barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.558
- Πόντοι
- 5.506
Δικηγόρος της Κυρίας Καρυστιανου.ανακεφαλαίωση της αλήθειας χωρίς φόβο και πάθος
Δικηγόρος = Φως (και αλήθεια).
Δικηγόρος της Κυρίας Καρυστιανου.ανακεφαλαίωση της αλήθειας χωρίς φόβο και πάθος
Ο γέρικος κωλος μου είναι ανθεκτικός ,λάστιχο ....ρουφά όλες τις ψωλές γλείφω και το πουτσοτυράκι πάκηδων στα τσοντοσινεμά
μπα υπαρχουν πολλοι απλα τωρα το κανανε κλειστη ομαδα και τους ξεμπαρκους τους μπαναρουνε. εντομεταξυ ο καλυτερος εκει μεσα δεν ξερει ορθογραφιασε όλη την Ελλάδα δεν πρέπει να υπάρχει άλλος κωλοτρυπίδας που να έχει για χόμπι και να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του υπερασπιζόμενος την κυβέρνηση στο θέμα των τεμπών.
ακόμα και αυτοί που πληρώνονται για να τους υπερασπίζονται λογικά όταν πάνε σπίτι τους από μέσα τους λένε ''ευτυχώς τελείωσε αυτό το μαρτύριο''
και ο άλλος εδώ το κάνει για ευχαρίστηση![]()
Που υπάρχει τέτοια φωλιά με κατσαρίδες?μπα υπαρχουν πολλοι απλα τωρα το κανανε κλειστη ομαδα και τους ξεμπαρκους τους μπαναρουνε. εντομεταξυ ο καλυτερος εκει μεσα δεν ξερει ορθογραφια
Τι θα γίνει ρε ;
λένε πως τον πετάξανε έξω με τις κλωτσές από το τσοντάδικο...Τι θα γίνει ρε ;
Τη χρυσή σαμπάνια, γιατί την ξεχνάτε συνέχεια ;
φιλοι κυβερνησης και κυριακου μητσοτακη στο φμπ ανακαλυψη του @ΝίπληςΠου υπάρχει τέτοια φωλιά με κατσαρίδες?![]()
τα καλυτερα ειδικα στην ηλικια που ψαχνεις εσυ για σπονσορέχει καλά μουνιά?![]()
O τύπος 80τακατο ας μας γράψει λίγο ποσό πήρε η κυβέρνηση στις εκλογές του 2023. Αν θέλει μας γράφει και τι ψήφισε αλλά πρέπει να φορέσει παντΑλονι.![]()
Πληρωμένες δημοσκοπήσεις.![]()
Συγκάλυψη στα Τέμπη βλέπουν σχεδόν 8 στους 10 – Συνεχίζεται η φθορά της ΝΔ | ΤΑ ΝΕΑ
Νέα δημοσκόπηση της ALCO καταγράφει απώλεια δυνάμεων για την κυβέρνηση και πλήρη απογοήτευση της κοινωνίας ως προς την απόδοση ευθυνών για την τραγωδία στα Τέμπηwww.tanea.gr
Μπούκωνε.
θα προτιμούσα να μου κόψουν τα @@ με πριόνι παρά να ψηφίσω αυτούς που δεν σέβονται τον θάνατο 60 παιδιών.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι προφανώς
θα μπω ινκόγκνιτο τότε με όνομα ''GiaEnaKwloTreno"τα καλυτερα ειδικα στην ηλικια που ψαχνεις εσυ για σπονσορ
Κάνε ένα τεστ....βγες λίγο έξω στον έξω κόσμο....και πες αυτά που λες εδώ μέσα...και θα διαπιστώσεις πόσο πληρωμένες είναιΠληρωμένες δημοσκοπήσεις.
Αρχίζεις και αντιγράφεις ζαν...Πληρωμένες δημοσκοπήσεις.
Εχω την εντυπωση πως "ψηφοφοροι νδ-δεν υπαρχει συγκαλυψη" και "ψηφοφοροι λοιπων κομματων-υπαρχει συγκαλυψη".Μεσες ακρεςθα μπω ινκόγκνιτο τότε με όνομα ''GiaEnaKwloTreno"
εγώ θα μπω εκεί που είναι οι νεοδημοκράτησες στο άλλο θα έχει τίποτα άπλυτες με αφάνα σε μέρη που δεν πρέπειΕχω την εντυπωση πως "ψηφοφοροι νδ-δεν υπαρχει συγκαλυψη" και "ψηφοφοροι λοιπων κομματων-υπαρχει συγκαλυψη".Μεσες ακρες![]()
το πασοκ της ξεβλαχεψε της νεοδημοκρατισες αλλοιως θα ειχαν τυρι αναμεσα στα μπουτια ακομα οι βλαχεςεγώ θα μπω εκεί που είναι οι νεοδημοκράτησες στο άλλο θα έχει τίποτα άπλυτες με αφάνα σε μέρη που δεν πρέπει![]()