Xristos1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2025
- Like
- 60
- Πόντοι
- 0
Ναι αυτό μου είπαν και καλά επειδή δεσμεύουν το δωμάτιοΤώρα είναι που δεν πατάω. Δλδ αν δε σου αρέσει καμιά και κανείς μεταβολή θα σου λένε 20 € για απροειδοποίητη αποχώρηση;
Ναι αυτό μου είπαν και καλά επειδή δεσμεύουν το δωμάτιοΤώρα είναι που δεν πατάω. Δλδ αν δε σου αρέσει καμιά και κανείς μεταβολή θα σου λένε 20 € για απροειδοποίητη αποχώρηση;
Αν έχεις να πεις κάτι πες το , έστω και κάποια ένδειξη ή κάποια υποψία με την αντίστοιχη αιτιολόγηση αλλιώς λυπάμαι αλήθεια που δημιουργείς τέτοιο θέμα από το πουθενάΚαλά...καλου κακου όσοι πηγαν ας πανε να κανουν εξετασεις
Με το πιατακι του καφέ με έφτιαξες... Σκέφτομαι να πάω να πιω ένα εσπρέσσο φρέντο με καφέ ζάχαρη!!!Δεν ξερω ποσο αληθινη ειναι η κριτικη σου...Γιατι η Ολιβια μας εχει συνηθησει να ειναι αντικοινωνικη,αποτομη,εν ολιγης ξεπετα...Αλλα δεν αποκλειω να αλλαξε συμπεριφορα...Το μονο που μου εκανε να την αποφευγω ειναι η ευαισθησια που βγαζει στα βυζια...Μη ποναω...Μη δε θελω...Αν και εχει ωραιες βυζαρες με μεγαλη ρογα σαν πιατακι του καφε...κριμα να ειναι ξεπετα....
Στην υγειά της Ολίβιας μύστη μου;Με το πιατακι του καφέ με έφτιαξες... Σκέφτομαι να πάω να πιω ένα εσπρέσσο φρέντο με καφέ ζάχαρη!!!
ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΡΤΑΛΙΑ...60 ευρω για να μου τον παιζει η Θεωνη και η αλλη ανορεξικια Ινφλουενσερ του τικ τοκ....ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ !Καλησπέρα σε όλους
Βάνα σήμερα με αύξηση 40+20 χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.
Επίσης μου είπαν θα υπάρχει και ρήτρα 20€ μη προσέλευσης δηλαδή αν δεν πας στο ραντεβού θα σε φακελωνουν και την επόμενη φορά θα σου λένε και το 20αρικο που δεν είχες έρθει.
Από μένα Χ πλέον στο εν λόγο.
Είσαι ή του ύψους ή του βάθους πάντως ρε μπαγάσα. Από την bbw στην ανορεξικιάΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΑΡΤΑΛΙΑ...60 ευρω για να μου τον παιζει η Θεωνη και η αλλη ανορεξικια Ινφλουενσερ του τικ τοκ....ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ !
Το παλιο body free..2 ξενες 2 ελληνιδες...60-70-80![]()
Μασαζ και Body to Body !!!
Ελατε να σας χαλαρωσουμε με ενα full body massage στα 50ευρω και Body to Body στα 60 Βικτωρια και Ελεονωρα Καλεσε μας 6980825815kanesex.com
Έχει πάει κανείς εδω;
Και αυτό δικαιολογεί αύξηση της τιμής ;Εγω βαζω στοιχημα οτι πολλοι πηγαν στο Βανα ειδαν τι σαπακια εχει και εκανα μεταβολη και δρομο...Οποτε ας βαλοθν μυαλο και ας ανανεωσουν το ροστερ...Χοντρες ...ασχημες ...ρωποντιες ...τιποτα παραπανω το ροστερ
Δικαιολογει οτι ειναι απελπισμενες για χρημα...και οτι βαρανε μυγεςΚαι αυτό δικαιολογεί αύξηση της τιμής ;
Από μάρκετινγκ μηδέν τα λαδομαγαζαΔικαιολογει οτι ειναι απελπισμενες για χρημα...και οτι βαρανε μυγες
Το δεκάρικο είναι γενική αύξηση.Δικαιολογει οτι ειναι απελπισμενες για χρημα...και οτι βαρανε μυγες
Γιατι και το Κρυσταλ ανεβασε τιμες;Το δεκάρικο είναι γενική αύξηση.
Για το Βάνα αναφέρομαι όχι το κρυσταλ. Όταν ρώτησα θα ανέβουν και οι υπηρεσίες μου είπαν σιγά 10 ευρώ ειναιΓιατι και το Κρυσταλ ανεβασε τιμες;