Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (3 μέλη και 55 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.134
Πόντοι
456
μετα τις επαρχιωτισσες που ερχονται στο ιδρυμα για να γαμηθουν τωρα η φημη του εφτασε μεχρι την ασια,μπραβο προοδος

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206
Το γνωστό πουτανακι με την κωλαρα μου έστειλε ότι θα στηθεί την Κυριακή το βράδυ στο ίδρυμα μετά από καιρό για ξεκωλιασμα από όσους είμαστε εκεί ! Ελπίζω όντως να έρθει κ να την ξεκωλιασουμε
Μόλις μάθω λεπτομέρειες για ώρα θα ξανά γράψω

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.345
Πόντοι
6.246
μετα τις επαρχιωτισσες που ερχονται στο ιδρυμα για να γαμηθουν τωρα η φημη του εφτασε μεχρι την ασια,μπραβο προοδος
Το γελας?Ειανι μια εμπειρια που εξω θα την χρυσωπληρωναμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το γνωστό πουτανακι με την κωλαρα μου έστειλε ότι θα στηθεί την Κυριακή το βράδυ στο ίδρυμα μετά από καιρό για ξεκωλιασμα από όσους είμαστε εκεί ! Ελπίζω όντως να έρθει κ να την ξεκωλιασουμε
Μόλις μάθω λεπτομέρειες για ώρα θα ξανά γράψω
Ποια?

xamilontonon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2.572
Πόντοι
441
Καλή χρονιά! Υγεία σε όλους με μια χρονιά γεμάτη παιχνίδια και πολύ κέφι

Θοδωρής 123

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
724
Πόντοι
81
Καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε. Γραφω πρωτη φορα στη νημα σας και ηθελα καποιος συνοπτικα λιγα πραγματα για το τσοντοσινεμα. Μενω τα τελευταια 2 χρονια αθηνα και δεν εχω ιδεα. Τα ερωτηματα μου ειναι, σε ποια οδο ειναι το σινεμα? Τι ωρες?? Τιμη? Ευχαριστω

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.345
Πόντοι
6.246
Καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε. Γραφω πρωτη φορα στη νημα σας και ηθελα καποιος συνοπτικα λιγα πραγματα για το τσοντοσινεμα. Μενω τα τελευταια 2 χρονια αθηνα και δεν εχω ιδεα. Τα ερωτηματα μου ειναι, σε ποια οδο ειναι το σινεμα? Τι ωρες?? Τιμη? Ευχαριστω
Εχει site αν το googlαρεις ωστε να τα δεις ολα τσακ μπαμ

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.393
Πόντοι
206
Να είναι ιου μπλιαχ με τέτοια κωλάρα Κ καθαρη μέχρι εκει που δεν πάει λίγο δύσκολο , κατανοητό όμως να μη σαρεσει ,ειδικά αν έχεις φάει και άκυρο γιατί μπορεί να μην ήσουν του γούστου της , αλλά ιού μπλιαχ σε καμμία περίπτωση
Την Κυριακή θα δούμε αν έρθει Κ αν θα είναι ιου μπλιαχ ή τέρμα καύλα όπως πάντα

mixalisanto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
1.110
Πόντοι
201
Να είναι ιου μπλιαχ με τέτοια κωλάρα Κ καθαρη μέχρι εκει που δεν πάει λίγο δύσκολο , κατανοητό όμως να μη σαρεσει ,ειδικά αν έχεις φάει και άκυρο γιατί μπορεί να μην ήσουν του γούστου της , αλλά ιού μπλιαχ σε καμμία περίπτωση
Την Κυριακή θα δούμε αν έρθει Κ αν θα είναι ιου μπλιαχ ή τέρμα καύλα όπως πάντα
Γεια σου φίλε μου Καλη Χρονια
Ιού μπλιαχ στην ιδέα να πήδαγα τραβελι ή cross...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom