Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.698
- Πόντοι
- 6.256
Τρυπιος Barock:"Σεξεργατρια ειναι ρε βρωμιαρη!!!Και φιλη μου!!!"
παντως η κιουρια χατζη δεν ειναι...εχουμε να κανουμε με black womenΤρυπιος Barock με φιλη του σεξεργατρια επι τω εργω.....
![]()
Μπορει να εκανε ψολαριουμ τυπε και να μαυρισε....παντως η κιουρια χατζη δεν ειναι...εχουμε να κανουμε με black women
σταματα ρεΜπορει να εκανε ψολαριουμ τυπε και να μαυρισε....
στις προγούμενες εκλογές που με 1,1 μύριο ψήφων πήρε το 28% , οι "δημοσκοπήσεις" του δίνανε πάνω από 33%Διαβάζοντας τις τελευταίες είκοσι σελίδες προβλέπω στις επόμενες εκλογές ο Μητσοτακης να μην πιάνει ούτε το 3% για να μπει στη Βουλή.
Mελλισανιδης,Βαρδινογιάννης,Λάτσης...οι παραλήπτες...στις προγούμενες εκλογές που με 1,1 μύριο ψήφων πήρε το 28% , οι "δημοσκοπήσεις" του δίνανε πάνω από 33%
Δηλαδή τον πριμοδοτούσαν οι "έγκυρες" εταιρίες με +5%
Επομένως τώρα που σφίξανε τα γάλατα, υπολογίζουμε ότι θα τον αβαντάρουν με ένα δεκαράκι
Δηλαδή η πραγματικότητα είναι ένα μείον -10% από όσο θέλουν να μας πείσουν ότι θα πάρει
Δεξιοί ,κεντρώοι που τον ψήφιζαν θα τον τιμήσουν στις κάλπες με ψωλές κ @@
όσο δεν ξερνάνε ποιόν -ποιούς παραλήπτες συγκαλύπτουν , όλοι οι "νταβατζήδες" της ευρύτερης φαμίλιας στο κάδρο μπαίνουνεμένα πάλι δεν μου βγάζεις από το μυαλό ότι οι αμερικανοί έχουν βάλει το πουτανάκι τους την αλεξία να κάνει τη βρώμικη δουλειά σε συνεργασία με εκείνον τον ισραηλινό καταζητούμενο
τοπικοί κοτζαμπάσηδες που λερώνουν τα χέρια τους με αίμα για τον αφέντη
Aυτος ειναι και ο σκοπος τους. Να φτάσουν μέχρι εκεί οι ευθυνεςΣε καμία περίπτωση δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο Τριαντόπουλος, καλός μαλάκας είναι. Αυτό όμως που φοβάμαι είναι ότι με το να την πληρώσει αυτός θα ξεχαστεί η πραγματική μαφία καυσίμων που όλοι προσπαθούν να συγκαλύψουν.
Ξέρεις/ετε τι με ανησυχεί;τοπικοί κοτζαμπάσηδες που λερώνουν τα χέρια τους με αίμα για τον αφέντη