lamojo.her
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2023
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
εχει κανεις αποψη για την Crossdresser
gwgwmetaxa ?
gwgwmetaxa ?
Νομιζω μονο στην πιπα ενεργητικη.70 ευρω μιση ωρα αλλα χωρις να ασχολειται με τον χρονο ουτε με το κινητο.Εργαλειο μεγαλο θα ελεγαΕνεργητική παιζει? Τι εργαλείο εχει; και τιμουλα? Χαχαχ
Κόστος φίλε μου και σε ποιο σημείο κάνει τα ραντεβού? Είναι εύκολη η πρόσβαση ?Επίσκεψη στην Christine moraes που ήρθε ηράκλειο. Τρομερό κομμάτι. Πανέμορφη, άτριχη εντελώς με μεγάλο εργαλείο. Θα κάτσει έως πρωτοχρονιά μου είπε οπότε τρέξτε
100 το μισάωρο 150 η ώρα. Πρόσβαση εύκολη ναι είναι κέντρο αλλά όχι Άγιο Τιτο, κλπ. Κοντά στα σύνορα με μασταμπα, βρίσκεις πάρκινγκ.Κόστος φίλε μου και σε ποιο σημείο κάνει τα ραντεβού? Είναι εύκολη η πρόσβαση ?
Επίσκεψη πριν λίγες ημέρες. Έχει μεγαλώσει το στήθος της απο τις ορμόνες, καθόλου αντρουα εμφάνιση, άτριχη και καθαρή. Το μόνο αρνητικό οτι φοράει περούκα. Θεωρώ οτι μόλις μεγαλώσει το μαλλί της θα είναι κανονική trans. Επίσης είναι πολύ εξυπηρετικό άτομο και προσπαθεί να σε ευχαριστήσει. Καθαρά παθητική, άλλωστε αυτό με ενδιαφέρει. Θα ξαναπήγαινα μετά απο καιρό μόνο και μόνο για να δω ολοκληρωμένη την μετάβαση.Αυτή αξίζει τελικά, δεν έχω καταλάβει με αυτά που έχουν γραφτεί
![]()
Trans 22 years old(17.00-01.00) (ΔΕΥΤΕΡΑ)
22χρονη σε ορμονοθεραπεία πλέον,κυρίως παθητικη,ομορφη με απαλό μυρωδάτο δέρμα,αδύνατη με κωλαρα,αποτριχωμενη ψάχνει για συνάντηση επί πληρωμή με καθαρό σοβαρό και εχεμυθο κύριο να περάσουμε καλά,σε χώρο που θα βρίσκομαι σήμερα, δροσερό, πεντακάθαρο στο Ηράκλειο 1hour:60€(σεξ,γλυψιματα,σφαλιάρες...kanesex.com
Είναι η Εμιλη κ έχει άλλη μια φίλη της Βανέσα trans ή αλλιώς Μιχαελα το κανονικό της όνομα. Φίλες είναι, μένουν στον ίδιο χώρο, μόνο παθητικές είναι με απίστευτη κωλαρα κ η 2. Αυτή π ρωτάς πιο όμορφη κ πιο ήρεμο πρόσωπο, η άλλη είναι σκυλί αλλά καλή. Να πας, αξίζει κ μπορείς κ τις 2 μαζί να τις πάρειςΚαλή Χρονιά παίδες !!!
Γνωρίζει κανείς κάτι για το παρών Γεωτεμάχιο??
![]()
Isavella Feminine Trans 6949194117
Hey babes, είμαι η Ισαβέλλα, 20 χρονη, ξανθιά, ελληνίδα, όμορφη τρανς κοπέλα. Εάν θες να ζήσεις μια από τις πιο κορυφαίες καυτές σεξουαλικές εμπειρίες, κάλεσε με στο 6949194117 +WhatsApp +Viber για μια μοναδική στιγμή, με απόλυτη εχεμύθεια. Οι φωτογραφίες μου είναι 100% αληθινές.kanesex.com
Καλησπέρα, και πόσο είναι το δωράκι για την Έμιλυ??Είναι η Εμιλη κ έχει άλλη μια φίλη της Βανέσα trans ή αλλιώς Μιχαελα το κανονικό της όνομα. Φίλες είναι, μένουν στον ίδιο χώρο, μόνο παθητικές είναι με απίστευτη κωλαρα κ η 2. Αυτή π ρωτάς πιο όμορφη κ πιο ήρεμο πρόσωπο, η άλλη είναι σκυλί αλλά καλή. Να πας, αξίζει κ μπορείς κ τις 2 μαζί να τις πάρεις
100 μισή ώρα και 150 η ώραΚαλησπέρα, και πόσο είναι το δωράκι για την Έμιλυ??
Εχει ξαναρθει το καλοκαιρι.Καμια σχεση με τις φωτο.Πιο χοντρη και σεξ κανει σαν ρομποτ δεν αξιζει..
Που την θυμηθηκες αυτη φιλος...Παιδια,ξερουμε κατι για μια Vallia Saloustrou?Καποιος να εχει παει μαζι της.Δεν εχω τηλ,μονο προφιλ στο facebook
Απλως ειδα προφιλ face που ελεγε οτι ξεκινησε δουλεια τραβεστι το 19...Οποτε δεν ασχολειται πλεον.Ευχαριστω για την ενημερωσηΠου την θυμηθηκες αυτη φιλος...
Πριν 10 χρονια ηταν στο χωρο..
Κρος ειναι..καλο παιδι..
Η γνωστή Βανα είναι. Γριά πλέον, με τα κιλακια της, με μηδέν λάθος να τον φάει ή να τον δώσει, με προφυλακτικό η πιπα κ με τπτ το ωραίο πάνω της.Παιδια,ξερουμε κατι για μια Vallia Saloustrou?Καποιος να εχει παει μαζι της.Δεν εχω τηλ,μονο προφιλ στο facebook
Θα σ έλεγα να πας στην vanessa ή στην Ισαβέλλα (έχει premium αγγελία στο kanesex)Καμιά υγειη πρόταση για τρανς στο Ηράκλειο έχουμε?