Ξαδερφη του γουρλωματη αποκλειετε παντωςΗ κοπέλα ποια είναι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (5 μέλη και 15 επισκέπτες)
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.836
- Πόντοι
- 2.256
Πηγε κανεις στο Elegance τελευταια να μας δωσει καμια ενημερωση;
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.543
- Πόντοι
- 496
Τα γνωστά (Φένια)Πηγε κανεις στο Elegance τελευταια να μας δωσει καμια ενημερωση;
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 460
- Πόντοι
- 21
Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.
Εδω τι παίζει?
Από τον άλλο μήνα έρχεται η Ντάρια απ' ότι με ενημερωσανΠηγε κανεις στο Elegance τελευταια να μας δωσει καμια ενημερωση;
atapos21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2021
- Like
- 6.891
- Πόντοι
- 1.056
Έχεις τουιτερ να γίνουμε φίλοι?Την πιο γλυκιά μου καληνύχτα στα πιο γκαβλιάρικα αγόρια της πόλης![]()
![]()
Ειστε φιλεναδες με την Alexa Payne? Θα έρθει στο κωριο μας?
Συνημμένα
Τελευταία τροποποίηση:
Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.836
- Πόντοι
- 2.256
Μετα φταιω που την κραζω....Σαυρα....Έχεις τουιτερ να γίνουμε φίλοι?
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 21.703
- Πόντοι
- 8.296
Γιατί screenshot ρε παίχτη; Βάλε το videoΈχεις τουιτερ να γίνουμε φίλοι?

italaki
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 18.867
- Πόντοι
- 3.506
Πάτησα το play καμια δεκαριά φορές...Γιατί screenshot ρε παίχτη; Βάλε το video![]()

Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.836
- Πόντοι
- 2.256
Γιατι που πηγε;Από τον άλλο μήνα έρχεται η Ντάρια απ' ότι με ενημερωσαν
Mythical Zoan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 21.703
- Πόντοι
- 8.296
Σένα τι σε νοιάζ;Γιατι που πηγε;
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 554
- Πόντοι
- 81
Στη μαμά πατρίδαΓιατι που πηγε;
Humax
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 12.200
- Πόντοι
- 3.556
Με το συμπαθείο κιόλας ρε φιλέ δηλαδή είδες την φώτο π λέει 30' 30ευρώ κ σ άρεσε τόσο π θες να παςBei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Εδω τι παίζει?
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.744
- Πόντοι
- 201
Η κοπέλα ποια είναι;
μιλαμε για δρακοςΜε το συμπαθείο κιόλας ρε φιλέ δηλαδή είδες την φώτο π λέει 30' 30ευρώ κ σ άρεσε τόσο π θες να πας
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 481
Παλιά στριπτιτζου ρωσοποντια!Πλεον κοντεύει γκιλφ!Και πολύ πονηρή!Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
Εδω τι παίζει?
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 460
- Πόντοι
- 21
Δεν αξίζει επίσκεψης?Παλιά στριπτιτζου ρωσοποντια!Πλεον κοντεύει γκιλφ!Και πολύ πονηρή!
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 2.419
- Πόντοι
- 446
Πήγα κρυσταλ πριν μέρες. Για καλή μου τύχη όταν δεν επιλέγω τα σιγουρακια και λόγω κούρασης ή ότι άλλο επιλέγω ότι έχει διαθέσιμο την πατάω. Έφαγα τον παπά από τον φίλο πιο πάνω με την Ολίβια και λέω άντε ας είναι μήπως και άλλαξε κάτι.
Ε δεν άλλαξε. Κουρασμένος πήγα. Κουρασμένος με νεύρα έφυγα. Κουράστηκε λέει ας το κάνω μόνος μου να τελειώσω γιατί τελείωσε και ο χρόνος. Στα λεπτά. Λοιπόν η άλλη είναι ακατάλληλη. Λες και την πάνε με το ζόρι εκεί να κάνει αυτό που κάνει. Βυζια μεγάλα αλλά όσο περνάει ο καιρός και συναρτήσει κιλών εξελίσσεται σε Θεώνη 2. Αυτά. Υγείες.
Ε δεν άλλαξε. Κουρασμένος πήγα. Κουρασμένος με νεύρα έφυγα. Κουράστηκε λέει ας το κάνω μόνος μου να τελειώσω γιατί τελείωσε και ο χρόνος. Στα λεπτά. Λοιπόν η άλλη είναι ακατάλληλη. Λες και την πάνε με το ζόρι εκεί να κάνει αυτό που κάνει. Βυζια μεγάλα αλλά όσο περνάει ο καιρός και συναρτήσει κιλών εξελίσσεται σε Θεώνη 2. Αυτά. Υγείες.
Διαγραμμένο μέλος 253833
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2025
- Like
- 32
- Πόντοι
- 0
Μεγάλη ξεπέρα η Ολίβια. Μακάρι να φάει X να στρώσειΠήγα κρυσταλ πριν μέρες. Για καλή μου τύχη όταν δεν επιλέγω τα σιγουρακια και λόγω κούρασης ή ότι άλλο επιλέγω ότι έχει διαθέσιμο την πατάω. Έφαγα τον παπά από τον φίλο πιο πάνω με την Ολίβια και λέω άντε ας είναι μήπως και άλλαξε κάτι.
Καλημέρα σας κύριοι....
Τεράστιο το νήμα...
Ξεκινάω να διαβάσω και δεν βγάζω άκρη μιας και φαίνεται απ τις συνομιλίες ότι οι πληροφορίες είναι για τους ήδη γνωστές.
Θα ήθελα λοιπόν αν μπορει κάποιος έστω και με προσωπικό μήνυμα να μου προτείνει να πάω σε ένα μασατζιδικο (γράφοντας μου διεύθυνση κι όχι μόνο ονομα) για ένα υποτυπώδες μασαζ και με τελείωμα είτε παίξιμο είτε πιπα είτε και σεξ αν υπάρχει.
Αν και πάω από 15 στα μπουρδελα, στούντιο μετά κτλ( είμαι 44 πια) σε τέτοιο μαγαζί δεν πήγα πότε...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Τεράστιο το νήμα...
Ξεκινάω να διαβάσω και δεν βγάζω άκρη μιας και φαίνεται απ τις συνομιλίες ότι οι πληροφορίες είναι για τους ήδη γνωστές.
Θα ήθελα λοιπόν αν μπορει κάποιος έστω και με προσωπικό μήνυμα να μου προτείνει να πάω σε ένα μασατζιδικο (γράφοντας μου διεύθυνση κι όχι μόνο ονομα) για ένα υποτυπώδες μασαζ και με τελείωμα είτε παίξιμο είτε πιπα είτε και σεξ αν υπάρχει.
Αν και πάω από 15 στα μπουρδελα, στούντιο μετά κτλ( είμαι 44 πια) σε τέτοιο μαγαζί δεν πήγα πότε...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!