Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
793
Πόντοι
81
Μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά ρε φίλε!Δεν διάβασες τι μανούρα παίχτηκε;Ας το να πάει και να επανέλθει το νήμα σε κανονική ροή ενημέρωσης.
Οκ θα το διαγραψω το μηνυμα..

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Καλή χρονιά παίδες, με υγεία, ευτυχία

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.458
Πόντοι
3.506
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
2 τού μηνός είναι κανένα λαδομαγαζο ανοιχτό;; έλειπα έναν χρόνο από Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω τι φάση είδα έκλεισε λουξουρι. Κρίσταλ Βάνα είναι τίποτα ανοιχτά elegance; Επίσης είναι οι ίδιες η έχουν αλλάξει κοπέλες;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.998
Πόντοι
3.506
2 τού μηνός είναι κανένα λαδομαγαζο ανοιχτό;; έλειπα έναν χρόνο από Θεσσαλονίκη και δεν ξέρω τι φάση είδα έκλεισε λουξουρι. Κρίσταλ Βάνα είναι τίποτα ανοιχτά elegance; Επίσης είναι οι ίδιες η έχουν αλλάξει κοπέλες;
2 δύσκολα αλλά από 3 κάτι θα δουλέψει. Είδα από ένα μαγαζί ποστ αλλά λογικά όλες τις ίδιες μέρες θέλουν να καθίσουν. Με μια μέρα δεν χάθηκε ο κόσμος. Καλή χρονιά μύστη!!!

nick thess

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Elegance δύσκολα, Εβίτα - Ντάμες ίσως

Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
515
Πόντοι
20
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους¡¡¡¡¡¡❤️❤️❤️
Σας εύχομαι να έχετε όλοι υγεία και να είστε ευτυχισμένοι και γεμάτη…
Αυτή η γκάυλα και υγρασία της θεσσαλονίκης δεν θα με αφήσουν μα ηρεμήσω τελικά…
<Αυτοί που παρακαλάτε για δωρεάν συνάντηση και είναι αρκετά άτομα δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ οπότε σταματήστε το εδώ°
1000000693.jpg

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
2 δύσκολα αλλά από 3 κάτι θα δουλέψει. Είδα από ένα μαγαζί ποστ αλλά λογικά όλες τις ίδιες μέρες θέλουν να καθίσουν. Με μια μέρα δεν χάθηκε ο κόσμος. Καλή χρονιά μύστη!!!
Από ότι είδα η Βάνα θα είναι ανοιχτή

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.998
Πόντοι
3.506
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους¡¡¡¡¡¡❤️❤️❤️
Σας εύχομαι να έχετε όλοι υγεία και να είστε ευτυχισμένοι και γεμάτη…
<Αυτοί που παρακαλάτε για δωρεάν συνάντηση και είναι αρκετά άτομα δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ οπότε σταματήστε το εδώ°
1000000693.jpg
Έλα μωρή καύλα, κάνε μας πέτρα τον πούτσο.

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Από ότι είδα η Βάνα θα είναι ανοιχτή
Έχει έρθει καμία καλή εκεί; Πέρσι όταν πήγα για επίσκεψη μπαίνω μέσα και ήταν όλες χοντρές δεν ξέρω αν έτυχε μετά είπα ότι κάτι μου έτυχε και πρέπει να φύγω οκευ μπορεί να είναι καλές στις υπηρεσίες και αυτές αλλά θέλω να βλέπονται μην μας δεν σηκώνεται και γίνουμε ρεζίλι .

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
2.429
Πόντοι
446
σημερινο ειναι ; Εχουμε επιστροφη Τατιανας;
Την έφαγες ακόμα δεν Ήρθε ρε σοδομε και γομορε
Έχει έρθει καμία καλή εκεί; Πέρσι όταν πήγα για επίσκεψη μπαίνω μέσα και ήταν όλες χοντρές δεν ξέρω αν έτυχε μετά είπα ότι κάτι μου έτυχε και πρέπει να φύγω οκευ μπορεί να είναι καλές στις υπηρεσίες και αυτές αλλά θέλω να βλέπονται μην μας δεν σηκώνεται και γίνουμε ρεζίλι .
εκει και αδύνατες που πάνε χοντραίνουν μετά. Βαράνε ζυγό αβέρτα φαίνεται

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
17.458
Πόντοι
3.506
Την έφαγες ακόμα δεν Ήρθε ρε σοδομε και γομορε

εκει και αδύνατες που πάνε χοντραίνουν μετά. Βαράνε ζυγό αβέρτα φαίνεται
Ζυγο.....ζυγουρια ολοκληρα...βλεπε Θεωνη

Akarnan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
1.414
Πόντοι
216
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους
Αφυγραντήρα να πάρεις....
Καλή Χρονιά και Καλά Γαμησια

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.532
Πόντοι
216
Είναι ανάλογα με την μέρα που θα πέσεις αδερφέ. Εγώ πήγα πριν πέντε μέρες και ήταν όλες χοντρές εκτός από ένα μιλφ που είχε καλούτσικο σώμα αλλά τα είχε τα χρονάκια της.

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
108
Πόντοι
0
Επισκεψη σε golden spa. Επαιξε μονο χερι αν και πολυ καλο. Ξερουμε αν καποιες κοπελες (και ποιες προχωρανε παραπανω)?

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497
Καλή χρονιά συνάδελφοι. Υγεία ευημερία και πάντα χαμόγελα σε εσάς και τις οικογένειες σας.
Να περνάτε καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom