Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.254
- Πόντοι
- 42.528
τώρα την έχω στρώσει για τα καλάΕλεος ρε συ. Του την ξεχειλωσες.
Γιατί στην αρχή μου έκανε κολπάκια
τώρα την έχω στρώσει για τα καλάΕλεος ρε συ. Του την ξεχειλωσες.
Salta gamisou.
Να γίνουν νοτάμ & να βγει η καλύτερη μέχρι & η ψηφοφορία να αλλάξει
θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πρόταση για ψηφοφορία, αν επιθυμείτε,
ποια ζεύγη υποψηφίων απασχόλησαν το κοινό του μπου.κομ
έχω κάποιες ιδέες![]()
Τώρα πάει αυτή η ψηφοφορία έκλεισε, θα το συζητήσουμε αν θέλουν να βάλουμε καινούργια.Να γίνουν νοτάμ & να βγει η καλύτερη μέχρι & η ψηφοφορία να αλλάξει
Κανονικά πρέπει να βάλω smart καρέκλες μόλις πάνε να κάτσουν πάνω από 30’’ να τους κάνει ηλεκτροσόκ στον κωλοΝα βάλεις smart μεγάφωνα τύπε και να τους φωνάζεις από το κέντρο επιχειρήσεων .
Άντε με τους κωλομπαράδες τους υπάλληλους![]()
οποτε θελεις!! παρε και τον νταβατζακο και ελατε κρητη σας περιμενω.... τσιγκινο σωβρακακι να φορας μονο.... τραβελογαμημενε.....Έχετε μεγάλο δίκιο κύριε σε ότι λέτε απροκάλυπτα & θαρραλέα εύγε...
Κάντε μού τη χάρη να γνωριστούμε & να τα πούμε από κοντά.....
Εγώ είμαι εδώ στην Τσικαλαριά άιντε ξεκινά...οποτε θελεις!! παρε και τον νταβατζακο και ελατε κρητη σας περιμενω.... τσιγκινο σωβρακακι να φορας μονο.... τραβελογαμημενε.....
Ελα ρε τυπε 17 ατομα ειστε εκει βλεπω...δεν θα δυσκολευτει καθολου να σε βρει ο Καρλοτος.Εγώ είμαι εδώ στην Τσικαλαριά άιντε ξεκινά...
θα σου σκισω τον κωλο τραβελογαμημενε... στειλε πμ. που και τι ωραΕγώ είμαι εδώ στην Τσικαλαριά άιντε ξεκινά...
Τύπε πρόσεχε γιατί εκεί δεν παίζουν....θα σου σκισω τον κωλο τραβελογαμημενε... στειλε πμ. που και τι ωρα
τυπε απο χωριο του ρεθυμνου ειμαι..... βερος κρητικος ασε να ξερω καλητεραΤύπε πρόσεχε γιατί εκεί δεν παίζουν....
Σε βλέπω να σε κάνουν πεδίο βολής Ταυρωνίτη....
![]()
Είσαι και εσύ όπως ο @athinaios44,από την επαρχία Μυλοποτάμου?τυπε απο χωριο του ρεθυμνου ειμαι..... βερος κρητικος ασε να ξερω καλητερα
μεσα επεσεςΕίσαι και εσύ όπως ο @athinaios44,από την επαρχία Μυλοποτάμου?
Περιοχή ευγενών και άκρως πολιτισμένων ανθρώπων....
![]()
θα σου σκισω τον κωλο τραβελογαμημενε... στειλε πμ. που και τι ωρα
ειμεθα πολιτισμενοι ρε Πορνογερε λεμεΤις φλοκάτες να μαζέψετε να μην λερωθούν με αίματα.![]()
ποσο αιμα να τρεξει απο τον κωλο του... δεν τον εχουν ανοιξει καλα τα τραβελια?Τις φλοκάτες να μαζέψετε να μην λερωθούν με αίματα.![]()