Tsouvi
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 702
- Πόντοι
- 81
Πριν 2 εβδομάδες περίπου ήταν ο γνωστός τιμοκατάλογοςΓιατι και το Κρυσταλ ανεβασε τιμες;
Πριν 2 εβδομάδες περίπου ήταν ο γνωστός τιμοκατάλογοςΓιατι και το Κρυσταλ ανεβασε τιμες;
Γιατι πηγα την Πεμπτη και λεω ποτε προλαβε και ανεβηκε...Πριν 2 εβδομάδες περίπου ήταν ο γνωστός τιμοκατάλογος
Μπα φιλε δε νομιζω..βλεπω να ακολουθουν και τα αλλα..Επιβεβαιώνω κι γω 40 και 60 είναι πλέον στη Βάνα. Προβλέπω γρήγορη επιστροφή στα 30 και 50.
Το αντιθετοΔικαιολογει οτι ειναι απελπισμενες για χρημα...και οτι βαρανε μυγες
Στειλε μου προσωπικο εχω να σε ρωτησω εσενα πολλαΜπα φιλε δε νομιζω..βλεπω να ακολουθουν και τα αλλα..
Εχει ακριβυνει η ζωη
Το αντιθετο
Θα δείξει. Εγώ θεωρώ ότι στο κοινό που απευθύνονται αυτά τα ιδρύματα (μεροκαματιάρηδες κατά κύριο λόγο) δεν τη σηκώνουν την αύξηση.Μπα φιλε δε νομιζω..βλεπω να ακολουθουν και τα αλλα..
Εχει ακριβυνει η ζωη
Το αντιθετο
Μη λεμε τωρα χαζομαρες..με 50αρηκο ουτε πετσετα δεν παιρνεις σε μασατζιδικα..απο ανεκαθεν.Νομίζω τα μασατζιδικα εδώ στη φτωχομανα βρίσκουν και τα κάνουν...όταν το 50ρικο έχει γίνει πλέον 70ρικο έλεος....έκανε κακό το κλείσιμο του Λουξουρι...πήρε ζωή το Golden....μέτριες υπηρεσίες και αρπακτικά σχεδόν σε όλα τα μασατζιδικα...
Τι εννοείς?Μη λεμε τωρα χαζομαρες..με 50αρηκο ουτε πετσετα δεν παιρνεις σε μασατζιδικα..απο ανεκαθεν.
Εσύ έχεις να ρωτήσεις, αυτός να στείλει?Στειλε μου προσωπικο εχω να σε ρωτησω εσενα πολλα
Αδερφέ στο Λουξουρι μέχρι το καλοκαίρι ήταν 30+20....όπως και σε άλλα...έλεος κάπουΜη λεμε τωρα χαζομαρες..με 50αρηκο ουτε πετσετα δεν παιρνεις σε μασατζιδικα..απο ανεκαθεν.
Ενώ πρίν καθόντουσαν μια ώρα.Επίσης αν λ πρόσεξετε πέρα από το +10€ κάνανε μείωση και στον χρόνο από μία ώρα που γράφανε στο messager τώρα το κάνανε 50 λεπτά
Διαίρεσε τους στην εβδομάδα και δες την πελατεία μόνο από αυτούς που ξέρουν το bou16μελη 280 επισκέπτες
16μελη 280 επισκέπτες
Που τους ειδες τους 280?16μελη 280 επισκέπτες
Μαλλον 28 ηθελε να πει..Που τους ειδες τους 280?
Άλλο αυτόΕνώ πρίν καθόντουσαν μια ώρα.
Ένα 0 έβαλα περισσότερο και το Κάνες θέμαΠου τους ειδες τους 280?
Σχεδον σε ολα..που κανεις γουστα με 50αρηκο?..πουθενα..αυτο εννοουσα με την πετσετα.Αδερφέ στο Λουξουρι μέχρι το καλοκαίρι ήταν 30+20....όπως και σε άλλα...έλεος κάπου
Μαλακιες ειναι αυτα..στο 40λεπτο και πολυ λεω στην πλειοψηφια σ εχουν τελειωσει.. λες και πατε πρωτη φορα κανετε και δεν ξερετε..Επίσης αν λ πρόσεξετε πέρα από το +10€ κάνανε μείωση και στον χρόνο από μία ώρα που γράφανε στο messager τώρα το κάνανε 50 λεπτά