ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.524
- Πόντοι
- 8.006
Ευχαριστώ πολύ μου έλειψαν φουλ τα αγαπημένα σπιτάκιαΚαλή επιστροφή Γιώργη! Τρέμει η Φιλιππίδου και η Φωκαίας, πουτάνες στα κρεβάτια σας!![]()
Ευχαριστώ πολύ μου έλειψαν φουλ τα αγαπημένα σπιτάκιαΚαλή επιστροφή Γιώργη! Τρέμει η Φιλιππίδου και η Φωκαίας, πουτάνες στα κρεβάτια σας!![]()
Νομίζω 84 α η β .δυνατό μωρόΈχει πετύχει κανένας την Ανίτα από φυλής 68 3η βάρδια
Η κορινα είναι η παλιά Ρωσίδα χρόνια φωκαιας κ τώρα τελευταία χρόνια φιλλιπιδουεμφανιστηκε αυτη ή υπαρχει γενικα, γιατι εχουμε γμθ στις Κορινες, στις Αντζελες και στις μπελες
Και εσύ τι ήθελες... αγκαλίτσα?μακρυα απο το ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ στο φυλης 69β(οροφος),μαρια τσεχα,χερι στον πουτσο ενω την γαμας,βαριεται που ζει γενικοτερα και οτι κανει το κανει με το ζορυ,ουτε γεια δεν ειπε οταν εφυγε,οσο πιο γρηγορα φυγει τοσο το καλυτερο να γλυτωσουμε και κανενα 20ευρω παραπανω...
Το είπες μόνος σου, μάλλον δεν ήθελαν να είναι εκεί ... τον λόγο μην τον ψάχνεις, παίζει να είναι εντελώς άσχετος με εσένα.Της έδωσα 50 λεγοντας της οτι θελω 2η εκτονοση και συμφωνησε, εν τελη μ γυρισε τα 10 πισω και στο τελος μετα το παραπονο μου εδωσε αλλα 10 πισω , αλλα να ειμαι ειλικρηνεις και 10 να κοστιζε αν η μια κοιμαται κ η αλλη κλεβει χρονο σε ξενερωνει σαν αντρα , το θεμα ειναι να περασουμε ωραια αν ειναι να ειναι κουτοπονηρες να παμε σε αλλες γυναικες , εξηγησα στην τσατσα οτι δεν ειναι το οικονομικο αλλα ο αντιεπαγγελματισμος και το οτι με εκαναν να νιωσω χαλια και εκαναν σαν να μην ηθελαν να βρισκονται εκει
Βανέσα ή Έρικα ?Εραστής της τέχνης
![]()
Μια περιγραφή μιρας? Επίσης τι ώρες δουλεύει? Έχω βρει μόνο μια κριτική για αυτή κ μια του Σμύρνη από το12. Κάνω κάτι λάθος?Μπήκα σε Μιρα από 69α φυλής.. έγινε το έλα να δεις μούσκεμα η μιλφαρα ήθελε πουτσα έφαγε το σκισιμο της και αντίο
Ο παίκτης που παραθέτεις έχει κάνει αναγραμματισμό και γράφει φυλής 68 αντί για 86β.Νομίζω 84 α η β .δυνατό μωρό
Τι ώρα τη βρήκες; Υποτίθεται ότι δουλεύει καθημερινές 8-2 το μεσημέρι, αλλά δεν την έχω πετύχει ποτέ.Μπήκα σε Μιρα από 69α φυλής.. έγινε το έλα να δεις μούσκεμα η μιλφαρα ήθελε πουτσα έφαγε το σκισιμο της και αντίο
ή ΜιλέναΤο είπες μόνος σου, μάλλον δεν ήθελαν να είναι εκεί ... τον λόγο μην τον ψάχνεις, παίζει να είναι εντελώς άσχετος με εσένα.
Βανέσα ή Έρικα ?
μελαχρινή μίλφ με κανονικό σώμα σχεδόν 2.5αρι βυζι, πιρσινγκ στον αφαλό, τατουάζ στο δεξί μπράτσο και αριστερά χαμηλά στο στομάχι ,το 2016 τη πήρα πρώτη φορά...Μια περιγραφή μιρας? Επίσης τι ώρες δουλεύει? Έχω βρει μόνο μια κριτική για αυτή κ μια του Σμύρνη από το12. Κάνω κάτι λάθος?
Αυτή που δούλευε στο Φώκαιας 7 υπόγειο δούλεψε και καμιά εβδομάδα στο 59 ισόγειο, είχε και 3-4 τατουάζ και ήταν λογικά Αλβανίδα
![]()
Άντζελα η αγριόγατα (6.7) | Φωκαίας 7 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας
Κριτική για το Φωκαίας 7 (Μπουρδέλα) Άγιος Παντελεήμονας/Πλατεία Βικτωρίας από p.o.r76@hotmail.gr με βαθμολογία 6.7www.bourdela.com
ΥΓ στο Φ59 ισόγειο δούλευε και η Άντζελα FORMET
Για της ρουμάνες θα εκφέρω αντίθετη άποψη. Το 2015 αν θυμάμαι καλά είχα πετύχει μια Σάρα στα πρώτα της βήματα στον χώρο, δεν μπορώ να θυμηθώ απο που ξεκίνησε αλλά είχε περάσει απο φιλιππίδου, φωκαίας 25 νομιζώ και 17. Κοντά στο 1,70, αδύνατη με ασσάκι νερουλό στήθος. Είχαμε κάνει τρελά γαμήσια παντού σε όλο το δωμάτιο και σε ότι στάση μας ερχόταν στο μυαλό, συν κάτι παρτούζες με την Λιζα νομίζω όταν ήταν στην φιλιππίδου, ισόγειο η μια, όροφο η άλλη. 4 και 5 άτομα σε ένα δωμάτιο. Καλές εποχές.
Με αφετηρία τα 120 ευρώ αν κάνεις παζάρια και δεχτούν μπορεί να γλυτώσεις ένα 20ευρωΞέρει κανείς το κόστος για μια ώρα στη Ναόμι;(Φιλιππίδου 11α)
Ο Σμύρνης παραθέτει τον άρχοντα σκότους που μιλάει για μια κοπέλα που δούλεψε Σεπτέμβριο για λίγο στο φ59 ενώ το κανονικό της ήταν φωκ7 υπόγειο.Μπερδεύτηκα εντελώς
Η μελαχροινή κοπέλα που δούλευε στο Φωκαίας 7 υπόγειο είναι 100% Αλβανίδα, μιλούσε με το νεαρό νταβά της αλβανικά συνέχεια
Αυτοπαρουσιαζόταν ως Άντζυ
Τώρα δουλεύει κάπου, ξέρουμε?
Ευχαριστώ![]()