ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.155
- Πόντοι
- 3.506
Από κάπου θα διαβάζει και θα σπάει πλάκα. Δεν βγαίνει να μας συστύση.Βλέπω κίνηση στο νήμα της αγαπητής Αλεξίας, η Αλεξία που είναι; Μου λείπει το χιούμορ σου
Από κάπου θα διαβάζει και θα σπάει πλάκα. Δεν βγαίνει να μας συστύση.Βλέπω κίνηση στο νήμα της αγαπητής Αλεξίας, η Αλεξία που είναι; Μου λείπει το χιούμορ σου
εσύ είσαι aΤλκ ποιος ξερει ποιον

εσύ είσαι a
ο @ARIS einai re είναι ο β
ο @GetYouBarbara είναι ο γ
Ο αγνωστος χ.... αχ²+βχ+γ=0
(εγώ δεν υπάρχω κάπου ακόμα, το ψάχνουμε!)![]()
Παρτούζα μυρίζομαι.εσύ είσαι a
ο @ARIS einai re είναι ο β
ο @GetYouBarbara είναι ο γ
Ο αγνωστος χ.... αχ²+βχ+γ=0
(εγώ δεν υπάρχω κάπου ακόμα, το ψάχνουμε!)![]()
Να ρθει και ο φίλος με τα δώρα... εγώ αλλιώς απέχωΠαρτούζα μυρίζομαι.
Είμαι μέσα
μλκ κλαίω...Παρτούζα μυρίζομαι.
Είμαι μέσα

Όλοι οι καλοί χωράνεΝα ρθει και ο φίλος με τα δώρα... εγώ αλλιώς απέχω
Και δεν χαίρεσαι να μας πιάσει στο στόμα της;μλκ κλαίω...
κανόνισε να μας πιάσει στο στόμα της η Νικόλ!!
ΥΓ: γιατί γράφουμε εδώ και όχι στο νήμα της Κυρίας (που δεν με γνωρίζει)?????![]()
Ελα βρε καυλιαρη π σε χαλασε το νημα .. γινε γεναιοδορος κ συ χαρισε μας το σπερμα σου τσιγκουνημλκ κλαίω...
κανόνισε να μας πιάσει στο στόμα της η Νικόλ!!
ΥΓ: γιατί γράφουμε εδώ και όχι στο νήμα της Κυρίας (που δεν με γνωρίζει)?????![]()
Πως μιλάς έτσι σε ξένο άνθρωπο;Ελα βρε καυλιαρη π σε χαλασε το νημα .. γινε γεναιοδορος κ συ χαρισε μας το σπερμα σου τσιγκουνη
Ναι σωστα .. καλησπερα απο την υγρη θεσσαλονικηΠως μιλάς έτσι σε ξένο άνθρωπο;
Άντε να χαθείς με καύλωσες ανώμαλη
Συγνώμη κοπελιά...γνωριζόμαστε??????Ελα βρε καυλιαρη π σε χαλασε το νημα .. γινε γεναιοδορος κ συ χαρισε μας το σπερμα σου τσιγκουνη

ευχαριστώ καλέ μου άνθρωπε... #Notμνπνο!#NotμνπνοΠως μιλάς έτσι σε ξένο άνθρωπο;
Άντε να χαθείς με καύλωσες ανώμαλη
Να μας δωρίσει το σωστό....Ελα βρε καυλιαρη π σε χαλασε το νημα .. γινε γεναιοδορος κ συ χαρισε μας το σπερμα σου τστσιγκουνη
κλαίω...Ναι σωστα .. καλησπερα απο την υγρη θεσσαλονικη

Δεν πρόφερα όνομα για να μην την πατήσω...Γιατί η Αλεξία (αυτή λέγεται Αλεξία μνπνο για να μάθεις)δεν μπαίνει πολύ, βαριέται και εμφανίζεται στης Νικολ guest εμφανίσεις. Νταξ;
![]()

Οτι ειναι αστροναυτης στη νασα.. κ πως μονο ετσι θα διαιωνησει το ανθρωπινο ειδος.@Alexia9090 μπορείς να μας πείς τι σου είπε ο γνωστός σου όταν σου δώρισε το γενετικό του υλικό;
Έτσι λίγο για να καυλώσουμε
Αλέξια εσύ?Οτι ειναι αστροναυτης στη νασα.. κ πως μονο ετσι θα διαιωνησει το ανθρωπινο ειδος.
Καλά και εγώ είμαι ο ΓκουσγκούνηςΟτι ειναι αστροναυτης στη νασα