DopeAmazing
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2024
- Like
- 58
- Πόντοι
- 0
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Ξέρουμε κάτι ;
Έχει δικό τς χώρο και το μασάζ αν δεν κάνω λάθος είναι στα 60
Ps η ρώγα είναι να κρέμας πετσ
την είχα δοκιμάσει πριν ένα η δύο χρόνια νομίζω ..... πολύ ωραίο μασσαζ μετά μόνο χέρι και μπορούσες να ακουμπάς .... αλλά γενικά ξενερωτη μούρη ξυνή ......ίσως έχει αλλάξει ... υπόψιν τότε δεν είχε χώρο δικό της...είχε έρθει σε δικό μου .... μπορεί να κάνει και απλό μασσαζ πλέον
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.www.instagram.com
Ξέρουμε κάτι ;
Έχει δικό τς χώρο και το μασάζ αν δεν κάνω λάθος είναι στα 60
Ps η ρώγα είναι να κρέμας πετσέτα
Αααα οπότε κάτι περιελάμβανε έστω με χέρι!την είχα δοκιμάσει πριν ένα η δύο χρόνια νομίζω ..... πολύ ωραίο μασσαζ μετά μόνο χέρι και μπορούσες να ακουμπάς .... αλλά γενικά ξενερωτη μούρη ξυνή ......ίσως έχει αλλάξει ... υπόψιν τότε δεν είχε χώρο δικό της...είχε έρθει σε δικό μου .... μπορεί να κάνει και απλό μασσαζ πλέον
τότε ναι ....τώρα επειδή έχει κάνει χώρο και βλέπω το προφίλ πιο επαγγελματικο δεν ξέρω αν θα το συνεχίζειΑααα οπότε κάτι περιελάμβανε έστω με χέρι!
έχει πέσει το προφίλ τηςτότε ναι ....τώρα επειδή έχει κάνει χώρο και βλέπω το προφίλ πιο επαγγελματικο δεν ξέρω αν θα το συνεχίζει
την είχα δοκιμάσει πριν ένα η δύο χρόνια νομίζω ..... πολύ ωραίο μασσαζ μετά μόνο χέρι και μπορούσες να ακουμπάς .... αλλά γενικά ξενερωτη μούρη ξυνή ......ίσως έχει αλλάξει ... υπόψιν τότε δεν είχε χώρο δικό της...είχε έρθει σε δικό μου .... μπορεί να κάνει και απλό μασσαζ πλέον
θα μπήκαν όλοι να ρωτήσουν πάντως νομίζω κάνει μόνο μασσαζ τπτ περισσότερο πλεονέχει πέσει το προφίλ της![]()
δεν έχει τίποτα κάτω από 70€ .τότε ναι ....τώρα επειδή έχει κάνει χώρο και βλέπω το προφίλ πιο επαγγελματικο δεν ξέρω αν θα το συνεχίζει
Αν απαντήσει πότε θα ενημερώσω
Της εστειλα μηνυμα και μου απαντησε αμεσως. 1 ωρα 70 ευρω.Νετα σκετα.Οποτε θελω να κλεισω ραντεβου.Αυταδεν έχει τίποτα κάτω από 70€ .
Άφησε κάνα υπονοούμενο για κάτι παραπάνω από απλό μασάζ;φαίνεται ωραία κοπελαΤης εστειλα μηνυμα και μου απαντησε αμεσως. 1 ωρα 70 ευρω.Νετα σκετα.Οποτε θελω να κλεισω ραντεβου.Αυτα
Άφησε κάνα υπονοούμενο για κάτι παραπάνω από απλό μασάζ;φαίνεται ωραία κοπελα
τιποτα.αλλα πιστευω οτι κατι μπορει να γινει με 70 ευρωΆφησε κάνα υπονοούμενο για κάτι παραπάνω από απλό μασάζ;φαίνεται ωραία κοπελα
Πάντως όντως ..τώρα που μπήκα στο προφίλ της φαίνεται φουλ ξινή.τιποτα.αλλα πιστευω οτι κατι μπορει να γινει με 70 ευρω
τιποτα.αλλα πιστευω οτι κατι μπορει να γινει με 70 ευρω
κατι τετοιες ξινες μας ανταμοιβουν.Πάντως όντως ..τώρα που μπήκα στο προφίλ της φαίνεται φουλ ξινή.
μπορει να ρισκαρω οποτε θα ενημερωσωκατι τετοιες ξινες μας ανταμοιβουν.
Σε ευχαριστώ αλάνι μου που μπήκες στον κόπο κ απάντησες,το εκτιμώ γιατί όπως βλέπω έχουμε γεμίσει παρτακηδες εδώ μέσα κατά κύριο λόγο.Να σαι καλά.
Μετά από επικοινωνία μαζί της μου είπε ότι δεν ασχολείται πλέονΚαλησπέρα.Εχει κάνεις εμπειρία?
![]()
Ξεχνα τα όλα!!!
Ένα υπέροχο διάλειμμα, μια στιγμή απόλυτης χαλαρωσης και αναζωογόνησης στον χώρο μου. Αθλητικό/ trigger points/ χαλαρωτικό μασαζ και αφήνεις πίσω κάθε απαιτητική μερα! ????????♀️ Μήνυμα στο κινητό,στο viber ή στο what’s app ή τηλ στον ίδιο αριθμό 12:00-22:00 Σονια 6942019320 Ωρες σεσσιον...kanesex.com
μου είπε ότι δεν
Στα 60 η ταριφα?σωματακι ωραίο για την ηλικία της .....μασσαζ ανύπαρκτο καθώς και στον δεύτερο γύρο δεν συμμετέχει πολύ......τρεις φορές έχω πάει γτ με βολεύει μόνο την τελευταία πέρασα καλά στον δεύτερο γύρο ....γενικά φάση ξεπετα είναι
Έχω δεχθεί πόσες ερωτήσεις σε pm όπου οι απαντήσεις υπάρχουν στις τελευταίες σελίδες αυτού του νήματος. Πριν κάνετε κάποια ερώτηση κάντε πρώτα μια μικρή αναζήτηση, δεν θα σας πάρει πολύ. Το τηλέφωνο που μου ζητάτε σε πόσα μηνύματα εδώ το βρήκα και εγώ.Πρώτη συνάντηση με θεία (γιαγιά) Ελένη. Διάβαζα τόσα χρόνια αποθεωτικά σχόλια και πάντα το χα στο μυαλό μου να δοκιμάσω, αλλά πάντα με κράταγε η ηλικία και αν θα καυλώσω με μία γυναίκα 60+. Λοιπόν όχι μόνο με καύλωσε, αλλά όταν γύρισα σπίτι τράβηξα και δύο μαλακίες για να ηρεμήσω. Δεν θα πω για υπηρεσίες, έχουν αναφερθεί πόσες φορές. Προσωπικά είναι αυτό που έψαχνα, δηλαδή ένα φοβερό μασάζ με μία φοβερή κατάληξη και σε ένα πολύ καθαρό χώρο που θα ζήλευαν μασατζίδικα. Μπράβο στη θεία Ελένη!
ναι στα 60Στα 60 η ταριφα?