Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.831
Πόντοι
216

panic231

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
194
Πόντοι
0
Γιατί σταμάτησε το κορίτσι;
Δεν νομίζω να σταμάτησε…ίσως απλά λείπει αυτές τις ημερες
Περιμένω να ανοίξει ο νέος χώρος γιατί στον παλιό αν μπεις θα αρρωστήσεις από την υγρασία κ την μούχλα

• Like
Αντιδράσεις: Tsouvi

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.190
Πόντοι
3.506
Δεν νομίζω να σταμάτησε…ίσως απλά λείπει αυτές τις ημερες
Περιμένω να ανοίξει ο νέος χώρος γιατί στον παλιό αν μπεις θα αρρωστήσεις από την υγρασία κ την μούχλα
Πήρα τηλέφωνο την Κυριακή και το σήκωσε μια ωραία φωνουλα αλλά όταν ρώτησα για Μπέλλα Νεφέλη μου είπε να πάρω καθημερινή οπότε δεν νομίζω να σταμάτησε.

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
580
Πόντοι
81
Καταδρομικη χθες στο crystal μετά από καιρό. Στανταρακι με τη Μπέλλα. Η καύλα που βγάζει είναι φοβερή. Αμα τον πιάσει στο χέρι, δεν τον αφήνει μέχρι να τον στραγγίξει. Με μπόλικο λάδι και φτύσιμο, ένιωθα σαν πιστόνι μέσα σε χυτωνιο μηχανής. Κατάθεση στις βυζάρες και μετά μασαζακι για να πέσουν οι στροφές. Σε κουβέντα, από βδομάδα πάνε στο νέο μέρος και η νεφέλη σταμάτησε οριστικά

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
499
Πόντοι
26
Γιατί σταμάτησε το κορίτσι;
αλλαγή επαγγέλματος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καταδρομικη χθες στο crystal μετά από καιρό. Στανταρακι με τη Μπέλλα. Η καύλα που βγάζει είναι φοβερή. Αμα τον πιάσει στο χέρι, δεν τον αφήνει μέχρι να τον στραγγίξει. Με μπόλικο λάδι και φτύσιμο, ένιωθα σαν πιστόνι μέσα σε χυτωνιο μηχανής. Κατάθεση στις βυζάρες και μετά μασαζακι για να πέσουν οι στροφές. Σε κουβέντα, από βδομάδα πάνε στο νέο μέρος και η νεφέλη σταμάτησε οριστικά
σας τα ελεγα εγω...

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
19.017
Πόντοι
3.506
αλλαγή επαγγέλματος...

σας τα ελεγα εγω...
Αφου τσιμπουκωσε ολη την θεσσαλονικη τωρα σταματησε ....ΟΥΣΤ ΡΕ....το επαιζε ντιβα...με επαρση και τουπε....

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.754
Πόντοι
201
Αφου τσιμπουκωσε ολη την θεσσαλονικη τωρα σταματησε ....ΟΥΣΤ ΡΕ....το επαιζε ντιβα...με επαρση και τουπε....
για να κανει ρεκτιφιε το μουνι της μπας και φυγει η τσικνα

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
364
Πόντοι
21
Ναι συμφωνω το επεζαι ντιβα το αλβανακι εκει μεσα εμενα προσωπικα αν και δεν περασα ποτε μαζι τηs μου εβγαζε μια ξυνιλα στημ μαπα τηs

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
364
Πόντοι
21
αλλαγή επαγγέλματος...

σας τα ελεγα εγω...
η καλυτερη επιλογη εκει μεσα κατ'εμενα

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Ναι συμφωνω το επεζαι ντιβα το αλβανακι εκει μεσα εμενα προσωπικα αν και δεν περασα ποτε μαζι τηs μου εβγαζε μια ξυνιλα στημ μαπα τηs
Και εγώ απορώ ποιος πλήρωνε για να του τραβήξει μαλακια αυτή..

Giann333

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
201
Πόντοι
0
Πέρασμα τελικά από Κρυσταλ μετά τις χρήσιμες πληροφορίες σας έκλεισα με την Κασσανδρα . Σαλοναρισμα η Μπελλα με τις βυζαρες τις στον υπολογιστή και στα τηλέφωνα , Ισμήνη ένα πουτσομεζεδακι ωραίο καυλακι φάνηκε , και η Ραφαέλα ωραίο μουνακι μου φάνηκε . Πέρασμα με Κασσανδρα . Όντως το μασαζ είναι πολύ τίμιο , σε κάνει κανονικά φαίνεται να ξέρει . Μισή ωριτσα Μετά γύρισμα και 2ο μέρος απλό, ωραιο παίξιμο με αεροπιπα. Τις τράβηξα το στρινγκ σε κάποια φάση και λέει αν θες το βγάζω με 20 ευρώ . Γέλασα λίγο λέω όχι ευχαριστώ . Χυσιμο και μπανάκι . Ωραία εμπειρία μασαζ 9.5/10
Σοσιαλ 9/10
2ο μέρος 9/10

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.190
Πόντοι
3.506
Πέρασμα τελικά από Κρυσταλ μετά τις χρήσιμες πληροφορίες σας έκλεισα με την Κασσανδρα . Σαλοναρισμα η Μπελλα με τις βυζαρες τις στον υπολογιστή και στα τηλέφωνα , Ισμήνη ένα πουτσομεζεδακι ωραίο καυλακι φάνηκε , και η Ραφαέλα ωραίο μουνακι μου φάνηκε . Πέρασμα με Κασσανδρα . Όντως το μασαζ είναι πολύ τίμιο , σε κάνει κανονικά φαίνεται να ξέρει . Μισή ωριτσα Μετά γύρισμα και 2ο μέρος απλό, ωραιο παίξιμο με αεροπιπα. Τις τράβηξα το στρινγκ σε κάποια φάση και λέει αν θες το βγάζω με 20 ευρώ . Γέλασα λίγο λέω όχι ευχαριστώ . Χυσιμο και μπανάκι . Ωραία εμπειρία μασαζ 9.5/10
Σοσιαλ 9/10
2ο μέρος 9/10
Τι εννοείς αερόπιπα;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
11.190
Πόντοι
3.506
Εγώ πάλι, όχι. Μάλλον επειδή δεν βλέπομαι.
Η δεν τα έχεις σκάσει χοντρά. Αυτό που έχω καταλάβει δύο είναι οι λόγοι που τσιμπουκώνουν τα κορίτσια στο Κρίσταλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom