troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.498
- Πόντοι
- 5.506
ΠΟΤΕ!τσίμπησες άδεια για το 3ήμερο?
ΠΟΤΕ!τσίμπησες άδεια για το 3ήμερο?
Oυτε ενα gif δεν εμαθες να βαζεις.Εσβησες και το ποστδουλευω σερι
Χοντρόδεν ξερω αν μπορει να δει τα αρχιδια του ο Χαρτοπολεμος απο το λιπος βεβαια αλλα προχωραμε![]()
ναι ηταν αποτυχιαOυτε ενα gif δεν εμαθες να βαζεις.Εσβησες και το ποστ![]()
απολαμβάνεις από πρώτο χέρι τα προνόμια που σου παρέχει ο κύριος κυριάκος βλέπωδουλευω σερι
ναι ηταν αποτυχια![]()
οχι βρε απατεωνισκο της φακης απλως ειμαι ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣαπολαμβάνεις από πρώτο χέρι τα προνόμια που σου παρέχει ο κύριος κυριάκος βλέπω![]()
To προφιλ σου εδω εμεινε ανεπηρεαστο ομως.Βελτιωνεσαιναι ηταν αποτυχια![]()
τέτοιους υπαλλήλους θέλουμε
πρωτα ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ αλλα μετα τα Θεοφανεια σεβομαι φιλο-ΤρουμπΘέλουμε παραμύθι με πιντσεράκια για να κοιμηθούμε.
έκανες και χρήση του 16ωρου?οχι βρε απατεωνισκο της φακης απλως ειμαι ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ
Που να καταλάβουν κάποιοι ότι προσφέρουμε στο κοινωνικό σύνολο και την οικονομία, ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ.οχι βρε απατεωνισκο της φακης απλως ειμαι ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ
Για μαλάκα δεν σε πέρασα , σιγουρο σε έχω.
Θα υπερασπιστεις την υποψηφιοτητα σου οπως αυτοι που βάλατε και ηταν μπαναρισμενοι ...
Εκει δεν σε ειδα να εχεις κανα προβλημα ή να κάνεις καμια ένσταση
Δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου,Οσο πιο ευγενικά γινεται σου απαντω.
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
Προσπαθείς να τον πάρεις στα σοβαρά;Δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου,
δηλαδή που βάλαμε τους μπαναρισμένους ? τον ακροατή με τις λίστες, τον λήντερ που θα μας βγάζαν στα κανάλια, τον Βαντάμα κλπ. Μας τους ζήταγε ο κόσμος.
Ή που δεν μπήκε ο Nubic υποψήφιος, είπαμε μπήκε να γράφει για τα αποτελέσματα τελευταίες
ώρες πριν τον διαγωνισμό.
Υ.Γ. Δεν σε ψήφισα, δεν με ψήφισες.
Κάτι παει να ψιλογινειΠροσπαθείς να τον πάρεις στα σοβαρά;
Προσπαθώ να εξηγήσω λογικά και πολιτισμένα, χωρίς χαρακτηρισμούς και λοιπά.Προσπαθείς να τον πάρεις στα σοβαρά;
Κάτι παει να ψιλογινει![]()