάλληλες ποσότητες για να βάλεις ένα φορτηγό σε κίνηση.
Αν είναι παραπάνω δε θα βάλεις 10 φορτηγά, θα πας στο τρένο.
Αν είναι παρακάτω δε θα στείλει ολόκληρο φορτηγό με μια παλέτα.
Και πάει λέγοντας.
Συμφωνείς λοιπόν πως η ποσότητα ήταν μικρή για να τρέχουν σε φορτηγά και σε τρένα (σύμφωνα με τα όσα λένε ανεπίσημα μέχρι τώρα 2 ερευνητές)??
β)Τα ονόματα τα έγραψες εσύ όμως και σου απάντησα πως δεν γίνονται έτσι οι δουλειές (πάντα οι νόμιμες, για παρανομία ρωτήστε άλλον) όταν κάποιος έχει ένα μέγεθος.
γ)Στο καλό και να μην μας γράφει αν έχει έρθει η ώρα του. Το κόμμα ψήφιζα και όχι το πρόσωπο.
δ)Σεβαστό από εμένα που τον θεωρείς έτσι, δε νομίζω πως θα έχει αυτός την ίδια άποψη αλλάμπούτσαμας, όμως σε αυτόν το τύπο έχουν χρεώσει τόσα που θα έπρεπε να έχουν σηκωθεί και οι πέτρες (Σαντορίνη??) αλλά όπως βλέπεις δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ/ΜΙΑ........

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.314
Πόντοι
216
Η παλέτα είναι κατι λιγότερο από τόνο, με βάση κάποια ειδικά βάρη που είχα διαβάσει. Νομίζω βγαίνει κοντά στα 800kg. 2-3 είναι 1,5-2,5 τόνους.
Ανάλογα πόσο θέλει να το νοθεύσει κανείς. Δεν υπάρχει τίποτα στάνταρτ. Μέχρι και 50% το φτάνουν κάποιοι. Αλλά είναι μαλακία γιατί καρφώνονται γρήγορα. Και μετά τους πιάνουν και πέφτει σφράγισμα.

Ειτε 10% ειτε 50% νοθευση το κερδος ειναι το ιδιο σε 3 τονους . Περιπου 1 € κερδος αρα 3000€ σε ολο το παρανομο φορτιο
Ερωτηση εαν ξερεις .
Ο μηχανοδηγος πριν φυγει καθε εμπορικο τραινο κανει ενα εστω οπτικο ελεγχο εαν ειναι τα βαγονια 13 οπως του λενε εαν εχει 8 container εαν εχει 3 βαγονια με λαμαρινες ?

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.949
Πόντοι
47.293

Αν εμφάνιζε ο εισαγγελέας τις φορτωτικές με εκδότες κ παραλήπτες κ έλεγε ότι όλοι συμφωνούν ότι υπήρχαν τα εμπορεύματα αυτά μέσα άρα δεν υπάρχει χώρος για υπόλοιπα τυφλά φορτία τότε θα ήταν ακράδαντα στοιχεία μη ύπαρξης φορτίου αλλά δεν τον έκανε
Κ ας το έκανε δύο τρεις μήνες αφού invoices είναι ηλεκτρονικά στο my data kαθβς κ το packing list στον εκδοτη παραληπτη μεταφορέα
Ακόμη κ τώρα σήμερα μπορεί να το κάνει αλλά φαίνεται ότι ούτε αυτό δεν θέλει να κάνει ..

Φυσικά μην αποκλίνουμε της συζήτησης αφού κυρίως κ μοναδικός υπαίτιος είναι ο Τσάνταλης με το σταθμάρχη

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.516
Πόντοι
6.256

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.949
Πόντοι
47.293
Αυτή η φήμη μου έχει καταστρέψει το image που διατηρούσα στο site :coffee:
Αλβανός είσαι ρεαλακα κ δεν το.λες ;;
Πήγα Δυρράχιο κ Μπεράτ προχτές
Καλοκαίρι εκτός από εξάμηλι.κ σαράντα που αλλού αξίζει ;
Αυλώνα ή Δυρράχιο έχει πιο πολύ μουνι ;;;
Απαντά γρήγορα διότι μετά πιάνουν χώρο κ τεραμπαιτ τα ΑΙ του Μαξίμου

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.060
Πόντοι
2.356
Συμφωνείς λοιπόν πως το τελικό προϊόν που θα προκύψει αδήλωτο και αφορολόγητο θα είναι αλλά είναι τέτοια η ποσότητα που είναι μικρή.
Και από το πρωί ένα παλικάρι πέταξε κάποια ονόματα και του γράφω ωπα, θα κουτουλήσεις.
Και πετάγονται οι γνωστοί-άγνωστοι να παπαρολογούν.
Και δε γαμιέται στη τελική....
Δεν υπαρχουν μικρές ποσότητες. Σωρευτικά λειτουργεί το θέμα. Εκτός κι αν θεωρείς ότι όλη η δουλειά είναι αυτό το ένα δρομολόγιο.
Ειτε 10% ειτε 50% νοθευση το κερδος ειναι το ιδιο σε 3 τονους . Περιπου 1 € κερδος αρα 3000€ σε ολο το παρανομο φορτιο
Ερωτηση εαν ξερεις .
Ο μηχανοδηγος πριν φυγει καθε εμπορικο τραινο κανει ενα εστω οπτικο ελεγχο εαν ειναι τα βαγονια 13 οπως του λενε εαν εχει 8 container εαν εχει 3 βαγονια με λαμαρινες ?
Για τζίρο εγραψε. Γι αυτό μιλάμε για τζίρο 5.000 λιτρων και όχι τονων. Χοντρικά τον υπολόγισε στα 10.000€ που δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα. Εκτός κι αν φουλαρεις στη Βεΐκου, στο βενζινάδικο που πάει ο γνωστός δικηγόρος.
Δεν πουλάει κανείς βενζίνη με το κιλό στην αντλία.
Δεν είμαι εξοικειωμένος με τον κανονισμό λειτουργίας που ακολουθούν οι μηχανοδηγοί. Πες αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.516
Πόντοι
6.256
Αλβανός είσαι ρεαλακα κ δεν το.λες ;;
Πήγα Δυρράχιο κ Μπεράτ προχτές
Καλοκαίρι εκτός από εξάμηλι.κ σαράντα που αλλού αξίζει ;
Αυλώνα ή Δυρράχιο έχει πιο πολύ μουνι ;;;
Απαντά γρήγορα διότι μετά πιάνουν χώρο κ τεραμπαιτ τα ΑΙ του Μαξίμου
προσπαθώ να το κρύψω αλλά με πήραν χαμπάρι :confused:

θα σε στείλω εγώ στα καλύτερα airbnb :coffee:

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.314
Πόντοι
216
Δεν είμαι εξοικειωμένος με τον κανονισμό λειτουργίας που ακολουθούν οι μηχανοδηγοί. Πες αυτό που έχεις στο μυαλό σου.
Εαν κανει εστω εναν οπτικο ελεγχο θα ειδε τις δεξαμενες . Αρα ηταν στο κολπο. Οπως πολλοι ΟΣΕτζηδες και της Hellenic train

Εγγρ.
22 Ιαν 2025
Like
578
Πόντοι
86
το "αλβανός" εδώ μέσα ειπώνεται υποτιμητικά; δεν έχω καταλάβει γι αυτό ρωτάω, ειλικρινά
μήπως νομίζουν οι έλληνες πολίτες ότι υπερτερούν σε κάτι των αλβανών;
στο αξιόμαχο, ας πούμε, του λαού –ή στις βαλκανικές παραδόσεις;
ως το 1930 -λιγότερο από έναν αιώνα πριν- η αλβανία είχε καταγεγραμμένο ηθικό κώδικα που κρατούσε από τα χρόνια του αισχύλου στην βαλκανική
ο ισμαήλ κανταρέ έχει υποστηρίξει την εγκυρότητα της βαλκανικής ταυτότητας σχεδόν όλης της ορέστειας

νομίζετε ότι είστε πιο έλληνες από τους αλβανούς;

δεν ξέρω, εμένα για μαλάκες μου κάνετε

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.957
Πόντοι
456
!!!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός φέρει τραύμα στο κεφάλι, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία κτηνοτρόφου της περιοχής, τα σκυλιά στην περιοχή ήταν ανήσυχα και έδωσαν την εντύπωση πως είχαν εντοπίσει το πτώμα.

Για μια «πολύ δύσκολη στιγμή» κάνει λόγο ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Τσικριτζής μιλώντας στην ΕΡΤ, προσθέτοντας ότι το πτώμα είναι σε προχωρημένη σήψη και φορά ένα μπλε μπουφάν.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.949
Πόντοι
47.293
Μεγάλο ερώτημα παράμενει που είναι και οι κάμερες του τελωνείου γευγελιων κ Δοϊράνης ένα μήνα πριν το ατύχημα ..όχι οι κάμερες του ΟΣΕ αλλά του τελωνείου ..

..κ αυτές χάθηκαν;;;; :confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom