Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 36.658
Νομιζω ειναι απλα λαρτζΓια τα Χριστούγεννα?
Ή απλά είναι άπλας?
Νομιζω ειναι απλα λαρτζΓια τα Χριστούγεννα?
Ή απλά είναι άπλας?
Έτσι έγινε @Alexia9090 ; Ευχαριστώ είπες στον γενναιόδωρο κύριο;Δε της τα εδωσε .. της τα δωρισε ..
Είμαι καλυμμένη απο την απαντηση ..Δεν ήταν μαζί σου διότι δε σε γνωριζει
Ρε φίλε αυτή λέει ότι γνωρίζει και τη γυναίκα μου...παπατζα η κυριαΔεν ήταν μαζί σου διότι δε σε γνωριζει
Φίλε εγώ σε πιστεύω πάντωςΔεν ήταν μαζί σου διότι δε σε γνωριζει
Φαινεται σιγουρος.. θα αρχισω κ γω ν τον πιστευωΦίλε εγώ σε πιστεύω πάντως
Καλησπερα .. ποιος ειστε.. με ξερετε; Α ναι δε ξερω κανεναν εδω μεσαΚέρασε τον και λίγο πανετονε και όλα μέλι γάλα...
Ευκαιρία να γνωριστούμε λοιπόν....μίλα μου λίγο για σένα...Καλησπερα .. ποιος ειστε.. με ξερετε; Α ναι δε ξερω κανεναν εδω μεσα
Σου αρεσουν τα πιρσινγκ; Εχεις σκεφτει ποτε ν κανειςΕυκαιρία να γνωριστούμε λοιπόν....μίλα μου λίγο για σένα...
Κρίμα κούκλα και είχα σχέδια για μας. Θα πάρω την Αλεξία που τα παίρνει και στο γλυκό προσωπάκι τηςΟχι το παιζω δυσκολη
Ποια ειναι αυτηΚρίμα κούκλα και είχα σχέδια για μας. Θα πάρω την Αλεξία που τα παίρνει και στο γλυκό προσωπάκι της
Μία, που να την ξέρεις εσύΠοια ειναι αυτη
Μία που να την ξέρεις εσύ
Eιδικά η Νικόλ, ναι!!Άσε μας.ρε μεγάλε που ειδικά η @Nicole
Δηλαδή εμείς που δεν παίζει να μας γαμησεις έχουμε λιγότερο?
Άντε και ισοφάρισε κι ο βαζελος να πούμε να πούμε.
Τι να μας πει ο κύριος αυγολέμονοςEιδικά η Νικόλ, ναι!!
Έχει λίγο καλύτερο απ' όλους σας ιντίντ και δεν το λέω επειδή παίζει να την γαμήσω....γιατί δεν παίζει!
Δεν ζω Θεσσαλονίκη (ούτε Αθήνα) και στα τουρ που κάνει Αθήνα, είναι πολύ δύσκολο να ταυτοχρονιστούμε! Όποτε δεν ήταν ο σκοπός μου αυτός....το γλείψιμο δλδ, για να επιτύχω ιδιαίτερη μεταχείριση!
Ας πούμε ότι ταυτίζεται το χιούμορ μας περισσότερο, ότι είναι πιο συμβατό απ'ότι με το δικό σας!
Παρόλα αυτά...και το δικό σας, καλό είναι κύριε! Γελάω είπα με όλα...
![]()