Pipakwlos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.474
- Πόντοι
- 1.071
Light μαδοπούτσι , έτσι για να μπει καλά ο νέος χρόνος![]()
Ουισκάκι αντί καφέ κ μόνο ασπρόμαυρες φωτογραφίες μέχρι λήξης της παρεξήγησης. (Κ καμία σφηνουλα)Light μαδοπούτσι , έτσι για να μπει καλά ο νέος χρόνος![]()
Ουισκάκι αντί καφέ κ μόνο ασπρόμαυρες φωτογραφίες μέχρι λήξης της παρεξήγησης. (Κ καμία σφηνουλα)Αν η κριτικη ηταν αρνητικη, η πρωτη που θα το ειχε προσεξει θα ήσουνα εσυ και επισης η πρωτη που θα ετρεχες να βγάλεις την κριτικη Fake.και εγώ η ίδια που τα έχω αλλάξει προσφατα ενώ το διάβαζα δεν σκάλωσα εκεί,πρέπει να το διάβαζες με μεγάλη προσοχή!
Μη γίνεσαι κι εσύ σαν τον άλλον ρε Τζεϊμς δεν κάνει. Μη στέκεσαι σε μια απροσεξία μου που έγραψα μελαχρινή αντί ξανθιά και εκτίθεσαι δε λέει. Μείνε μόνο στη θετική κριτική και στην ουσία αυτής και όχι σε κάτι μηδαμινό@123BigGeorge τώρα ρε Γιώργη...και με όλο το θάρρος δλδ (επειδή έχουμε πει και 2 κουβέντες παραπάνω)....τόσος ντόρος έχει γίνει με την αλλαγή του χρώματος των μαλλιών της και λες "μελαχρινή"! Δεν καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι?
καλά...Μη γίνεσαι κι εσύ σαν τον άλλον ρε Τζεϊμς δεν κάνει. Μη στέκεσαι σε μια απροσεξία μου που έγραψα μελαχρινή αντί ξανθιά και εκτίθεσαι δε λέει. Μείνε μόνο στη θετική κριτική και στην ουσία αυτής και όχι σε κάτι μηδαμινό

Αγορι μου δεν μπερδεψες τριμαρισμενο μουνι με θαμνο για να μην στεκόμαστε.Μη γίνεσαι κι εσύ σαν τον άλλον ρε Τζεϊμς δεν κάνει. Μη στέκεσαι σε μια απροσεξία μου που έγραψα μελαχρινή αντί ξανθιά και εκτίθεσαι δε λέει. Μείνε μόνο στη θετική κριτική και στην ουσία αυτής και όχι σε κάτι μηδαμινό
Εντάξει αγόρι μου γίνε κι εσύ ίδιος με τον άλλον και μείνε με το κόλλημα κι εσύ για να ικανοποιηθείςΑγορι μου δεν μπερδεψες τριμαρισμενο μουνι με θαμνο για να μην στεκόμαστε.
Μπερδεψες το μαυρο με το ξανθο. Ασε μας να σταθούμε και εμεις.
Είτε έγχρωμη είτε άχρωμη είσαι σκέτη καύλα!!!Άχρωμη έτσι...!
![]()
Το μονο που εχει σημασια ειναι οτι πέρασες καλα εσυΕντάξει αγόρι μου γίνε κι εσύ ίδιος με τον άλλον και μείνε με το κόλλημα κι εσύ για να ικανοποιηθείς

Ευτυχώς που εσύ κράτησες την ουσία της κριτικής μουΤο μονο που εχει σημασια ειναι οτι πέρασες καλα εσυ![]()

ετσι πρεπει ..!!!!!!!!Ευτυχώς που εσύ κράτησες την ουσία της κριτικής μου![]()
Ξέρεις ότι είναι αληθές το εξής => ό,τι κάνω το κάνω για εσένα. Από την άλλη έχω δικά μου νήματα για να πω κάτι παραπάνω για εσένα.Τελικά καλά κάνουν άλλοι και λένε κριτική δεν γράφω
Φτάνει βρε σατανά μη μας κολάζεις νυχτιάτικα!!!
Ωραίο το κόκκινο μαλλί!!!
Φωτισμός...λέω εγώ..Ωραίο το κόκκινο μαλλί!!!
Για σκισιμο έτοιμη