Διαγραμμένο μέλος 181179
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.872
- Πόντοι
- 206
Καλό αλλά για να παίξεις μουσική!Καλό το εργαλείο![]()
Δεν ακούστηκε ωραια αυτοΚαλό το εργαλείο![]()

Έσυ το ξεκίνησες super80...
αχαχαχαχα....έχετε δίκιο....Κακή χρήση της Ελληνικής από την πλευρά μου....επιφυλάσσομαι για το μέλλονΔεν ακούστηκε ωραια αυτο![]()
αχαχαχαχα....έχετε δίκιο....Κακή χρήση της Ελληνικής από την πλευρά μου....επιφυλάσσομαι για το μέλλον![]()
Είναι ωραίο πράγμα η μουσική και γενικά είναι καλή φάση τα βινύλια τα συστήματα ήχου...έχω ένα καλό φίλο που το παλικάρι παίζει να χαλάει το 1/3 του μισθού του σε τέτοια πράγματα εδώ και χρόνια...πολύ κάψα...Κι εγώ θέλω να ασχοληθώ λίγο περισσότερο...αλλά μη πω ψέματα...το πρόγραμμα μ είναι πολύ φορτωμένο...υπάρχουν μέρες που δε προλαβαίνω και να κατουρήσω (για να μη παρεξηγηθώ δεν είμαι συγγενής του ΣπαλιάραΚαλό αλλά για να παίξεις μουσική!
Για ήχο…υπάρχουν κ καλύτερα… βασικά δεν χρειάζεσαι MKII, χρειάζεσαι καλή κεφαλή κ καλή βελόνα!
Αλλά ένα τέτοιο ιστορικό πικ απ, είναι απαραίτητο σε σπίτι μουσικάνθρωπου…Ως κειμήλιο!![]()
Πολύ γνωστό....και μεγάλο σουξέ άλλης εποχής
ας σου κάνουνε λάικ αυτοί οι 2 και αυτές οι 3 λοιπόν!!Αυτό αφιερωμένο στους @John 100 , @athinaios44 ,@Katerina (όταν επανέλθει), @Ariana! και στην @DiorPoison (αλλά δεν είμαι σίγουρος)

Αυτό αφιερωμένο στους @John 100 , @athinaios44 ,@Katerina (όταν επανέλθει), @Ariana! και στην @DiorPoison (αλλά δεν είμαι σίγουρος)
μπορεί...δε ξέρω....εγώ είμαι λίγο old school στη μουσικη...θέλω το χρόνο μου να πιάσω το συναίσθημαΤα καινούρια όμως, @$@%νε![]()
Το Temporary λες? Που το λέει με τη Skylar Grey?Να βρεις το τραγούδι για την κόρη του και τον άλλον τύπο που την κατηγορούσε.![]()
Ψυχούλα είσαι τελικάΑριανα αγαπη μου ποσταρε κανα κανα κωλο…τραγουδο![]()

Κατάλαβα....για να κλείσω το κύκλο με τα τραγούδια του Eminem....το κάτωθι ήταν ένα από τα τραγούδια που κάποια στιγμή...μου έδωσε μεγάλο motivation....γενικα, η μουσική μπορει να σε κινητοποιήσει να κάνεις κάποια πράγματα διαφορετικά όταν είσαι στις δυσκολότερες στιγμές σου....δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε...salvation comes in desperate hours...και η μουσική βοηθάει παρα πολυ, σε συνδυασμό με τη γυμναστική...σε κρατάει σε μια νηφάλια κατάσταση και σε εγρήγορση και θες να παραμείνεις έτσι. Αλλάζει το ψυχικό σου κόσμο και του προσδίδει μια θετικότητα (anayway....δεν έχουν και πολύ σημάσια αυτά που γράφω, αλλά το τραγούδι...αξίζει προσοχήςόχι καινουριο νομιζω μονος του σε σκηνή απαντά στον άλλον, το mockingbird πρέπει να είναι αλλά δεν είμαι σιγουρος
Αφού μπορείΑλλάξαμε αγάπη τώρα κύριε Σπύρο;![]()

Πολύ δυνατός ο δεσμός κόρης - πατέρα! Σώζει ζωές στη κυριολεξία!Δεν είναι αυτό αλλα θα στο βρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: