Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 190 άτομα (18 μέλη και 172 επισκέπτες)

belzebull

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Καλημέρα, καλώς ήρθες.
Αν γυρίσεις 2-3 σελίδες πίσω θα δεις από κάποια επίτιμα μέλη τα ποστ που αναφέρουν κοπέλες και πρόγραμμα.
Επίσης υπάρχουν και οι κριτικές των οίκων έτσι ώστε να ξέρεις που πατάς.
Τελος αν ξεκινήσει η πορνοκαργιερα σου είναι σημαντική η συνεισφορά σου να γράφεις τις εντυπώσεις σου
Καλημερα, έχω γυρίσει και έχω δει αρκετα ποστ και κρτικες. Το να ψάχνεις ομως ένα ένα τα ποστ και τις κριτικες ανάμεσα σε χιλιάδες είναι και κουραστικό και ανούσιο. Θα ήταν ωραίο να υπάρχει στο site και μια ανεπίσημη κατηγοριοποίηση οίκων (μα βάση τη πορεία διαχρονικά καθώς οι κοπέλες αλλάζουν). Πχ διδύμου δίνουν κωλο κτλ. Οι οποίες κατηγορίες και λίστες εννοείται θα ενημερώνονται από εμάς όπως γίνεται Ας πούμε σαν το Wikipedia.
Όπως και να έχει εγώ δεν είμαι εδώ μόνο για να ρωτάω αλλά και να ενημερώνω.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.327
Πόντοι
3.246
Οι πορνες του 10αρικου και του 20αρικου οταν τις ρωτουν για τιμες εκτος οικου λενε 150 την ωρα. Για να τα ζητουν παει να πει οτι καποιοι τα δινετε. Συνελθετε.

Σημαίνει πως απλά ψάχνουν για μαλάκες, όχι πως τα δίνουν όλοι ή πως έχουν όλοι την ίδια τιμή, έχω πάρει με 70+χοτέλ, κοπέλα του 20€.
Άλλη μπαζολατίνα που μου είχε καρφωθεί, μου ζήτησε 150 (με κώλο) και της έστειλα 3 φατσούλες, πήγε στα 100 καπάκια, πάλι δεν ήταν καλή τιμή , γαμιέται με βρωμοπάκια και πρεζάκια και όλους εμάς για 10€ που κρατάει τα 5€, δλδ ζήταγε για 1 ώρα τα λεφτά που πρέπει να πάρει 20 πελάτες για να βγάλει...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.189
Πόντοι
35.948
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Αλκαμένους 113 Μαριάννα η ξανθιά αδύνατη με νορμάλ. Βίκυ αδύνατη μελαχρινή με ελεύθερη φλογέρα. Δεν είναι καινούρια , είναι η Λάουρα από Μαραθώνος-Βέργας 3. Την έχω πάρει με μέτριες εντυπώσεις...

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.189
Πόντοι
35.948
Τώρα...:ak:

Φωκαίας 19 Κατερίνα η ξανθιά νεαρή που πήρα εχτές. Με όλα τα δωμάτια πιασμένα...
Κάποιοι πάνε, αλλά τσιμουδιά μη τους κλέψουν την αγάπη τους:hammer::hammer::hammer:

Αποχώρηση λόγω έλλειψης χρόνου...

Τελευταία τροποποίηση:

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.285
Πόντοι
481
Οι πορνες του 10αρικου και του 20αρικου οταν τις ρωτουν για τιμες εκτος οικου λενε 150 την ωρα. Για να τα ζητουν παει να πει οτι καποιοι τα δινετε. Συνελθετε.
Κάποιες είναι και κουτοπόνηρες , ρίχνουν γεματα και ότι πιάσουν.
Όντως υπάρχουν και οι φράγκατοι που τα δίνουν για να βγάλουν τα γούστα τους

Gio_Vanni

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2025
Like
1.991
Πόντοι
201
Τώρα...:ak:

Φωκαίας 19 Ειρήνη η ξανθιά νεαρή που πήρα εχτές. Με όλα τα δωμάτια πιασμένα...
Κάποιοι πάνε, αλλά τσιμουδιά μη τους κλέψουν την αγάπη τους:hammer::hammer::hammer:

Αποχώρηση λόγω έλλειψης χρόνου...
Κατερίνα αν δεν κάνω λάθος όχι Ειρήνη

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.466
Πόντοι
19.386
Τωρα live μεταξουργειο, εχουν κανει ντου οι μπατσοι και μπαινουν με πολιτικα στους οικους παριστανοντας τους πελατες...σχεδον ολα τα φωτακια σβηστα και αυτα που ειναι αναμενα δεν ανοιγουν πορτα εαν δεν σε ξερουν....κοιτανε απο την καμερα...παραλιγο να παει στραφι η βολτα μου...ευτυχως στο Ι20β υπογειο με θυμηθηκε η ξανθια μιλφ Αλβανιδα η Ελενα/λολα μου ανοιξε οποτε μπορεσα και εκανα τουλαχιστον μια καταθεση ημουνα ο μοναδικος εκεινη την στιγμη μεσα....και τωρα που βγηκα εξω ακομα δεν εχει ληξει ο συναγερμος..

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.189
Πόντοι
35.948
Μεσημεριανά παραλειπόμενα:cool2:

Στα Φωκαίας 25άρια γίνεται βάψιμο-ανακαίνιση.
Ζήτησα από τον υπεύθυνο της ανακαίνισης να βάλει τζακούζι, να έχει σαμπάνιες και πούρα Αβάνας.
Πρέπει να περνάμε καλά οι μπουρδελιάρηδες...:headbaning2::headbaning2::headbaning2:

Στην Αχαρνών πέτυχα την γυρολόγο μιλφ Έμμυ/Έμιλυ που πήρα τις προάλλες στο Φ59

Μαζί της ο τηγανοκέφαλος νταβατζής που της έριχνε μπινελίκια γιατί δεν έχει καλές εισπράξεις :klapste:
Μαγικές στιγμές...

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.810
Πόντοι
3.446
Αυτή την ώρα:uzi::uzi:

Αλκαμένους 113 Μαριάννα η ξανθιά αδύνατη με νορμάλ. Βίκυ αδύνατη μελαχρινή με ελεύθερη φλογέρα. Δεν είναι καινούρια , είναι η Λάουρα από Μαραθώνος-Βέργας 3. Την έχω πάρει με μέτριες εντυπώσεις...
Λάουρα Βεργας 3?
Μήπως είναι μια Ρωσίδα με μπλε μάτια μελαχρινή αδύνατη με λίγο κοιλίτσα??

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.387
Πόντοι
4.460
Πόρνοι μου αυτή η "Βίκη" στο Αλκα.113 που εμφανίζουν μαζί με τη Μαριάννα μήπως είναι η πρώην "Βάνα" η σκιννυ μελαχρινή που δούλευε με την Μαριάννα στο Διδ.22 ? Ρωτάω γιατί μεσοβδόμαδα δεν μπορώ να τσεκαρω. Αν είναι αυτή πάντως θα γίνεται υπέροχη παρτουζιτσα με τα δύο σκιννάκια. Η Βάνα ήταν ακόμα πιο υποτακτικής ψυχολογίας μωράκι, και με παρόμοια "συμπεριφορά" με το Μαριαννάκι μας.
H Μαριαννα δεν ειναι και υποτακτικης ψυχολογιας.Αν την κοψεις στο χυσιμο σε βριζει στα ρωσσικα!!!

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.189
Πόντοι
35.948

donp4679

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
21
Like
824
Πόντοι
1.011

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
4.127
Πόντοι
446
Δάγκωσα Λάουρα Κολωνού 32Α 25αρα Ρουμάνα κατά δήλωση της έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα το μουνακι της, τίποτα το αξέχαστο ένα τίμιο ξαλαφρωμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom