ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 11.190
- Πόντοι
- 3.506
Γιατί σταμάτησε το κορίτσι;βγαλε και Νεφελη που σταματησε...
Γιατί σταμάτησε το κορίτσι;βγαλε και Νεφελη που σταματησε...
Στο καλο! δεν θα λειψει σε κανενα η επαρση της και το τουπε της...παλιοκαριολαΓιατί σταμάτησε το κορίτσι;
Τώρα που σταμάτησε ευκαιρία να πάω πάλι μετά από 2,5 χρόνιαΣτο καλο! δεν θα λειψει σε κανενα η επαρση της και το τουπε της...παλιοκαριολα
Στην μπούκα σε είχε;Τώρα που σταμάτησε ευκαιρία να πάω πάλι μετά από 2,5 χρόνια
ΝαιΣτην μπούκα σε είχε;
Έξτρα 50 για ποια παροχήΝαι, μου ζήτησε μια φορά έξτρα 50 και δεν τα έδωσα
Δεν νομίζω να σταμάτησε…ίσως απλά λείπει αυτές τις ημερεςΓιατί σταμάτησε το κορίτσι;
Πήρα τηλέφωνο την Κυριακή και το σήκωσε μια ωραία φωνουλα αλλά όταν ρώτησα για Μπέλλα Νεφέλη μου είπε να πάρω καθημερινή οπότε δεν νομίζω να σταμάτησε.Δεν νομίζω να σταμάτησε…ίσως απλά λείπει αυτές τις ημερες
Περιμένω να ανοίξει ο νέος χώρος γιατί στον παλιό αν μπεις θα αρρωστήσεις από την υγρασία κ την μούχλα
αλλαγή επαγγέλματος...Γιατί σταμάτησε το κορίτσι;
σας τα ελεγα εγω...Καταδρομικη χθες στο crystal μετά από καιρό. Στανταρακι με τη Μπέλλα. Η καύλα που βγάζει είναι φοβερή. Αμα τον πιάσει στο χέρι, δεν τον αφήνει μέχρι να τον στραγγίξει. Με μπόλικο λάδι και φτύσιμο, ένιωθα σαν πιστόνι μέσα σε χυτωνιο μηχανής. Κατάθεση στις βυζάρες και μετά μασαζακι για να πέσουν οι στροφές. Σε κουβέντα, από βδομάδα πάνε στο νέο μέρος και η νεφέλη σταμάτησε οριστικά
Αφου τσιμπουκωσε ολη την θεσσαλονικη τωρα σταματησε ....ΟΥΣΤ ΡΕ....το επαιζε ντιβα...με επαρση και τουπε....αλλαγή επαγγέλματος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σας τα ελεγα εγω...
για να κανει ρεκτιφιε το μουνι της μπας και φυγει η τσικναΑφου τσιμπουκωσε ολη την θεσσαλονικη τωρα σταματησε ....ΟΥΣΤ ΡΕ....το επαιζε ντιβα...με επαρση και τουπε....
Ναι συμφωνω το επεζαι ντιβα το αλβανακι εκει μεσα εμενα προσωπικα αν και δεν περασα ποτε μαζι τηs μου εβγαζε μια ξυνιλα στημ μαπα τηsΑφου τσιμπουκωσε ολη την θεσσαλονικη τωρα σταματησε ....ΟΥΣΤ ΡΕ....το επαιζε ντιβα...με επαρση και τουπε....
Καταδρομικη χθες στο crystal μετά από καιρό. Στανταρακι με τη Μπέλλα. Η καύλα που βγάζει είναι φοβερή. Αμα τον πιάσει στο χέρι, δεν τον αφήνει μέχρι να τον στραγγίξει. Με μπόλικο λάδι και φτύσιμο, ένιωθα σαν πιστόνι μέσα σε χυτωνιο μηχανής. Κατάθεση στις βυζάρες και μετά μασαζακι για να πέσουν οι στροφές. Σε κουβέντα, από βδομάδα πάνε στο νέο μέρος και η νεφέλη σταμάτησε οριστικά
η καλυτερη επιλογη εκει μεσα κατ'εμενααλλαγή επαγγέλματος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σας τα ελεγα εγω...
Και εγώ απορώ ποιος πλήρωνε για να του τραβήξει μαλακια αυτή..Ναι συμφωνω το επεζαι ντιβα το αλβανακι εκει μεσα εμενα προσωπικα αν και δεν περασα ποτε μαζι τηs μου εβγαζε μια ξυνιλα στημ μαπα τηs
Τι εννοείς αερόπιπα;Πέρασμα τελικά από Κρυσταλ μετά τις χρήσιμες πληροφορίες σας έκλεισα με την Κασσανδρα . Σαλοναρισμα η Μπελλα με τις βυζαρες τις στον υπολογιστή και στα τηλέφωνα , Ισμήνη ένα πουτσομεζεδακι ωραίο καυλακι φάνηκε , και η Ραφαέλα ωραίο μουνακι μου φάνηκε . Πέρασμα με Κασσανδρα . Όντως το μασαζ είναι πολύ τίμιο , σε κάνει κανονικά φαίνεται να ξέρει . Μισή ωριτσα Μετά γύρισμα και 2ο μέρος απλό, ωραιο παίξιμο με αεροπιπα. Τις τράβηξα το στρινγκ σε κάποια φάση και λέει αν θες το βγάζω με 20 ευρώ . Γέλασα λίγο λέω όχι ευχαριστώ . Χυσιμο και μπανάκι . Ωραία εμπειρία μασαζ 9.5/10
Σοσιαλ 9/10
2ο μέρος 9/10
Εγώ πάλι, όχι. Μάλλον επειδή δεν βλέπομαι.Όλοι έχουμε πάρει τσιμπούκι έστω και μια φορά από Κρίσταλ
Τον πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής και στον φυσάειΤι εννοείς αερόπιπα;
Η δεν τα έχεις σκάσει χοντρά. Αυτό που έχω καταλάβει δύο είναι οι λόγοι που τσιμπουκώνουν τα κορίτσια στο ΚρίσταλΕγώ πάλι, όχι. Μάλλον επειδή δεν βλέπομαι.