KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 14.732
- Πόντοι
- 6.166
Θα εξοικονομησει μυρια απο την φοροδιαφυγη το κρατος τα οποια θα δοθουν για την ανοδο του βιοτικου σας επιπεδουΠουτσα και στο λάδι μαλακές με νόμο πλέον...πάει ο ντενεκες για όσους την βόλευαν με κάνα δύο από το χωριό,πολλές φορές και τζαμπε ,από συγγενείς.....θα αγοράζετε τα σκατα που πουλάνε οι πολυεθνικές,στις τιμές που θέλουν αυτές....και για τους παραγωγούς,πουτσα και αυτοί...πούλαγαν λαδακι και τσεπωνανε κάνα γαμισιατικο,βγάζανε τα σπασμένα και ρίχνανε Κούλη δαγκωτο...καλά είμαστε λέγανε....πουτσα τώρα,το λάδι στους μεγάλους σε τιμες πείνας ,αλλιώς στον πάτο σας ...σας γάμησε όλους ο ηγέτης ωραία....να τα λέμε αυτά!
γαμω το σπιτι τους λεω εγωΘα εξοικονομησει μυρια απο την φοροδιαφυγη το κρατος τα οποια θα δοθουν για την ανοδο του βιοτικου σας επιπεδου![]()
Mιλα καλα ρε βρωμοκομμουνι,θελετε να διαλυσετε τις δομες του κρατους να παραλυσουν τα παντα και να ανελθετε στην εξουσιαγαμω το σπιτι τους λεω εγω![]()
αλυσίδες έχεις ή θα βρεθούμε σε κανένα χαντάκι με το ταχι?Mιλα καλα ρε βρωμοκομμουνι,θελετε να διαλυσετε τις δομες του κρατους να παραλυσουν τα παντα και να ανελθετε στην εξουσια![]()
Ξεχασες ενα νιαλυσίδες έχεις ή θα βρεθούμε σε κανένα χαντάκι με το ταχινι?
κατά τις 12 καλά είναι...Ξεχασεςενα νινα μου πεις την ώρα που θες να περάσω![]()
Κάποιος αλλος χειρότερος θα βρεθει, δεν απογοητευομαστεΑντε και φεύγει ο Κουλης ποιος θα κυβερνήσει μετά ο γιδοβοσκος ;
Κάπως έτσι ανήλθε και ο Στάλιν και είδαν οι Σοβιετικοί άσπρη μέραMιλα καλα ρε βρωμοκομμουνι,θελετε να διαλυσετε τις δομες του κρατους να παραλυσουν τα παντα και να ανελθετε στην εξουσια![]()
Και οι 2 μαλακοες γραφπυν
μονο ΝΤΕΓΚΡΕΣΚάπως έτσι ανήλθε και ο Στάλιν και είδαν οι Σοβιετικοί άσπρη μέρα![]()
Το ξέπλυμα της αστυνομίας Κουλη πήρε στάσιμο από το ορωι
Δεν μπορεί η αστυνομία να δει αν κάποιος δεν έχει δίπλωμα εν ολίγοις
Ναβφωναξουμε τον μπακάλη της γειτονιάς μου ρε Κατσαπλιαδες τότε?
Στο μεταξύ για να ενημερωθεί κάτι πχ και στο mycar wallet πρέπει να μπεις εσύ να το κάνειςνα ειναι καλα ο Πιερρακακης που το εβαλε μεσα στο wallet και ελεγαν τα ψέμματα τους οτι οταν στο παιρνουν φευγει απο εκει ή δειχνει παρακρατηση
Ρε τους μαλακες πλάκα που έχουν