You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22K
- Εμφανίσεις 427K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.568
- Πόντοι
- 5.506
θα παρουμε τον πειραια και θα φυγουμε ρε μουνια και στα αρχιδια μας τα κωλοτρενα σας και θα μεινετε χωρις λιμανι....50 λεπτα θα το παιρνετε απο το τεμου 50 ευρω θα σας το φερνουμε .....θα σας τηγανησουμεΜεγαλη μπουκια φαε.....
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.734
- Πόντοι
- 6.256
Τρυπιο μουνοπανο Μπαροκ aka Κλαουντια aka Παρανυφακι aka Πατσιτσαδας.....
η γαλάζια ευλογιά των πιθήκων ,το ΚΟΥΡΑΔΟΣΠΕΡΜΑ του τσοντοσινεμά τσουτσουρεύεταιΤωρα κατσε θα το γραψει ξανα με ακομα πιο μεγαλα γραμματα για να δειξει τι σκληρο πουστρακι ειναι...![]()

Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.699
- Πόντοι
- 12.756
θα παρουμε τον πειραια και θα φυγουμε ρε μουνια και στα αρχιδια μας τα κωλοτρενα σας και θα μεινετε χωρις λιμανι....50 λεπτα θα το παιρνετε απο το τεμου 50 ευρω θα σας το φερνουμε .....θα σας τηγανησουμε
ο Πειραιας πια κολλητε μου ειναι των Κινεζων , αυτοι κανουν κουμαντο
Και οχι απλα κανουν κουμαντο , εχουν κανει το λιμάνι νομιζω 3 στην Ευρωπη , και πανε να το κανουν ακομα καλυτερο..
Και το πηραν τσαμπα , μαγκες..
Οσο για το αλλο που λεει ο Μπιρλας , ειναι σωστο , εχει ακουστει αυτος .. αλλα να μου πεις ολοι ακουγονται , απλα επειδη
αυτον ειναι που φοβαται πιο πολυ ο Κυριακος και προσπαθει να σωσει την κατασταση
Snip
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2024
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
τυπε ειμαι σε μια ηλικια που δεν μπορώ να γράφω ψέματα και μαλακιες βάλε το βιντεο που λες εσύ εγώ βάζω αυτό που είδα εγώ και όλη η Ελλάδα. δεν μπορώ να μιλάω στον βρόντο και να γράφω παπαριες να γραφω ψέματα τα θυμάμαι πάρα πολύ καλά βάλε να δούμε και το βίντεο που λές εσύ, προφανώς δοθηκαν πολλές συνεντεύξεις αργότερα αλλά μπερδεύτηκες η πρώτη αρχική συνέντευξη:Δεν τα θυμάσαι καλά… Αυτή η παρωδία συνέντευξης δεν έγινε από τους αρχηγούς. Έγινε και πρωταγωνίστησε σε αυτή το τότε δεξί χέρι του άχαστου ο Παππάς… Αυτός ο τσόγλανος που με δήθεν ψαρωτικό ύφος ανακοίνωνε ότι είχε δώσει εντολή στην ΕΥΠ να συλλέξει δορυφορικές εικόνες που τάχα μου θα έδειχναν την εμπλοκή ξένης δύναμης στην πυρκαγιά… Μιλάμε για τόννους σανό και θράσος μαζί…
Και φυσικά μην ξεχνάμε την άλλη παράσταση του ίδιου του άχαστου τα μεσάνυχτα της ημέρας της φωτιάς στο συντονιστικό που έκανε γαργάρα το ότι στο λιμάνι της Ραφήνας ήδη οι σάκοι με τα πτώματα είχαν σχηματίσει βουνό και ρωτούσε τάχα μου γεμάτος αγωνία τον αρχηγό της Πυροσβεστικής αν το πρωί θα έχουμε πυροσβεστικά αεροπλάνα – για μια φωτιά που είχε σβήσει μόνη της φθάνοντας στην θάλασσα ήδη 3 ώρες πριν…
Τί έχουμε ζήσει Θεέ μου και ζούμε ακόμα σε αυτήν την χώρα δεν λέγεται…
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.734
- Πόντοι
- 6.256
Τρομαξα τυπε με το πουτανοχυσοδοχειο....δεν ειμαστε για τετοια.η γαλάζια ευλογιά των πιθήκων ,το ΚΟΥΡΑΔΟΣΠΕΡΜΑ του τσοντοσινεμά τσουτσουρεύεται![]()
ειδικά η απειλή ήταν η επιβεβαίωση-ομολογίαΤρομαξα τυπε με το πουτανοχυσοδοχειο....δεν ειμαστε για τετοια.![]()
του πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι ο ταγαρομπινεδάκος ,το ΚΟΥΡΑΔΟΣΠΕΡΜΑ

troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.568
- Πόντοι
- 5.506
γαμησε την κουβεντα ο μαλακας και τρολαρω και εγω.....ο Πειραιας πια κολλητε μου ειναι των Κινεζων , αυτοι κανουν κουμαντο
Και οχι απλα κανουν κουμαντο , εχουν κανει το λιμάνι νομιζω 3 στην Ευρωπη , και πανε να το κανουν ακομα καλυτερο..
Οσο για το αλλο που λεει ο Μπιρλας , ειναι σωστο , εχει ακουστει αυτος .. αλλα να μου πεις ολοι ακουγονται , απλα επειδη
αυτον ειναι που φοβαται πιο πολυ ο Κυριακος και προσπαθει να σωσει την κατασταση
οχι για την ανεξαρτητοποιηση του πειραια σε αυτο ειμαι σοβαρος
κινέζος φιλέλληνας
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2025
- Like
- 578
- Πόντοι
- 86
για να λέμε την αλήθεια πάντως είναι δύσκολο να τα ισοπεδώσεις όλα όταν σύνολη η αντιπολίτευση έχει εξαερωθεί
μόνο ο κόσμος δίνει ελπίδα στον κόσμο κι αυτό δεν είναι καθόλου λίγο
κι από τις διαδηλώσεις μέχρι τις όποιες εκλογές είναι πολλά και διάφορα τα βήματα που μπορεί να γίνουν
όπως σχολίασε ένα μέλος μερικές σελίδες πιο πίσω δημοκρατία δεν είναι μόνο οι εκλογές
μόνο ο κόσμος δίνει ελπίδα στον κόσμο κι αυτό δεν είναι καθόλου λίγο
κι από τις διαδηλώσεις μέχρι τις όποιες εκλογές είναι πολλά και διάφορα τα βήματα που μπορεί να γίνουν
όπως σχολίασε ένα μέλος μερικές σελίδες πιο πίσω δημοκρατία δεν είναι μόνο οι εκλογές
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.734
- Πόντοι
- 6.256
Επιασε στο στομα του η λεκανατζου που ολη μερα τη βγαζει σε ενα σαιτ για πουτανες για να τρωει μπινελικια και να παρακαλαει τις πουτανες να του μιλησουν μια χαροκαμενη μανα που ξεχειλιζει αξιοπρεπεια και δυναμικοτητα.ειδικά η απειλή ήταν η επιβεβαίωση-ομολογία
του πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι ο ταγαρομπινεδάκος ,το ΚΟΥΡΑΔΟΣΠΕΡΜΑ![]()
Ποιος;Το ανυπαρκτο μυγοχεσμα της ζωης ο τρυπιος που γουσταρει να ντυνεται παρανυφακι και τρωει Π-αστιτσαδες!
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.734
- Πόντοι
- 6.256
Πουτσες μπλε ως συνηθως...εχει τοσα καραβια και χρειαζεται να φερει παρανομα υλικα με τον μουντζουρη του ΟΣΕ.Πολυ βολικο που ακουγεται τωρα που ειναι σε κοντρα με τον αυτιστικο μαλακα που τρεμει ο Μπιρλας και ο καθε Μπιρλας μην χασει την εξουσια...ο Πειραιας πια κολλητε μου ειναι των Κινεζων , αυτοι κανουν κουμαντο
αρχηγέ τι ποστάρεις περασμένα ?τυπε ειμαι σε μια ηλικια που δεν μπορώ να γράφω ψέματα και μαλακιες βάλε το βιντεο που λες εσύ εγώ βάζω αυτό που είδα εγώ και όλη η Ελλάδα. δεν μπορώ να μιλάω στον βρόντο και να γράφω παπαριες να γραφω ψέματα τα θυμάμαι πάρα πολύ καλά βάλε να δούμε και το βίντεο που λές εσύ, προφανώς δοθηκαν πολλές συνεντεύξεις αργότερα αλλά μπερδεύτηκες η πρώτη αρχική συνέντευξη:
τότε είχαμε τραγωδία λόγω άχρηστων στον κρατικό μηχανισμό...
το ίδιο και σήμερα ,
με την διαφορά ότι γίνεται συγκάλυψη , αυτό είναι το επί πλέον που εξοργίζει τον κόσμο , η συγκάλυψη ..
και λογικά συμβαίνει συγκάλυψη διότι επωφελούνταν στην κορυφή της πυραμίδας της εξουσίας
μα χωρίς Κούλη πως θα ρολάρει η ζωή ?Πουτσες μπλε ως συνηθως...εχει τοσα καραβια και χρειαζεται να φερει παρανομα υλικα με τον μουντζουρη του ΟΣΕ.Πολυ βολικο που ακουγεται τωρα που ειναι σε κοντρα με τον αυτιστικο μαλακα που τρεμει ο Μπιρλας και ο καθε Μπιρλας μην χασει την εξουσια...
θυμίζουν θρησκευτική αίρεση μερικοί , γιεχωβάδες του κούλη

Όμως είμαι σίγουρος πως ακόμη κι αυτοί που κομψί κομψά ψιλοστηρίζουν κούλη ,
αν τον είχανε στην παρέα τους θα τον τρελαίνανε στο μπούλιγκ κ τη φάπα..
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.590
- Πόντοι
- 5.506
Αυτά που γράφεις εσύ για τον Κυριακο τα έχουμε γράψει πολλές φορές εμείς αλλά δε λέτε να τα καταλάβετε και θα τον λουστείτε καμία 20ρια 4ετιες ακόμη.Που σαι Αλεξ71 να με δεις να υποστηρίζω Κυριάκο και να μου κανει λαικ και το μπραδερινι ο Μπαροκ![]()
Snip
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2024
- Like
- 592
- Πόντοι
- 81
τύπε δεν ποστάρω για πλάκα ή να δείξω ότι και ο συριζα ήταν για τον πουτσο. ποστάρω γιατί σύντομα θα έχουμε και άλλα με τα μυαλά που κουβαλάμε:αρχηγέ τι ποστάρεις περασμένα ?
τότε είχαμε τραγωδία λόγω άχρηστων στον κρατικό μηχανισμό...
το ίδιο και σήμερα ,
με την διαφορά ότι γίνεται συγκάλυψη , αυτό είναι το επί πλέον που εξοργίζει τον κόσμο , η συγκάλυψη ..
και λογικά συμβαίνει συγκάλυψη διότι επωφελούνταν στην κορυφή της πυραμίδας της εξουσίας

Απαρχαιωμένος εξοπλισμός και υποστελέχωση απειλούν με κατάρρευση την εναέρια κυκλοφορία
Σοβαρές καταγγελίες ελεγκτών - Τους απαγορεύτηκε να απεργήσουν
τυπάρα μου συμφωνούμετύπε δεν ποστάρω για πλάκα ή να δείξω ότι και ο συριζα ήταν για τον πουτσο. ποστάρω γιατί σύντομα θα έχουμε και άλλα με τα μυαλά που κουβαλάμε:
Για το σοβαρό ενδεχόμενο κατάρρευσης του ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας ενόψει μάλιστα και της νέας τουριστικής περιόδου προειδοποιεί η Ενωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας (ΕΕΕΚΕ) κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τα απαρχαιωμένα συστήματα και την έλλειψη προσωπικού, η οποία σε κρίσιμες δομές φτάνει έως και το 40%.![]()
Απαρχαιωμένος εξοπλισμός και υποστελέχωση απειλούν με κατάρρευση την εναέρια κυκλοφορία
Σοβαρές καταγγελίες ελεγκτών - Τους απαγορεύτηκε να απεργήσουνwww.ethnos.gr
ποιά εναέρια κυκλοφορία ? εδώ εξαφάνισαν την αστυνομία που είναι πλέον για να κόβει μανιασμένα κλήσεις και να στήνει προβοκάτσιες
και κάνανε το ΚΕΒΕΙΣ για να ΜΗΝ εξυπηρετείται ο ραγιάς ,παρά μόνον να πληρώνει ..
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 26.590
- Πόντοι
- 5.506
Εν τω μεταξύ όλες αυτές οι ΚΟΥΡΑΔΕΣ που χτυπιούνται στα πληκτρολόγια γιατί στην πραγματική ζωή τρέμει το φυλλοκάρδι τους, τις ίδιες παπαριες, κατάρες, μπινελικια έγραφαν από την πρώτη σελίδα χωρίς να υπάρχουν "Καρυστιανου-Πλακιας-εμπειρογνωμονες-στημενοι εμπειρογνώμονες-στρατιες δικηγόρων-δημοσιογραφων-ξυλολια-επιταχυντες-λαθραια υγρά-συγκαληψη-παραιτησεις-εκλογες".
Τα ίδια και χειρότερα με πρώτο απ όλα το "Μητσοτάκη γαμιεσαι". Και ακόμα μυαλό δεν έβαλαν. Άλλες 10 4ετιες μπόνους με τη μαλακια που σας δέρνει.
Τα ίδια και χειρότερα με πρώτο απ όλα το "Μητσοτάκη γαμιεσαι". Και ακόμα μυαλό δεν έβαλαν. Άλλες 10 4ετιες μπόνους με τη μαλακια που σας δέρνει.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 29.734
- Πόντοι
- 6.256
Ξελογκαρισε τρυπιε και τραβα στη φαλαινα σου να σε γαμησει....Εν τω μεταξύ όλες αυτές οι ΚΟΥΡΑΔΕΣ που χτυπιούνται στα πληκτρολόγια γιατί στην πραγματική ζωή τρέμει το φυλλοκάρδι τους, τις ίδιες παπαριες, κατάρες, μπινελικια έγραφαν από την πρώτη σελίδα χωρίς να υπάρχουν "Καρυστιανου-Πλακιας-εμπειρογνωμονες-στημενοι εμπειρογνώμονες-στρατιες δικηγόρων-δημοσιογραφων-ξυλολια-επιταχυντες-λαθραια υγρά-συγκαληψη-παραιτησεις-εκλογες".
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 327
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις