Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
504
Πόντοι
21
Ναι εχω. Ημουν τυχερος γιατι επεσα σε ευκολες περιπτώσεις. Ειδα και των γυρω μου. Χρειαστηκε οντως παρατηρητικότητα.
Γι'αυτό μάλλον άκουσα τις καλύτερες πραγματικές εκδοχές με λεπτομέρεια που πρωσοποειπογραφω

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.129
Πόντοι
206
Ακομα ενα αστείο :

Αγάπη μου .. πως τα πήγες σήμερα ;

Γαμήθηκα στη δουλειά..

:headbang::headbang::headbang:
Εχει και αλλα τετοια.

μωρο μου ειχα δυσκολη μερα στη δουλεια,πηγαινα πιπα κωλο

Δυσκολη μερα,γαμηθηκα στο μεροκαματο

Μας γαμησε σημερα το αφεντικο

Ειχα μια δυσκολη μερα σημερα,σκετη πουτσα

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
81
Like
3.888
Πόντοι
13.145
Πολύ ωραία συζήτηση με σκέψεις και γνώμες βασικα ολες ευσταθούν μιας και μιλάμε για άνθρωπινα οντα που είναι γυναίκες σε όποιον το άνοιξε μπραβο ξεφεύγουμε κατά πολύ από το κατω κεφάλι και λειτουργούμε με το πανω.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
504
Πόντοι
21
Πολύ ωραία συζήτηση με σκέψεις και γνώμες βασικα ολες ευσταθούν μιας και μιλάμε για άνθρωπινα οντα που είναι γυναίκες σε όποιον το άνοιξε μπραβο ξεφεύγουμε κατά πολύ από το κατω κεφάλι και λειτουργούμε με το πανω.
Φίλος έτσι είναι ακριβώς και να είσαι σίγουρος σε από ότι ειπώθηκαν από ένα νέο μέλος όπως φαίνεται από την εγγραφή βέβαια και νέος είμαι και εγώ εδώ λίγο παραπάνω μιλάμε για πραγματικές αλήθειες ισχυουν

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
81
Like
3.888
Πόντοι
13.145
Φίλος έτσι είναι ακριβώς και να είσαι σίγουρος σε από ότι ειπώθηκαν από ένα νέο μέλος όπως φαίνεται από την εγγραφή βέβαια και νέος είμαι και εγώ εδώ λίγο παραπάνω μιλάμε για πραγματικές αλήθειες ισχυουν
Ο καθένας γραφει την σκέψη του, την αλήθεια του,το βίωμα του ,και γίνεται μια ωραια ζήτηση, με συμφωνώ και διαφ νω,χωρίς καφριλες και προσβολές.

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
81
Like
3.888
Πόντοι
13.145
Είμαστε πορνοδιαστροφικοι πουτανιαρηδες με επίπεδο και κουλτούρα μπραβο μας.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
504
Πόντοι
21
Ο καθένας γραφει την σκέψη του, την αλήθεια του,το βίωμα του ,και γίνεται μια ωραια ζήτηση, με συμφωνώ και διαφ νω,χωρίς καφριλες και προσβολές.
Σωστός πρέπει να υπάρχει και σεβασμός δεκτές πάντως όλες οι σκέψεις

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
81
Like
3.888
Πόντοι
13.145
Μου κάνει εντύπωση παντως που καμία εταίρα που υπάρχει στο site δεν έχει μιλήσει καθόλου κορίτσια που ειστε?

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
81
Like
3.888
Πόντοι
13.145
Θα την είχαμε βομβαρδίσει σε ερωτήματα θα ήταν πολύ ενδιαφερων

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
504
Πόντοι
21
Μου κάνει εντύπωση παντως που καμία εταίρα που υπάρχει στο site δεν έχει μιλήσει καθόλου κορίτσια που ειστε?
Μόνο δύο μίλησαν εάν ψάξεις λίγο παραπάνω θα θέλαμε πάντως την άποψη τους μην κρατάνε χαρακτήρα τα ραντεβού τους ούτως η άλλως θα τα κανουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα την είχαμε βομβαρδίσει σε ερωτήματα θα ήταν πολύ ενδιαφερων
Ρώτα Κλειώ Κοντούλη και maggi

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.574
Πόντοι
736
Τύπε απεχθάνομαι την (δήθεν) "πολιτική ορθότητα", αλλά τα γραφόμενά σου είναι μνημείο χυδαιότητας και ρατσισμού σε κάθε έκφανσή του.
Τύπε ούτε την τρίτη ηλικία και τους αμεα δε σεβάστηκες...
Ότι γαμάνε είπα, που είναι το κακό;:think:
Ή μήπως σε πείραξε που είπα τους νταβάδες λεχρίτες;

ΤΙΜΩΡΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
4.574
Πόντοι
736
Συμφορουμίτη, κατανοώ την δική σου οπτική. Θεωρείς τις βίζιτες τελειωμένες. Σεβαστό. Παρόλα αυτά όμως, η άποψη σου πηγάζει από αυτά που ίσως άκουσες ή είδες ως πελάτης και θεατής. Είναι κάπως οξύμωρο να είσαι τόσο κάθετος και κυνικός για κάτι που δεν βίωσες ποτέ, όπως το ίδιο οξύμωρο είναι να αποκαλείς την πουτάνα τελειωμένη αλλά ταυτόχρονα να είσαι συνειδητά πελάτης τους.
Εσύ δε βίωσες.
Έχεις γαμήσει ποτέ πουτάνα τύπε; Ή μόνο σχέση;
Όλα τα χω βιώσει και ξέρω, μια χυσαποθήκη είναι για τον κάθε πικραμένο.
Εγώ μπορεί να μην είμαι η ενφάν γκατέ της ελληνικής κοινωνίας αφού κι εγώ τις γαμάω, αλλά όπως είπα η ξεφτίλα έχει και όρια.
Αφού ακόμα και στο site bourdela.com ντρέπεσαι να το πεις με το προφίλ σου κι έχεις μπει με κλώνο.
Φαντάσου τι μεγάλη ξεφτίλα είναι μέχρι κι εσύ το γνωρίζεις.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.621
Πόντοι
216
Πολλες κοπελες μπορει να ειναι σε σχεση. Με το νταβατζη τους φυσικά. Ακόμα με ατομα που ντρεπεσαι να κατσεις στο καφενειο μαζι τους.

Very_Cokos

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα και θα ήθελα να ακούσω και να μοιραστώ απόψεις και εμπειρίες για εκδιδόμενες γυναίκες οι οποίες δουλεβουν σε οίκους ανοχής στούντιο η ανεξάρτητες είτε σε γραφείο ποια πιστεύετε θα ήταν η συμπεριφορά τους σε μια σχέση τους εάν θέλουν απαντούν και οι εκδιδομενες
Η καλύτερη ερώτηση που εχω δει μεχρι στιγμη στο μπου, η απάντηση όμως θα είναι μεγάλη, το μόνο που θα σου πω είναι εαν σε γουστρουν στα αληθεια θα στα ΄δωσουν ολα μέρι και την ψυχη τους και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ, δεν θα σου ζητήσουνε λεφτα ποτέ, διοτι θα νομίζουν οτι εσυ θα νομίζεις οτι σε βλ΄ρπουν γισ φ΄γωμσ κσι δεν το θέλουν αυτό. Θα δεχτουνε δωρα εστω και ενα ψευτικο δσχτυλιδι των 10 ευρω, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥς ΠΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ. 1 Κανονας μόνο, ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΕΙς ΠΟΤΕ, και εν το κανεις σε μικρο βαθμο και ποτε με συγκεκριμενο πελατη 9/10 έτσι τις χασανε. Ξεχασσες τις περιπτωσεις γυναικων που δουλευουν σε κωλομπαρα ,αλλα πανε και πριβε και μπορει να εχουν και καποιουε πολυ καλους εξω. ....Καλους = πολα $$$. Αλλα με εσενα θα πανε τσαμπαα και στο σπιτι τους θα σε βαλουνε και σε εσενα θα σου φτιαχνουν πρωινο. Οσο για το ερωτικο αστο, σε περιμενει μεγαλη εκπληξη και θα ειναι και αληθινο. Προσεχε όμως μιλαμε να σε γουσταρουν στα αληθεια...Ειναι βεβαια και πολλα ακομα αλλα θελουμε 5 σελιδες να τα γραψουμε. Υ.Γ. Σκεψου τι λειπει απο αυτές τις γυναικες που το εχουνε σε αφθονια απο αυτες που δεν ειναι της ''ΔΟΥΛΕΙΆΣ΄΄. Γριφος ειναι και αρχιζει απο Ρ........

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.924
Πόντοι
6.056
Από όσους γνωρίζω αρκετοί έχουν απλα ερωτοχτυπηθει και τους τα τρώνε οι ιερόδουλες. Λίγοι που έκανσν σχέσεις όπως ανέφερα και λες, στο τέλος χώρισαν.
Φανταζόμαστε όλοι ότι οι γνωριμίες σου, είναι το .... enfant gâté ....

Κληρονόμοι ξενοδοχείων ... μεγαλοεπιχειρηματίες ... τύποι με φεραρικά πορσικά .... κοτεράτοι ... μεγαλοκατασκευαστές ... διακεκριμένοι δικηγόροι ... μεγαλοχειρουργοί .... κάτοικοι Καστριού , Εκάλης, Βουλιαγμένης , γουεστ εντ λονδίνου , μαραί - σαιντ ζερμεν παρισιού , σίτυ παρκ ΝΥ .... κοκ ....

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
504
Πόντοι
21
Φανταζόμαστε όλοι ότι οι γνωριμίες σου, είναι το .... enfant gâté ....

Κληρονόμοι ξενοδοχείων ... μεγαλοεπιχειρηματίες ... τύποι με φεραρικά πορσικά .... κοτεράτοι ... μεγαλοκατασκευαστές ... διακεκριμένοι δικηγόροι ... μεγαλοχειρουργοί .... κάτοικοι Καστριού , Εκάλης, Βουλιαγμένης , γουεστ εντ λονδίνου , μαραί - σαιντ ζερμεν παρισιού , σίτυ παρκ ΝΥ .... κοκ ....

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
890
Πόντοι
86
Αυτο με το ολίγον έγκυος να το κοιτάξετε καποιοι..:coffee:
Τα ψυχολογικά σας δεν είν'και τα καλύτερα
Τα ψυχολογικά του μαντράχαλου, επίσης δεν είν'και τα καλύτερα
Οπότε γάμα τα