καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 736
Με ποια έκανες;Επισκεψη σε golden spa. Επαιξε μονο χερι αν και πολυ καλο. Ξερουμε αν καποιες κοπελες (και ποιες προχωρανε παραπανω)?
Με ποια έκανες;Επισκεψη σε golden spa. Επαιξε μονο χερι αν και πολυ καλο. Ξερουμε αν καποιες κοπελες (και ποιες προχωρανε παραπανω)?
ΕΚΤΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΌλα ανοιχτά
Για να το λες, σίγουρα κάτι ξέρειςΕΚΤΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛ
Σε έπιασε η μέση από την υγρασία μανάρι μου,θες να έρθω να σε ισιωσω;Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους¡¡¡¡¡¡
Σας εύχομαι να έχετε όλοι υγεία και να είστε ευτυχισμένοι και γεμάτη…
Αυτή η γκάυλα και υγρασία της θεσσαλονίκης δεν θα με αφήσουν μα ηρεμήσω τελικά…
<Αυτοί που παρακαλάτε για δωρεάν συνάντηση και είναι αρκετά άτομα δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ οπότε σταματήστε το εδώ°
![]()
Αν έλεγες και με το παιδί της θα έλεγα σίγουρα Λάουρα...Μαντεψε ποια γνωστη λαδοκορη πετυχα σε χιονοδρομικο με τον γκομενο της!
Οποιος το βρει κερδιζει πλουσια δωρα!
Σε ποιο χιονοδρομικό, στα 3 5 πηγάδια?Μαντεψε ποια γνωστη λαδοκορη πετυχα σε χιονοδρομικο με τον γκομενο της!
Αν έλεγες και με το παιδί της θα έλεγα σίγουρα Λάουρα...
τι ερωτησεις ειναι αυτες ρε μλκςΣε ποιο χιονοδρομικό, στα 3 5 πηγάδια?
ΑντζελίναΜαντεψε ποια γνωστη λαδοκορη πετυχα σε χιονοδρομικο με τον γκομενο της!
Περδίκι;Σε έπιασε η μέση από την υγρασία μανάρι μου,θες να έρθω να σε ισιωσω;
Με έναπιστεύω θα είσαι περδικι...
Δώσε μια βοήθεια στο κοινοΜαντεψε ποια γνωστη λαδοκορη πετυχα σε χιονοδρομικο με τον γκομενο της!
Λαδοκόρη ή αφεντικίνα; Εγώ πιστεύω στο Καϊμακ αλλά ας το πάρει το ποτάμι για ποια λες.Μαντεψε ποια γνωστη λαδοκορη πετυχα σε χιονοδρομικο με τον γκομενο της!
εσυ σαλτα γαμησουΔώσε μια βοήθεια στο κοινο
Ενω εσυ εισαι μονο αληθειες...παρταλεΠερδίκι;
Δεν τα λες καλά οι ψαράδες και οι κυνηγοί δέντρα μεγαλύτερα ψέματα