Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 223
- Like
- 13.889
- Πόντοι
- 31.618
Στα 10€Στα 10€ την πήρες ή στα 15€ ?
Στα 10€Στα 10€ την πήρες ή στα 15€ ?
Καλημερα, έχω γυρίσει και έχω δει αρκετα ποστ και κρτικες. Το να ψάχνεις ομως ένα ένα τα ποστ και τις κριτικες ανάμεσα σε χιλιάδες είναι και κουραστικό και ανούσιο. Θα ήταν ωραίο να υπάρχει στο site και μια ανεπίσημη κατηγοριοποίηση οίκων (μα βάση τη πορεία διαχρονικά καθώς οι κοπέλες αλλάζουν). Πχ διδύμου δίνουν κωλο κτλ. Οι οποίες κατηγορίες και λίστες εννοείται θα ενημερώνονται από εμάς όπως γίνεται Ας πούμε σαν το Wikipedia.Καλημέρα, καλώς ήρθες.
Αν γυρίσεις 2-3 σελίδες πίσω θα δεις από κάποια επίτιμα μέλη τα ποστ που αναφέρουν κοπέλες και πρόγραμμα.
Επίσης υπάρχουν και οι κριτικές των οίκων έτσι ώστε να ξέρεις που πατάς.
Τελος αν ξεκινήσει η πορνοκαργιερα σου είναι σημαντική η συνεισφορά σου να γράφεις τις εντυπώσεις σου
Οι πορνες του 10αρικου και του 20αρικου οταν τις ρωτουν για τιμες εκτος οικου λενε 150 την ωρα. Για να τα ζητουν παει να πει οτι καποιοι τα δινετε. Συνελθετε.
Κάποιες είναι και κουτοπόνηρες , ρίχνουν γεματα και ότι πιάσουν.Οι πορνες του 10αρικου και του 20αρικου οταν τις ρωτουν για τιμες εκτος οικου λενε 150 την ωρα. Για να τα ζητουν παει να πει οτι καποιοι τα δινετε. Συνελθετε.
Κατερίνα αν δεν κάνω λάθος όχι ΕιρήνηΤώρα...
Φωκαίας 19 Ειρήνη η ξανθιά νεαρή που πήρα εχτές. Με όλα τα δωμάτια πιασμένα...
Κάποιοι πάνε, αλλά τσιμουδιά μη τους κλέψουν την αγάπη τους
Αποχώρηση λόγω έλλειψης χρόνου...
ΣωστόςΚατερίνα αν δεν κάνω λάθος όχι Ειρήνη
Λάουρα Βεργας 3?Αυτή την ώρα
Αλκαμένους 113 Μαριάννα η ξανθιά αδύνατη με νορμάλ. Βίκυ αδύνατη μελαχρινή με ελεύθερη φλογέρα. Δεν είναι καινούρια , είναι η Λάουρα από Μαραθώνος-Βέργας 3. Την έχω πάρει με μέτριες εντυπώσεις...
...προτεινε της πολιτικο γαμο για να παρει αδεια παραμονης!!!Και τώρα τι κάνω τώρα?
H Μαριαννα δεν ειναι και υποτακτικης ψυχολογιας.Αν την κοψεις στο χυσιμο σε βριζει στα ρωσσικα!!!Πόρνοι μου αυτή η "Βίκη" στο Αλκα.113 που εμφανίζουν μαζί με τη Μαριάννα μήπως είναι η πρώην "Βάνα" η σκιννυ μελαχρινή που δούλευε με την Μαριάννα στο Διδ.22 ? Ρωτάω γιατί μεσοβδόμαδα δεν μπορώ να τσεκαρω. Αν είναι αυτή πάντως θα γίνεται υπέροχη παρτουζιτσα με τα δύο σκιννάκια. Η Βάνα ήταν ακόμα πιο υποτακτικής ψυχολογίας μωράκι, και με παρόμοια "συμπεριφορά" με το Μαριαννάκι μας.
Μελαχρινή αδύνατη, δεν θυμάμαι να έχει μπλε μάτια...Λάουρα Βεργας 3?
Μήπως είναι μια Ρωσίδα με μπλε μάτια μελαχρινή αδύνατη με λίγο κοιλίτσα??
ξερουμε τι εχει γινει και ηρθαν οι μπατσοι;Μεταξουργείο εξακολουθούν να είναι πολλά κλειστά...Ανοιχτα Κολωνού 32Α, Λεωνίδου 28, Ιασωνος 27Α, Ιάσωνος 30αρια 36.
Πολλά κλειστά και Φυλής ακόμα, τι έγινε;ξερουμε τι εχει γινει και ηρθαν οι μπατσοι;