Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 419K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (8 μέλη και 3 επισκέπτες)

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.944
Πόντοι
456
Fake news:

το Πρώτο Θέμα, Ο Ενικός, το manifesto, η liberal και η ΕΡΤ και ο Σπύρος !!! :rockon::rockon:

fake news.png

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.600
Πόντοι
12.756
Για να καταλάβετε πως γίνεται η προπαγάνδα και πως την χάφτει ο λαουτζίκος :

Βίντεο της ΕΡΤ με τίτλο "Γνήσια τα τρία βίντεο από την εμπορική αμαξοστοιχία για τους πραγματογνώμονες" ...στο 3.05 η παρουσιάστρια ρωτάει την δημοσιογράφο '' είναι γνήσια λοιπόν τα βίντεο'' και αυτή τα μασάει γιατί προφανώς ξέρει ότι δεν μπορεί να το πει...και το πάει γύρω γύρω.... όμως αυτό που μένει είναι ο τίτλος και η ερώτηση.

Και εδώ έχουμε την έκθεση να την διαβάσει κάποιος την πραγματικότητα τι έγραψαν....και που δεν αναφέρει πουθενά ότι πιστοποιούν την γνησιότητα των βίντεο...απλά διαπιστώνουν ότι τα απεικονιζόμενα συμφωνούν με τα επίσημα στοιχεία της χελένικ τρέιν και του οσε. Διότι αν η έκθεση αφορούσε την γνησιότητα των βίντεο ήταν υποχρεωμένοι να. το αναφέρουν αναλυτικά και με τεκμηρίωση.

Τέμπη: Ολόκληρη η έκθεση των πραγματογνωμόνων για τα νέα βίντεο

Αλλά αυτό δεν σταματά ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ από το να βγάζει βίντεο και να κάνει προπαγάνδα.

Εκτος απο την ΕΡΤ αυτο τωρα εχει περάσει και σε ΄΄ολα τα μέσα ..
Τιτλοι , τιτλοι , τιτλοι , το βιντεο ειναι γνησιο :tooth::tooth::tooth::tooth:

Ρε μαλακα σε λιγο θα στειλουν βιντεο σε πραγματογνώμονες και θα τους ρωτανε αν ειναι τρενο αυτο που δείχνει :tooth::tooth: και αυτοι θα απαντησουν μετα απο εξονυχιστική ερευνα οτι ΝΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
και θα βγαλουν εκτακτα δελτία οτι ναι , το βιντεο ειναι γνήσιο :tooth::tooth:

Ειναι διασκεδαστικό ποσο λίγο και ερασιτεχνικά προσπαθουν να κοροιδεψουν το κόσμο .. μεχρι και σε αυτο ειναι τεμπέληδες :tooth:
Σου λεει
-Δωσε αυτο το βιντεο στους μαλάκες να τελειωνουμε , να εχουν να λένε και να περάσει λιγο ο καιρος

Ειμαι σίγουρος οτι δεν ειχαν προχειρο κανα βιντεο με Τομ και Τζερρυ που να δείχνει κανα τρενο , αλλιως θα εδιναν αυτο στην δημοσιοτητα , να τους τρολλαρουν εντελως :tooth::tooth:

ΥΓ Καλημεριζω μπραδερίνι Μπαροκ :rockon::rockon: ο μόνος μαχητης της λογικης και της ΝΔ :rockon::rockon: ολοι οι αλλοι οι δεξιοι λάκισαν (Αλεξ) η λάλησαν (Νταιμας)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.246
Πόντοι
6.256
Εκτος απο την ΕΡΤ αυτο τωρα εχει περάσει και σε ΄΄ολα τα μέσα ..
Τιτλοι , τιτλοι , τιτλοι , το βιντεο ειναι γνησιο :tooth::tooth::tooth::tooth:

Ρε μαλακα σε λιγο θα στειλουν βιντεο σε πραγματογνώμονες και θα τους ρωτανε αν ειναι τρενο αυτο που δείχνει :tooth::tooth: και αυτοι θα απαντησουν μετα απο εξονυχιστική ερευνα οτι ΝΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
και θα βγαλουν εκτακτα δελτία οτι ναι , το βιντεο ειναι γνήσιο :tooth::tooth:

Ειναι διασκεδαστικό ποσο λίγο και ερασιτεχνικά προσπαθουν να κοροιδεψουν το κόσμο .. μεχρι και σε αυτο ειναι τεμπέληδες :tooth:
Σου λεει
-Δωσε αυτο το βιντεο στους μαλάκες να τελειωνουμε , να εχουν να λένε και να περάσει λιγο ο καιρος

Ειμαι σίγουρος οτι δεν ειχαν προχειρο κανα βιντεο με Τομ και Τζερρυ που να δείχνει κανα τρενο , αλλιως θα εδιναν αυτο στην δημοσιοτητα , να τους τρολλαρουν εντελως :tooth::tooth:

ΥΓ Καλημεριζω μπραδερίνι Μπαροκ :rockon::rockon: ο μόνος μαχητης της λογικης και της ΝΔ :rockon::rockon: ολοι οι αλλοι οι δεξιοι λάκισαν (Αλεξ) η λάλησαν (Νταιμας)
Το σκεφτηα κι εγω αλλα με τον μπαγκς μπανι:confused::confused::confused:Απο την αλλη βεβαια,δεν χρειαζονται αποδειξεις για να πειστει καποιοις που θελει να πειστει:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.600
Πόντοι
12.756
Τα ίδια κανετε ρε μουνια και στο μπραδερινι μου εδω μεσα

Άρης Πορτοσάλτε στο protothema.gr: Έκανα το δημοσιογραφικό μου καθήκον με τα βίντεο για τα Τέμπη - Έχω υποστεί δολοφονία χαρακτήρα​

Δολοφονία νικ Μπαροκ εχετε βαλθει να κάνετε ρε μουνια , επειδη κάνει το καθηκον του , της λογικής

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
3.944
Πόντοι
456
Δεδομένο 1: Η έκθεση των πραγματογνωμόνων λέει πως ΔΕΝ πιστοποιείται η γνησιότητα των βίντεο.

Δεδομένο 2: Οι ΝΔούλοι και τα Κουλομέσα λένε πως τα βίντεο είναι γνήσια.

Ερωτήματα:

Ποσο ζώα και μαλάκες μπορεί να είναι οι ΝΔούλοι ?
Πόσο μπορούμε να συνεχίσουμε με μια τέτοια κυβέρνηση και με τα ίδια πληρωμένα κουλομέσα ?

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.854
Πόντοι
16.131

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.058
Πόντοι
2.356

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.482
Πόντοι
6.255
Δεδομένο 1: Η έκθεση των πραγματογνωμόνων λέει πως ΔΕΝ πιστοποιείται η γνησιότητα των βίντεο.

Δεδομένο 2: Οι ΝΔούλοι και τα Κουλομέσα λένε πως τα βίντεο είναι γνήσια.

Ερωτήματα:

Ποσο ζώα και μαλάκες μπορεί να είναι οι ΝΔούλοι ?
Πόσο μπορούμε να συνεχίσουμε με μια τέτοια κυβέρνηση και με τα ίδια πληρωμένα κουλομέσα ?
1. Τα βιντεο πιθανολογείται οτι ειναι γνήσια εκτος απόδειξης του αντιθέτου
2. Λογικο να το λενε.
3. Οι μπετόβλακες τα θεωρούν μη-γνησια διοτι "ξερουν" καλυτερα

Π

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.630
Πόντοι
6.795
η άγνοια των μπάσταρδων της κοινοβουλευτικής συμμορίας σχετικά με την εσωτερική λειτουργία κι αξία της ελληνικής οικογένειας είναι που θα τους φάει τα σωθικά. Και καλώς θα γίνει.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.909
Πόντοι
456
Δεν ξέρω αν υπήρχε παράνομο φορτίο ή όχι. Υποθέτω ότι είχε, κυρίως σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου στο Βέλγιο αλλά και το άρον-άρον συμμάζεμα του χώρου από τον κύριο τότε περιφεριάρχη Θεσσαλίας, που εκτιμώ ότι θα "θυσιαστεί" για να γλιτώσουν άλλοι.
Το ζήτημα είναι ότι ούτως ή άλλως θα είχαμε νεκρούς. Ναι, κάποια παιδιά θα γλίτωναν, αλλά η παράλειψη και η ανευθυνότητα δε μετριέται με αριθμούς νεκρών.

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.482
Πόντοι
6.255
Δεν ξέρω αν υπήρχε παράνομο φορτίο ή όχι. Υποθέτω ότι είχε, κυρίως σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου στο Βέλγιο αλλά και το άρον-άρον συμμάζεμα του χώρου από τον κύριο τότε περιφεριάρχη Θεσσαλίας, που εκτιμώ ότι θα "θυσιαστεί" για να γλιτώσουν άλλοι.
Το ζήτημα είναι ότι ούτως ή άλλως θα είχαμε νεκρούς. Ναι, κάποια παιδιά θα γλίτωναν, αλλά η παράλειψη και η ανευθυνότητα δε μετριέται με αριθμούς νεκρών.
Ευτυχώς που δεν βρίσκεσαι σε καίρια θέση, διότι οι υποθέσεις χωρίς αποδείξεις....γιοκ

Π

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.909
Πόντοι
456
Ευτυχώς που δεν βρίσκεσαι σε καίρια θέση, διότι οι υποθέσεις χωρίς αποδείξεις....γιοκ

Π
Διάβασες καλά το τι γράφω; Διατυπώνω σιγουριά σε κάποιο σημείο; Μη γράφεις κάτι μόνο και μόνο για να δημιουργείς εντυπώσεις.
Εγώ εμπιστεύομαι την επιστήμη. Από κει και πέρα, το λόγο τον έχουν τα δικαστήρια.

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.482
Πόντοι
6.255
Διάβασες καλά το τι γράφω; Διατυπώνω σιγουριά σε κάποιο σημείο; Μη γράφεις κάτι μόνο και μόνο για να δημιουργείς εντυπώσεις.
Εγώ εμπιστεύομαι την επιστήμη. Από κει και πέρα, το λόγο τον έχουν τα δικαστήρια.
Διαβασα τι γράφεις, φυσικά. Οποτε θεωρείς οτι ο τοτε περιφερειάρχης μπάζωσε άρον-αρον για να καλύψει ένα ύποπτο φορτίο?

Επιπλέον, η έρευνα του συγκεκριμένου πανεπιστημίου δεν είναι η μόνη και δε φαίνεται να είναι ενδελεχη΄ς.

Όμως, πώς συνδέεις το μπάζωμα με το παρανομο φορτίο?

Π

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.383
Πόντοι
3.246
Ανέφερε τους αριθμούς σειράς. Οπότε ξέρεις και το χρώμα. Η μία ήταν μπλε, η άλλη κόκκινη,μπλε, λευκή.
Εννοείται, και να προσθέσω ότι εγώ κι ο οποιοσδήποτε μπορεί να ξέρω το χρώμα αλλά αυτοί που συνέταξαν την έκθεση όφειλαν να το αναφέρουν ρητά και επίσης να σχολιάσουν γιατί στο βίντεο φαίνεται η μια λαμπερό λευκό κι η άλλη υπόλευκο ενώ τα μπλέ και κόκκινα βαγόνια βγαίνουν κάποια μεν γκρι καραμπινάτο και κάποια άλλα όχι και τόσο...γκρί.

Δεν έπρεπε τουλάχιστον να κάνουν μια προσπάθεια να εξηγήσουν τη διαφαινόμενη χρωματική αναντιστοιχία;

Ντάξει το αφήσαν γκρίζα ζώνη...

pokahontas

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
2.482
Πόντοι
6.255
Εννοείται, και να προσθέσω ότι εγώ κι ο οποιοσδήποτε μπορεί να ξέρω το χρώμα αλλά αυτοί που συνέταξαν την έκθεση όφειλαν να το αναφέρουν ρητά και επίσης να σχολιάσουν γιατί στο βίντεο φαίνεται η μια λαμπερό λευκό κι η άλλη υπόλευκο ενώ τα μπλέ και κόκκινα βαγόνια βγαίνουν κάποια μεν γκρι καραμπινάτο και κάποια άλλα όχι και τόσο...γκρί.

Δεν έπρεπε τουλάχιστον να κάνουν μια προσπάθεια να εξηγήσουν τη διαφαινόμενη χρωματική αναντιστοιχία;

Δεν είναι γκρίζα ζώνη. Εάν έχεις κάμερα που καταγράφει σε εξωτερικούς χώρους με night vision αλλα΄ζει το χρώμα ανάλογα με την εικόνα λόγω background contrast.

Μαύρη εικόνα στο σημείο, κάνει τους αριθμούς της ώρας να ασπρίζουν (για να φαίνονται) και τούμπαλιν.

Απλά είπαμε, οι μπετόβλακες και τα τρολλάκια, ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ

Π

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.058
Πόντοι
2.356

Νομίζω ότι δε μπήκαν στη διαδικασία γιατί θα έπρεπε να εξηγήσουν τι και πως. Οπότε θα μιλούσαν για πιθανή επεξεργασία ή όχι του βίντεο, που ηταν εκτός της εντολής πραγματογνωμοσύνης του ανακριτή.
Κορόιδα δεν είναι να μπλέξουν με κάτι που δεν τους αφορά. Το αφήνουν για την ΕΛΑΣ.

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.383
Πόντοι
3.246
Το ποιος φταίει και ποιος όχι
Επαναλαμβάνω
Δεν το κρίνει ούτε ο μπαρόκ ούτε εσύ ούτε εγώ
Ούτε οποιοσδήποτε από τα μέσα δικτύωσης
Ούτε τα λαϊκά δικαστήρια
Ούτε η κοινή γνώμη

Έτσι τα δύο τελευταία
Ήταν σίγουροι για την novartis
Που βγήκε ψέματα του παπαγγελόπουλου σαν ενόχου συμπεριλαμβανομένου
Που και η άλλη πλευρά πίστευε ότι αξίζει μεγαλύτερη ποινή
Για τον ανδρέα παπανδρέου
Ότι έπρεπε να καταδικαστεί

Κ αί κρίθηκε αθώος

Έστω και με ψήφους 7 έναντι 6 στην κύρια κατηγορία

Για το μάτι που πίστευε ότι έπρεπε να υπάρχουν μεγαλύτερες ποινές

Για την υπόθεση βατοπέδι που κριθηκαν ομόφωνα αθώοι

Υπενθυμίζω στο τελευταίο ότι

Το θέμα είναι πόσο καθυστέρησαν
Δημόσιες υπηρεσίες να δώσουν απάντηση
Και γιατί τη δώσαν μετά από τόσο καιρό;

Κεα αλήθεια όταν ο χατζηνικολάου έκανε αυτό το πείραμα που έκανε και το έγραψε στην εφημερίδα του μετά από 2 χρόνια προχθες δεν καθυστέρησε τότε;

Και όταν πολλά ηχητικά και λοιπά βγαίνουν μετά από δύο χρόνια δεν

Και όταν η μήνυση έγινε μετά από δύο χρόνια δεν

Μακάρι και εσύ ναπιανες στο στόμα σου και του συγγενείς των θυμάτων στο μάτι
Που τώρα μάλιστα γίνεται και η δευτεροβάθμια δίκη

Και τα τηλεοπτικά μέσα kαι οι εφημερίδες που φυσικά τα ελέγχει ο μητσοτάκης;;;;;;;ς δεν λένε κουβέντα

Εκτός αυτό η προπαγάνδα που γίνεται είναι φοβερή
Αυτό που έβαλα σε προηγούμενο μήνυμα
Ότι ο πλακιάς τον ιούνιο και τον ιούλιο πέρσι έγραψε
Ότι είχε γίνει έλεγχος και από αστυνομία και από δικαστικούς και από συγγενείς θυμάτων στην εμπορική αμαξοστοιχία της πρώτες μέρες μετά το δυστύχημα
Και δεν βρήκαν τίποτα σε διάλογο με τον βελόπουλο δεν το λέει κανένας
Και δεν το ξέρει και κανένας
Και εγώ τώρα τελευταία το είδα κατά τύχη στο χ

Πώς θα κρίνες λοιπόν αν
Δεν ξέρεις όλα τα δεδομένα;

Και βέβαια για να μαι δίκαιος
Και τη δήλωση που έκανε τελευταία
Οτι στο βίντεο είναι αυτή η εμπορική αμαξοστοιχία
Αυτοί που υποστηρίζουν τη νέα δημοκρατία στα κοινωνικά δίκτυα τη βάλαν μισή
Δεν βάλανε και την επιφύλαξη που είχε τελικά πρέπει οι εμπειρογνώμονες να συμφωνήσουν σε αυτό που λέει
Αλλά ούτε η μεν ούτε οι δε βάλαν τη δήλωσή του
Ότι αυτά τα τελευταία βίντεο μοιάζαν με ένα βίντεο πέντε δευτερολέπτων με όχι καλή εικόνα
Που είχε βγει λίγο μετά το δυστύχημα από το star
Και ότι η εμπορική αμαξοστοιχία και στα δύο είναι η ζητούμενη

Και βέβαια πιάνω στο στόμα μου τις διαφωνίες που έχουνε οι συγγενείς
Και για να δείξω ότι η αλήθεια είναι δύσκολο να βρεθεί και
για τα πόσα ψέματα μπορεί να πει ένας άνθρωπος
Που όταν λέει τόσα ψέματα για το συγγενή του άλλου θύματος
Και με εξώδικα όπως περίπου κάνει τώρα
Φαντάσου ποσα λέει γενικά

Φάνηκε στην διαμάχη συριζα κασελάκη πόσα ψέματα και ψεύτικες κατηγορίες λεγόταν από όλες τις πλευρές
Όπως πιστεύω και τώρα

Όχι και ότι άλλες παρατάξεις βέβαια είναι λευκές περιστερές

Πάμε τώρα για τη μήνυση που έχει κάνει η καρυστιανού ότι δεν έχει βάλει 650.000 βίντεο και φωτογραφίες
Στη δικογραφία

Δεν θα μπω στην ουσία αλλά σε κάτι άλλο
Ας πούμε ότι ένας άνθρωπος θέλει να δει ο ίδιος
Όλα αυτά

Και πολύ διάδικοι εκ των οποίων βέβαια θα είναι και δικαστές θα θέλουν να τα δουν

Αν υποθέσουμε ότι κάνουν κατα μέσον όρο 3λεπτα (τα βίντεο θα ναι λίγο παραπάνω οι φωτογραφίες λιγότερο)
,,,(Και βέβαια μερικαθα τα βάζουν στην άκρη και σε άλλα θα πρέπει να κρατούν και σημειώσεις,)
Άρα περίπου 2 εκατομμύρια λεπτά
Δια 60
Περίπου 33.000 ώρες
Και ας πούμε ότι κάποιος δικαστής που θέλει να τα δει πριν η κατά τη διάρκεια της δίκης

Και κάνει αυτή τη δουλειά 6 ώρες την ημέρα
Θα χρειαστεί 33000 δια6 5500 μέρες
Με 300 εργάσιμες το χρόνο
Ένας δικαστής μόνο για να τα δει χωρίς πολλές πολλές απορίες θα χρειαστεί 18+ χρόνια

Διόρθωσέ με στις πράξεις αν έχω κάνει κάποιο λάθος
Αν το 3 λεπτά βέβαια το κάνουμε 6 θα είναι 36+και χρόνια
Ποια να το κάνουμε 1 6+ χρόνια

Ποιο από όλα λες να ισχύει;

Το βλέπεις λογικό;
Ή δεν θα τα δουν όλα οι δικαστές και θα δικάζουν βλέποντας τα μισά ή ακούγοντας τι τους λένε οι άλλοι;
Τί να πρωτοσχολιάσω ρε φίλε,δεν μπορείς λίγο να οργανώσεις τη σκέψη σου και να μην πηδάς απ' το ένα στο άλλο τόσο χαοτικά;

Για τους γονείς λέω είναι θέμα αρχής να μην σχολιάζεις γιατί υπάρχει ο παράγοντας του ανθρώπινου πόνου οπότε είναι άδικο και άτιμο να πεις οτιδήποτε.

Για το Μάτι κλπ ποιός σου είπε ότι έχω διαφορετική άποψη;
Δικαιοσύνη κι εκεί και παντού!

Για το βαθυσκάφος -άν όντως ήταν θέμα κάποιας υπηρεσίας του δημοσίου - ευκολάκι...άλλαξε η κυβέρνηση στις ΗΠΑ και δόθηκε πράσινο φως να δημοσιευτούν τα ηχητικά,τι δεν καταλαβαίνεις;

Τα υπόλοιπα ασχολίαστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom