Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.042
Πόντοι
3.506
Πρόσφατη καταδρομή από **Κρίσταλ**
Πέρασμα με Ολίβια για δοκιμή ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό έτσι και την επέλεξα.
Αρχικά ωραία μουνι με όμορφο φυσικό πρόσωπο γοητευτική χωρίς περιττά χαζά νάζια και ζουζουνισματα χωρίς λόγο αυτό μου άρεσε αρκετά . Μεγάλες βυζάρες δεν χορταινεις να χουφτωνεις. Πέρασμα στο διαταυτα καλό χαλαρωτικό μασάζ και σοσιαλ ξέρει τι κάνει , δεύτερο μέρος αισθησιακό χωρίς προσποίηση και καθόλου κλέψιμο παίζει καλά το εργαλείο. Τίμια εμπειρία για εμένα μπράβο Ολίβια μπράβο Κρίσταλ.
**Καλές μαλακίες αδέρφια και καλές γκαυλες. **
Δεν ξερω ποσο αληθινη ειναι η κριτικη σου...Γιατι η Ολιβια μας εχει συνηθησει να ειναι αντικοινωνικη,αποτομη,εν ολιγης ξεπετα...Αλλα δεν αποκλειω να αλλαξε συμπεριφορα...Το μονο που μου εκανε να την αποφευγω ειναι η ευαισθησια που βγαζει στα βυζια...Μη ποναω...Μη δε θελω...Αν και εχει ωραιες βυζαρες με μεγαλη ρογα σαν πιατακι του καφε...κριμα να ειναι ξεπετα....

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Δεν ξερω ποσο αληθινη ειναι η κριτικη σου...Γιατι η Ολιβια μας εχει συνηθησει να ειναι αντικοινωνικη,αποτομη,εν ολιγης ξεπετα...Αλλα δεν αποκλειω να αλλαξε συμπεριφορα...Το μονο που μου εκανε να την αποφευγω ειναι η ευαισθησια που βγαζει στα βυζια...Μη ποναω...Μη δε θελω...Αν και εχει ωραιες βυζαρες με μεγαλη ρογα σαν πιατακι του καφε...κριμα να ειναι ξεπετα....
Δεν ξέρω πως ήταν παλιά η Ολίβια διότι πρώτη φορά πέρασα μαζί της δεν την γνώριζα καν ότι υπάρχει. Μπορεί να άλλαξε τι να πω .

PipaKwloEmploki

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2023
Like
22
Πόντοι
0

Όποιος συνάδελφος πάει με Ολίβια θεωρώ είναι ήρωας!
Θα περάσουμε ηρωικά και θα δούμε γιατί έχει οντως βυζαρες

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
360
Πόντοι
21
Δεν ξέρω πως ήταν παλιά η Ολίβια διότι πρώτη φορά πέρασα μαζί της δεν την γνώριζα καν ότι υπάρχει. Μπορεί να άλλαξε τι να πω .
ετσι ηταν και ειναι ανεκαθεν ......λεσ και ειναι απο αγκαρια εκει μεσα ......

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Θα περάσουμε ηρωικά και θα δούμε γιατί έχει οντως βυζαρες

ετσι ηταν και ειναι ανεκαθεν ......λεσ και ειναι απο αγκαρια εκει μεσα ......
Τι να πω μπορεί να είχαμε χημεία εξάλλου η κάθε μασατζου είναι διαφορετικά με κάθε πελάτη εγώ πχ έχω φάει φόλα από μασατζου που την θεοποιούν εδώ μέσα

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.799
Πόντοι
206
Τι να πω μπορεί να είχαμε χημεία εξάλλου η κάθε μασατζου είναι διαφορετικά με κάθε πελάτη εγώ πχ έχω φάει φόλα από μασατζου που την θεοποιούν εδώ μέσα
Κι εγώ...!!

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.042
Πόντοι
3.506
Καταδρομη προ ημερων με Ραφαελλα....Μακραν το πιο αρτιο και ομορφο σωμα εδω και χρονια...Επαθα πλακα ποσο τελειο πατο εχει η μικρη....Μετριο προς καλο μασαζ...2ο μερος τυπικο...χωρις κουβεντα για εξτρα

alex351

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
158
Πόντοι
280
το Golden Spa ειναι β ολγας ? λεω να παω την επομενη εβδομαδα.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.528
Πόντοι
216
Γνωρίζει κάποιος συναθλητές αν το Κρίσταλ λειτουργούσε χθες Παρασκευή κανονικά; Ήμουν γύρω στις 12και 30 κάτω στην είσοδο πήρα τηλέφωνο δύο φορές και είχαν φραγή εισερχόμενων κλήσεων. Σκέφτηκα ότι ίσως μετακομίζουν σε καινούργιο χώρο και έφυγα και πήγα στα στούντιο.

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.799
Πόντοι
206
Καταδρομη προ ημερων με Ραφαελλα....Μακραν το πιο αρτιο και ομορφο σωμα εδω και χρονια...Επαθα πλακα ποσο τελειο πατο εχει η μικρη....Μετριο προς καλο μασαζ...2ο μερος τυπικο...χωρις κουβεντα για εξτρα
Ρούχα έβγαλε...?

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
1
Like
702
Πόντοι
81
Εγγρ.
8 Ιαν 2025
Like
32
Πόντοι
0
Οχι φίλε μου δεν ξέρω αλλά δεν πετάω τέτοιου είδους χοντράδες οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση σε όσους πήγαν μαζί της . Οταν δεν ξέρουμε δεν μιλάμε
Καλά...καλου κακου όσοι πηγαν ας πανε να κανουν εξετασεις

Xristos1982

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2025
Like
60
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους
Βάνα σήμερα με αύξηση 40+20 χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.
Επίσης μου είπαν θα υπάρχει και ρήτρα 20€ μη προσέλευσης δηλαδή αν δεν πας στο ραντεβού θα σε φακελωνουν και την επόμενη φορά θα σου λένε και το 20αρικο που δεν είχες έρθει.
Από μένα Χ πλέον στο εν λόγο.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.874
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα σε όλους
Βάνα σήμερα με αύξηση 40+20 χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.
Επίσης μου είπαν θα υπάρχει και ρήτρα 20€ μη προσέλευσης δηλαδή αν δεν πας στο ραντεβού θα σε φακελωνουν και την επόμενη φορά θα σου λένε και το 20αρικο που δεν είχες έρθει.
Από μένα Χ πλέον στο εν λόγο.
Τώρα είναι που δεν πατάω. Δλδ αν δε σου αρέσει καμιά και κανείς μεταβολή θα σου λένε 20 € για απροειδοποίητη αποχώρηση;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom