Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 186 άτομα (17 μέλη και 169 επισκέπτες)

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.353
Πόντοι
3.246
Μυστη έχεις κάποιο νέο για την Ντιάνα που δούλευε στο Φώκαιας 25 που έχει κλείσει την ξανθιά κουκλάρα έχω φάει τον κόσμο να τη βρω και δεν....
Εννοείς φωκαίας 24 μάλλον.

Έχει συζητηθεί πολλές φορές και προς το παρόν μένουμε στο ότι έφυγε και άλλαξε δουλειά σύμφωνα με τις υπηρεσίες.

Δέν έχω ακούσει κάτι άλλο.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.353
Πόντοι
3.246
Τώρα...:ak:

Φωκαίας 19 Κατερίνα η ξανθιά νεαρή που πήρα εχτές. Με όλα τα δωμάτια πιασμένα...
Κάποιοι πάνε, αλλά τσιμουδιά μη τους κλέψουν την αγάπη τους:hammer::hammer::hammer:

Αποχώρηση λόγω έλλειψης χρόνου...
Κάτια μάλιστα τη λέει η ξανθιά υπηρεσία η σκερτσόζα που δούλευε παλιότερα με την Άννα Τάι στο 69α.

Η Κάτια ωραία γκόμενα όντως για Φυλής,ψηλή ,καλό πρόσωπο,χαμογελαστή άνετη στο σαλόνι , λεπτή με κώλο υπαρκτό, μαλλί μάλλον προς καστανό τη θυμάμαι άν λέμε την ίδια. Βυζί σουτιέν...

Βέβαια κάτι μου θύμιζε από παλιά, μάλλον ιδέα μου.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.189
Πόντοι
35.948
Κάτια μάλιστα τη λέει η ξανθιά υπηρεσία η σκερτσόζα που δούλευε παλιότερα με την Άννα Τάι στο 69α.

Η Κάτια ωραία γκόμενα όντως για Φυλής,ψηλή ,καλό πρόσωπο,χαμογελαστή άνετη στο σαλόνι , λεπτή με κώλο υπαρκτό, μαλλί μάλλον προς καστανό τη θυμάμαι άν λέμε την ίδια. Βυζί σουτιέν...

Βέβαια κάτι μου θύμιζε από παλιά, μάλλον ιδέα μου.
Δεν νομίζω να την έχω πετύχει αλλού...
Πάντως έχει ανοιχτό μουνί, δείγμα ότι δεν είναι καινούρια στη δουλειά...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
γιατι αλαζανε βαρδιες, (μετα το θυμηθηκα) χωρια οτι ειχε και μπατσους..

Τελικα γυρισα αχυστος.., μιλαμε για πολυ μαλακας..:jerking2:
Τα ίδια, όλη η Φυλής κλειστή μέχρι 19:00 τουλάχιστον, μόνο Φωκαιας κάτω από Φ ανοιχτά, αλλά κι αυτά με φόβο οι τσα..
Έμπαιναν τσαίοι ντυμένοι ως πελάτες, ξανά και ξανά παντού πήγαιναν.. Τελικά δεν ψώνισα τίποτα. Αλλά ούτε θα βαρέσω..

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.387
Πόντοι
4.460
Καταστροφη του Δραμαλη στη πορνομανα Φυλης και περιξ με πολυ λιγα οικηματα ανοιχτα.Στο 71 οροφο το λατινικο μωρο δουλευε δωματια μισαωρου συνεχομενα κατα τα λεγομεμα της τσατσας και μαλιστα με σβηστη την πορνολαμπα εξω.Απιθανο κωλαρι αλλα δεν μπορουσα να περιμενω.
Στο Φιλιππιδου 11 κατω ηταν η Λουνα και η Νταϊανα.Η λατινα Τζουλια γιοκ.Επανω ηταν η Ναταλι.
Στη Φψκαιας ηταν στο 19 η Λιζα και η Καρλα.Μαλακωσε το προσωπο στο Λιζακι αλλα και αυτη ειχε συνεχομενα 20λεπτα δωματια.Μαζι της η Καρλα που μαλιστα ειχε επισης δωματια και με παρτουζα παρακαλω.Εφυγα σαν κλαμμενο μουνι χωρις να γιορτασω το βαλεντινο.Αυτα τα ολιγα.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
ξερουμε τι εχει γινει και ηρθαν οι μπατσοι;
Ναι , είναι αυτό που κάνουν κάθε φορά όταν σκάει κάποιο σχετικό σκάνδαλακι με μπάτσους που τα παίρνουν.
Γενικά επίσης κάθε 6-8μηνες κάνουν ένα καλό ντου και ενδιάμεσα τίποτα μικρά στοχευμενα, τσατσά από μετάξι που εμπιστεύομαι όσο γίνεται, μου είπε πως τους πληρώνουν όλους κανονικά πάντως , απλά ηρθε αυτή η στιγμή που θα χάσουν μερικά κορίτσια μέσα για 1-2 νύχτες.

Καλησπέρα άντρες ήρθα για δουλειές είμαι από Κρήτη και έχω κλείσει να μείνω καλλιθεα θησεως 180 υπάρχει κανένα καλό studio εδώ κοντά?!

Εκτός από διεύθυνση, άσε μας τηλέφωνο, ΑΦΜ/ΑΜΚΑ και θα σε ειδοποιήσουν οι συνάδελφοι.

Εγώ πάντως έναν ρομαντικό ήρεμο απόψε, τον έριξα, με την κοπέλα όντως να είναι στην τσίτα για μπάτσους και νευρική, δεν το χάρηκα και πολύ.
Υ.Γ. Δεν εννοώ άκα μαλάκες.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.189
Πόντοι
35.948

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
874
Πόντοι
361
Τώρα...:ak:

Φωκαίας 19 Κατερίνα η ξανθιά νεαρή που πήρα εχτές. Με όλα τα δωμάτια πιασμένα...
Κάποιοι πάνε, αλλά τσιμουδιά μη τους κλέψουν την αγάπη τους:hammer::hammer::hammer:

Αποχώρηση λόγω έλλειψης χρόνου...
Ρε φιλε αυτή δεν είναι μια μικρή τσουπωτη ή κάνω λάθος;

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
Επιστροφη απο την Βραδυνη τσαρκα (λιγο πριν ληξουν οι απογευματινες βαρδιες) στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 23:00

Τιμηθηκαν οι δυο αραπινες τις περιοχης back to back

Πρωτα στο Λεωνιδου 28 με την γεματουλα "Κουβανεζα" Νεσση η οποια μου αποκαλυψε στο δωματιο οτι τελικα δεν ειναι Κουβανεζα αλλα καθαρη Αφρικανη απο την Γκάμπια(χωρα της δυτικης αφρικης που συνορευει με την Σενεγαλη), τωρα γιατι τοσο καιρο μας την παρουσιαζαν σαν Κουβανη δεν μπορω να καταλαβω... την πηρα λιγο ιεραποστολικα και doggystyle, συγκρατηθηκα χωρις να χυσω..

Και εν συνεχεια εχυσα παραδιπλα με την Κονγκολεζα Βικη η οποια επεστρεψε ξανα στο Ιασωνος 19 οροφος...

Πολυ Αφρικανοκατασταση αποψε

Καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους

Galias

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Κριτικές
10
Like
3.635
Πόντοι
1.191
Καλησπερα συναθλητες,θυμηθηκα που ειχα παρει μια κοπελα φυλης πριν κατι χρονια και την ψαχνω.Το μονο που θυμαμαι ειναι οτι τοτε ηταν γυρω στα 20-23 με μαυρα μαλλια.Ειχε παρει το κινιτο μου και εβγαζε φωτογραφιες και τωρα παρατηρησα οτι εχει ενα σημαδι στη κοιλια της.Εχει κανεις καμια πληροφορια;
IMG_20180926_194245_Original.jpeg
...τύπε δεν σε ξεχρέωσε η κοπέλα?...:confused::confused:

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.226
Πόντοι
206
Επιστροφη απο την Βραδυνη τσαρκα (λιγο πριν ληξουν οι απογευματινες βαρδιες) στο Μεταξουργειο εκει κατα τις 23:00

Πρωτα στο Λεωνιδου 28 με την γεματουλα "Κουβανεζα" Νεσση η οποια μου αποκαλυψε στο δωματιο οτι τελικα δεν ειναι Κουβανεζα αλλα καθαρη Αφρικανη απο την Γκάμπια(χωρα της δυτικης αφρικης που συνορευει με την Σενεγαλη), τωρα γιατι τοσο καιρο μας την παρουσιαζαν σαν Κουβανη δεν μπορω να καταλαβω... την πηρα λιγο ιεραποστολικα και doggystyle, συγκρατηθηκα χωρις να χυσω..

Και εν συνεχεια εχυσα παραδιπλα με την Κονγκολεζα Βικη η οποια επεστρεψε ξανα στο Ιασωνος 19 οροφος...

Δεν είχε μπατσαρία; Γιατί όλοι έλεγαν ότι είχαν κλείσει όλα.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446

1. Ίσως θεωρούν ότι η Κούβα τραβάει ως λάτιν ή κάτι εξωτικό..
2. Η Βίκυ πως είναι εμφανισιακά; Δεν την έχω πετύχει ακόμα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν είχε μπατσαρία; Γιατί όλοι έλεγαν ότι είχαν κλείσει όλα.
Τέτοια ώρα που λέει δε νομίζω να συνέχισαν να ασχολούνται

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom