The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.292
- Πόντοι
- 33.405
Θα παραδώσεις τα σκήπτρα δηλαδή...αλτρουιστής...![]()
Είμαι ήδη με ενάμιση πόδι στον τάφο. Καιρός να αναλάβει κάποιος νεώτερος.

Θα παραδώσεις τα σκήπτρα δηλαδή...αλτρουιστής...![]()
Παρωδία
προς το παρόν δεν έχει αποζημίωση...![]()
Προγνώσεις καιρού για ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ νομού ΑΤΤΙΚΗΣ (ΑΤΤΙΚΗ) - ATHENS-CENTRE, ATTICA, Greece
Προγνώσεις καιρού για όλη την Ελλάδα. Παρατηρήσεις από το μεγαλύτερο δίκτυο μετεωρολογικών σταθμων. Μετεωρολογικοί χάρτες θαλασσών. Ιστιοπλοϊκοι χάρτες καιρού.www.meteo.gr
Αυτά τα κόλπα είναι να τα κάνεις στην αρχήπρος το παρόν δεν έχει αποζημίωση...
είναι στον προυπολογισμό του νέου έτους
![]()
Προγνώσεις καιρού για ΑΘΗΝΑ - ΚΕΝΤΡΟ νομού ΑΤΤΙΚΗΣ (ΑΤΤΙΚΗ) - ATHENS-CENTRE, ATTICA, Greece
Προγνώσεις καιρού για όλη την Ελλάδα. Παρατηρήσεις από το μεγαλύτερο δίκτυο μετεωρολογικών σταθμων. Μετεωρολογικοί χάρτες θαλασσών. Ιστιοπλοϊκοι χάρτες καιρού.www.meteo.gr
Δεν γίνεται πια , όταν το μαθαίνει το κόλπο ο λαουτζίκος τελείωσεΑυτός προκειμένου να πάρει αποζημίωση, τον έχω ικανό να φέρει καμιά 20ρια νταλίκες με χιόνι από το Μπάνσκο, και να τις αδειάσει στην είσοδο της Αττικής οδού από Θρακομακεδόνες.
Σωστό!Αυτά τα κόλπα είναι να τα κάνεις στην αρχή
Τώρα Κουλης μόλις πάει κάτω από 20 βαθμούς σου λέει υποχρεωτικές αλυσίδες
ασημενιο βελος δεν εχω αλυσιδεςΣωστό!
Και όχι μόνο αυτό, τώρα λέει ο Κουλμαν, δεν έχεις αλυσίδες και πας Βαρυμπόμπη - Εκάλη ... φάε ένα πρόστιμο.
Δεν έχεις μπρατσάκια και κυκλοφορείς Άλιμο, Καλαμάκι, Γλυφάδα και Βουλιαγμένη? Για να σε περιποιηθούμε λίγο...
κανονικα αν και εδω και λιγες μερες ξεκουραζεται και παιρνω κυραςκυκλοφορείς δλδ?![]()
Θέλει με μίσος να βγάλει τα λεφτά που του τσιμπησαμεΣωστό!
Και όχι μόνο αυτό, τώρα λέει ο Κουλμαν, δεν έχεις αλυσίδες και πας Βαρυμπόμπη - Εκάλη ... φάε ένα πρόστιμο.
Δεν έχεις μπρατσάκια και κυκλοφορείς Άλιμο, Καλαμάκι, Γλυφάδα και Βουλιαγμένη? Για να σε περιποιηθούμε λίγο...
Αυτός και οι ασφαλιστικές, για όσους είχαν τέτοια πρόβλεψη...Θέλει με μίσος να βγάλει τα λεφτά που του τσιμπησαμε
τις φορας εσυ τυπε?ασημενιο βελος δεν εχω αλυσιδες![]()
ασημενιο βελος δεν εχω αλυσιδες![]()
Είσαι υπό επιτήρηση εσύ να ξέρειςΠάει παντού το ασημένιο βέλος λέμε…
τις φορας εσυ τυπε?
![]()