Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 425K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.863
Πόντοι
1.756
φιλε μιλαμε εσυ πρεπει να ανηκεις στην κοζα νοστρα πως τα ξερεις ετσι τα κατατοπια
Ποιος εγώ??
Ποια Κόζα Νόστρα??
ΕΕΗ, Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Όπου μπορεί να είμαι/'ήμουν/δεν πέρασα απέξω γραμμένος, μπορεί να έχω/είχα/κάτι lego φορτηγά, τα οποία κάνουν/έκαναν/σάπισαν χιλιόμετρα εδώ κάτω κλπ κλπ.
Όχι, πρώτη φορά ακούω τα παραπάνω......

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.949
Πόντοι
47.293
κατσε εχω μιαν ακρη στην efood λες να του κανω νηξη :think:
Το τέταρτο κ πέμπτο βαγόνι ήταν κοντέινερ βαγόνια κ επειδή δεν βρήκαν τα βίντεο μετά από δύο χρόνια στα ανοιχτά βαγόνια μάς λένε ότι η έκρηξη Μανιταρι έγινε από τη βαλβολινη 80/90 των υδραυλικών
Λες κ γίνεται έκρηξη από τη βαλβολινη ή τα υγρά φρένων

Πολλες χολιγουντιανές ταινίες βλέπουν !!!! .
Κάπου βγήκε η πρόεδρος Αρείου πάγου να πει να έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη σε εμάς τους πολίτες
Αλήθεια εσείς κα πρόεδρε τι κάνατε για να την κερδίσετε ;;;;

Εγώ προσωπικά ντρεπομαι που έχουμε σα χώρα τον τασούλη για ΠτΔ ....χίλιες φορές κάτι προέδρους της Ασίας παρά αυτόν που επιβραβεύτηκε για τη συγκάλυψη στο έγκλημα κ τον έκαναν κ ΠτΔ

Τσπ ας αφήσουμε τα μαργαριτάρια μας εδώ της Νουδου να γράφουν εδώ κ μη τους αποπαιρνετε ......μοιράζουν γελιο

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.558
Πόντοι
5.506
Η παλέτα είναι κατι λιγότερο από τόνο, με βάση κάποια ειδικά βάρη που είχα διαβάσει. Νομίζω βγαίνει κοντά στα 800kg. 2-3 είναι 1,5-2,5 τόνους.
Ανάλογα πόσο θέλει να το νοθεύσει κανείς. Δεν υπάρχει τίποτα στάνταρτ. Μέχρι και 50% το φτάνουν κάποιοι. Αλλά είναι μαλακία γιατί καρφώνονται γρήγορα. Και μετά τους πιάνουν και πέφτει σφράγισμα.
Δηλαδη μιλας πανω κατω για 5 τονους καυσιμο 2,5 τονοι διαλυτης, 50% μιξη. Σωστα;

Δηλαδη για 10.000€ τζιρο. Σωστα;

Γι αυτο στηθηκε ολη διαπλοκη.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.936
Πόντοι
16.131
Ναι, θα σταματουσαν οι τροχαιοι το βανακι των βαρδινογιαννηδολατσηδων και θα εμεναν πολυ καιρο στην υπηρεσια τους, χωρια που θα ειχε πιασμενους τους τροχαιους ο ιδιος ο Κουλης προσωπικα, τι σκατα μαφια ειναι.

Ο Χιος ακουει τους ασυρματους της τροχαιας, ενω σε περιπτωση που γινοταν κατι, ακουγε ο τροχαιος το ονομα Τζιγγερ θα ετρεχε στον ασυρματο να φωναξει «τον τσακωσα».

Ρε ποσο ηλιθιοι ειστε και τα γραφετε αυτα.
ρε καλως to mister και μοναδικο malaka

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.863
Πόντοι
1.756
Η παλέτα είναι κατι λιγότερο από τόνο, με βάση κάποια ειδικά βάρη που είχα διαβάσει. Νομίζω βγαίνει κοντά στα 800kg. 2-3 είναι 1,5-2,5 τόνους.
Ανάλογα πόσο θέλει να το νοθεύσει κανείς. Δεν υπάρχει τίποτα στάνταρτ. Μέχρι και 50% το φτάνουν κάποιοι. Αλλά είναι μαλακία γιατί καρφώνονται γρήγορα. Και μετά τους πιάνουν και πέφτει σφράγισμα.
Συμφωνείς λοιπόν πως το τελικό προϊόν που θα προκύψει αδήλωτο και αφορολόγητο θα είναι αλλά είναι τέτοια η ποσότητα που είναι μικρή.
Και από το πρωί ένα παλικάρι πέταξε κάποια ονόματα και του γράφω ωπα, θα κουτουλήσεις.
Και πετάγονται οι γνωστοί-άγνωστοι να παπαρολογούν.
Και δε γαμιέται στη τελική....

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.949
Πόντοι
47.293
Ναι, θα σταματουσαν οι τροχαιοι το βανακι των βαρδινογιαννηδολατσηδων και θα εμεναν πολυ καιρο στην υπηρεσια τους, χωρια που θα ειχε πιασμενους τους τροχαιους ο ιδιος ο Κουλης προσωπικα, τι σκατα μαφια ειναι.

Ο Χιος ακουει τους ασυρματους της τροχαιας, ενω σε περιπτωση που γινοταν κατι, ακουγε ο τροχαιος το ονομα Τζιγγερ θα ετρεχε στον ασυρματο να φωναξει «τον τσακωσα».

Ρε ποσο ηλιθιοι ειστε και τα γραφετε αυτα.
Πάμε παρακάτω ....τώρα
Ξυλολιο παράγουν τα Σκόπια η Βουλγαρία κ Γερμανία
Στην Ελλάδα μόνο ο Μοσχολιού μπορεί να το πάρει τυποποιημένο σε βαρέλι αφού πληρώσει δασμό

Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να το δικαιολογήσουν σαν αγορά και έξοδα .....εκτός αν κάνουν μαϊμού εταιρία που θα πρέπει μετά να δικαιολογήσουν την απορρόφηση του πράγμα που δεν γίνεται

Ασφαλώς ήρθε κ από τα Σκόπια το ξυλολιο κ χωρίς παραστατικά διότι στο κόλπο είναι επικεφαλής του ΟΣΕ ....
Προφανώς ένα μανιτάρι 50 μέτρα δεν γίνεται από βαλβολινες κ υγρά φρένων αλλά από εύφλεκτο υλικό
Το βίντεο εμφανίστηκε μετά από δύο χρόνια σαν φαντος μπαστούνι....τουλάχιστον κοροϊδία ....
Παραλήψεις εισαγγελέων ή εντολή συγκάλυψης ( δεν το ξέρω ) .πάντως επειδή κ σχετικός είμαι με καύσιμα κ μεταφορές με τρένα ,είναι ανέκδοτα όλα αυτά ,,,αφού ανά πάσα στιγμή υπάρχει cmr και packing list με υπογραφές κ σφραγίδες του μεταφορέα κ με το νούμερο της αμαξοστοιχίας

Εδώ δεν βγήκε ένας εισαγγελέας να τα ζητήσει την πρώτη ώρα της έκρηξης κ μας το έπαιζαν τρελοί ....
Όσο για το σταθμάρχη ...αυτός φτάει για όλα :confused:
Σσ κ ο Τσάνταλης κ Λαζαρίδης με το ηδωνικο

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.485
Πόντοι
6.255
Δηλαδη μιλας πανω κατω για 5 τονους καυσιμο 2,5 τονοι διαλυτης, 50% μιξη. Σωστα;

Βγάλε τις μίζες σε περίπου 15 άτομα που συμμετείχαν στην διαπλοκή, περίπου 630 Ευρω έκαστως

Κάτω από τον βασικό αλλά άξιζε!

Π

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.558
Πόντοι
5.506
ρε καλως to mister και μοναδικο malaka
Ετσι μπραβο, οταν γινεστε σωβρακο θα το γυρνατε στον καλαματιανο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το τέταρτο κ πέμπτο βαγόνι ήταν κοντέινερ βαγόνια κ επειδή δεν βρήκαν τα βίντεο μετά από δύο χρόνια στα ανοιχτά βαγόνια μάς λένε ότι η έκρηξη Μανιταρι έγινε από τη βαλβολινη 80/90 των υδραυλικών
Λες κ γίνεται έκρηξη από τη βαλβολινη ή τα υγρά φρένων

Πολλες χολιγουντιανές ταινίες βλέπουν !!!! .
Κάπου βγήκε η πρόεδρος Αρείου πάγου να πει να έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη σε εμάς τους πολίτες
Αλήθεια εσείς κα πρόεδρε τι κάνατε για να την κερδίσετε ;;;;

Εγώ προσωπικά ντρεπομαι που έχουμε σα χώρα τον τασούλη για ΠτΔ ....χίλιες φορές κάτι προέδρους της Ασίας παρά αυτόν που επιβραβεύτηκε για τη συγκάλυψη στο έγκλημα κ τον έκαναν κ ΠτΔ

Τσπ ας αφήσουμε τα μαργαριτάρια μας εδώ της Νουδου να γράφουν εδώ κ μη τους αποπαιρνετε ......μοιράζουν γελιο
Ολα τα κλειστα βαγονια επιβεβαιωθηκε απο τους δικηγορους και τον Πλακια οτι ελεγχθηκαν για το φορτιο τους.

Παμε παρακατω.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.949
Πόντοι
47.293

Προφανώς όλα τα βαγόνια τα κλειστά 4το πέμπτο κ έκτο ήταν γεμάτα παλετοδεξαμενες
Άμα είμαι βιομηχανική παλέτα περίπου 16 κυβικά ανά βαγόνι
Κ αυτό φαντάζομαι κάθε μερα ή παραμερα

Μόλις γίνεται η τράκα προφανώς το υγρό υλικό φεύγει μπροστά κ δημιούργησε το μανιτάρι πενήντα μετρων

Ωχ σόρρυ ήταν τα υγρά φρένων

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.936
Πόντοι
16.131

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.060
Πόντοι
2.356

Για αρχή, καλησπερίζω σιστερούλα μου barock. :rockon:

Η λογική με τους τόνους είναι λάθος. Σε λίτρα πουλάνε.
10.000 ευρώ ένα δρομολόγιο. Στη διάρκεια του χρόνου
είναι κάποια εκατομμύρια.
Το ένα δρομολόγιο.
Αλήθεια, δε μου απάντησες.
Υπάρχει σύστημα πυρασφάλειας που επιλέγει ποια φωτιά να σβήσει; Αυτές που είναι από βραχυκύκλωμα πχ τις σβήνει κι αυτές που είναι από μολοτωφ τις αφήνει να καίνε;
Είδα που εξαφανίστηκαν και τα άλλα νούμερα.
Όταν ξεκινάει η παρέλαση των κυβερνητικών ηλίθιων, βάζουν εσένα σημαιοφόρο κι αυτοί κρύβονται στους παραστάτες.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.276
Πόντοι
206
Πρόσεξε τώρα μια λεπτομέρεια για ένα και μόνο λόγο, γράφεις ονόματα.
Όλοι αυτοί που ονόμασες έχουν ένα εκτόπισμα και μια ιστορία, δεν εμφανίστηκαν χθες.
Αν θέλουν να κάνουν βρωμοδουλειά έχουν όλα τα μέσα, από φορτηγά μέχρι καράβια, για να την κάνουν χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι.
Ακόμα όμως και αν τους πάρει κάποιος χαμπάρι η όλη κατάσταση ελέγχεται πολύ πιο εύκολα από τα να χρησιμοποιήσουν ένα δημόσιο μέσο.
Σύμφωνα με όλα τα ανεπίσημα που έχουν βγει ως τώρα η ποσότητα αυτού του φορτίου ήταν μικρή, μια παλέτα 2-3 τόνων.
Που πάρα πολύ εύκολα μεταφέρεται με ένα απλό βαν, πιο γρήγορα, πιο οικονομικά και σε έλεγχο να σε τσακώσουν την σκαπουλάρεις πιο εύκολα.
Ας μην πετάμε δεξιά κι αριστερά ονόματα.
Πρώτον οι διαλυτές αυτοί δεν μεταφέρονται τόσο απλα..Μαθε ρωτώντας το γιατί...Η δημόσια συγκοινωνία είναι ένα ξέπλυμα για νόμιμη μετέπειτα χρήση....

Δεύτερον η διαδικασία μεταφοράς τους έως ένα σημείο δεν μπορεί να οργανωθεί από τα ονόματα που προαναφέρθηκαν παραπάνω.

Τρίτον.Ειναι θέμα χρόνου να φύγει ο Μητσοτάκης όσο και αν δεν σου αρέσει αυτό μιας και στη πιατσα κυκλοφορεί το εξής από όλους αυτούς με το εκτόπισμα που αναφέρεις.."Πού μπλέξαμε με αυτόν τον μαλάκα;Το διαχειρίστηκε σκατα."

Πάντα θεωρούσα τον Μητσοτάκη σκουπίδι και πολιτικό απομεινάρι από ένα σόι που του κληρονόμησε την εξουσία χωρίς καμία ικανότητα.Τετοιοι άνθρωποι δεν είναι τίποτα.Τα ίδια και ο Γεωργιάδης.Μια μικρή ομάδα είναι από 5-6 πολιτικά σκουπίδια που μας κυβερνούν.Τιποτα παραπάνω.Πολυ λίγοι πολιτικα.

Μέχρι και η Καρυστιανου σκουπίδι τον αποκάλεσε χθες.

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.485
Πόντοι
6.255
Ετσι μπραβο, οταν γινεστε σωβρακο θα το γυρνατε στον καλαματιανο.

Ολα τα κλειστα βαγονια επιβεβαιωθηκε απο τους δικηγορους και τον Πλακια οτι ελεγχθηκαν για το φορτιο τους.

Παμε παρακατω.
Θα τους το περιγράφεις με πυργακια Lego, γιατι αλλιως ντεν καταλαμπενι

Π

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.919
Πόντοι
9.931
Να φύγει ο Μητσοτάκης και να ερθει ο Ανδρουλάκης με τον Φαμελλο για να σωθούμε και αν δεν φτάνουν οι βουλευτές για να σχηματίσουν κυβέρνηση ας κοτσάρουν και την μισοτρελη-υστερική Ζωη η τον ΡωσοΨεκ απατεώνα Βελοπουλο... Εε ρε γελια που θα ρίξουμε... μπορει και κλαμα.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.949
Πόντοι
47.293
Πάμε τώρα παρακάτω
Άνετα ο εισαγγελέας από τις πρώτες μέρες που υπήρχαν υπόνοιες για εύφλεκτο υλικό θα μπορουσε να πάρει τα cmr k φορτωτικές και να κυβισει κ να πει κοιτάξτε εδώ όλα τα εμπορεύματα είμαι αυτά με τιμολόγια κ να κ οι παραλήπτες κ εκδότες άρα δεν υπήρχε χώρος για επιπλέον φορτία και να έκλεινε στόματα ....δεν το έκανε ποτέ διότι προφανώς ήξερε ότι υπήρχε τυφλό φορτίο που πιάνει χώρο στο τρένο

Φυσικά βρέθηκε βίντεο μετά από δύο χρόνια σε ένα ξεχασμένο στικάκι στο συρτάρι του προτοσαλτε

Επίσης ο εισαγγελέας την ίδια μέρα έπρεπε να διατάξει μελέτη από ξένα πανεπιστήμια κ να σφραγίσει το χώρο καθώς κ τα αίματα των νεκρών να κρατηθούν έξι μηνες κ όχι γρήγορα γρήγορα όπως κάνανε να τα εξαφανίσουν κ να τα καταστρέψουν σε 27 ημέρες

Τσπ ότι πει το βίντεο ...δεν φαίνεται παράνομο υλικό άρα δεν υπάρχει :confused:

Να φύγει ο Μητσοτάκης και να ερθει ο Ανδρουλάκης με τον Φαμελλο για να σωθούμε και αν δεν φτάνουν οι βουλευτές για να σχηματίσουν κυβέρνηση ας κοτσάρουν και την μισοτρελη-υστερική Ζωη η τον ΡωσοΨεκ απατεώνα Βελοπουλο... Εε ρε γελια που θα ρίξουμε... μπορει και κλαμα.
Εγώ λέω να τον κρατήσουμε κ να κόβει κ ράβει όπως θέλει ...:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.558
Πόντοι
5.506
«…..αναμενεται να κανει η εκθεση του ΕΟΔΑΣΑΑΜ….»

Να κι αλλο θαυμα, μετα το θαυμα του πορδοσαλτε, ο χατζηνικος ξερει ηδη το πορισμα που αναμενεται να κανει ο εοδασααμ.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
26.182
Πόντοι
6.056
«…..αναμενεται να κανει η εκθεση του ΕΟΔΑΣΑΑΜ….»

Να κι αλλο θαυμα, μετα το θαυμα του πορδοσαλτε, ο χατζηνικος ξερει ηδη το πορισμα που αναμενεται να κανει ο εοδασααμ.
ζυγοστάθμησε το κορδόνι στο συνολάκι σου ,πλύνε και τα χύσια από τη μάπα σου :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom