Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 36.578
Ελα μη ζηλευεις π εχω καλυτερο χιουμορ απο σενα.. κ με την ευκαιρια ποιος εισαιΤι να μας πει ο κύριος αυγολέμονος
Ελα μη ζηλευεις π εχω καλυτερο χιουμορ απο σενα.. κ με την ευκαιρια ποιος εισαιΤι να μας πει ο κύριος αυγολέμονος
ρε αντε ρε κι εσύ από' δω....Ελα μη ζηλευεις π εχω καλυτερο χιουμορ απο σενα.. κ με την ευκαιρια ποιος εισαι
Πώς να μην τον χάσεις... Το νήμα είναι για αρχόντους. Μη κοιτάς που χάνει η μάνα το παιδί και η Νικόλ την ΑλεξίαΕ?
Σ'έχασα...![]()
Για συμμαζευτείτε λιγο κυριε μου .. δε σας ξερωρε αντε ρε κι εσύ από' δω....
θα σου'λεγα κάτι αλλά δεν ξέρωπως θα το πάρεις![]()
αν και ισχύει...καλό μ^%*#ο είσαι και του λόγου σου!!Για συμμαζευτείτε λιγο κυριε μου .. δε σας ξερω
Θα μεγαλώσει η λίσταΠες πες, να δω μετά πόσες υπογραφές θα αλλάξεις.
είπα!Πες πες, να δω μετά πόσες υπογραφές θα αλλάξεις.
κλαίω...Θα μεγαλώσει η λίστα
Τι εξισωση ειναι αυτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αν και ισχύει...καλό μ^%*#ο είσαι και του λόγου σου!!![]()
Είναι δεύτερου βαθμού με τέσσερις άγνωστους.Τι εξισωση ειναι αυτη
Όταν θα έρθει ο θείος θα σε μάθει μπαλίτσα, θα σε μάθω να τις λύνειςΕίναι δεύτερου βαθμού με τέσσερις άγνωστους.
Κυρια μου δεν σας ξερω. Να πατε αλλου!Τι εξισωση ειναι αυτη
Τλκ ποιος ξερει ποιονΕίναι δεύτερου βαθμού με τέσσερις άγνωστους.
Εγω περιμενω απαντηση απο καποια που δεν ξερω. Πως γκενινεν αυτο;Τλκ ποιος ξερει ποιον
Μην μ πεις πως ξερεις κ την αλεξιαΕγω περιμενω απαντηση απο καποια που δεν ξερω. Πως γκενινεν αυτο;
Τλκ ποιος ξερει ποιον![]()
Από κάπου θα διαβάζει και θα σπάει πλάκα. Δεν βγαίνει να μας συστύση.Βλέπω κίνηση στο νήμα της αγαπητής Αλεξίας, η Αλεξία που είναι; Μου λείπει το χιούμορ σου