Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.738
- Πόντοι
- 28.246
Δεν ειναι η Παρις.À Paris
Quand un amour fleurit
Ça fait pendant des semaines
Deux cœurs qui se sourient
Tout ça parce qu'ils s'aiment
À Paris
Δεν ειναι η Παρις.À Paris
Quand un amour fleurit
Ça fait pendant des semaines
Deux cœurs qui se sourient
Tout ça parce qu'ils s'aiment
À Paris
Kαλά μωρ' αδερφέ μου...Δεν ειναι η Παρις.
Πες τούτο.Kαλά μωρ' αδερφέ μου...
Ούτε ένα τραγούδι δεν μπορούμε να πούμε για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα;
Σου στελνω ΠΜ. ΕΧΩ ΧΟΧΛΙΟΥΣ.ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΧΩ 4 ΨΗΦΟΥΣ...
To : Θα σου κόψω την κοτσίδα;Πες τούτο.
Αλβανιδα λέμε. Αλλα το Αρβανιτικο μου ρθε να βαλω.To : Θα σου κόψω την κοτσίδα;
Μικρή αρβανιτοπούλα η ερωμένη;
Βεβαια. Ή λεει ψεματα οτι την πληρωσε χιλιαρικο, (αν και μουναρα) αρα δικαιολογήμενα βγηκε Βαρονος ΜινχαουζενTo : Θα σου κόψω την κοτσίδα;
Μικρή αρβανιτοπούλα η ερωμένη;
Βεβαια. Ή λεει ψεματα οτι την πληρωσε χιλιαρικο, (αν και μουναρα) αρα δικαιολογήμενα βγηκε Βαρονος Μινχαουζεν
Ή του επιασε τον κωλο και του πηρε τοσα, αρα δικαιολογήμενα να πρεπει να βγει και μιστερ μαλακας.
Προσεξες κατι; Εξαφανιστηκε ο Λακης, ηρθε ο αλλος μαλακας να μας σκισει τωρα.
Και Λακογαμημενοι και Αναπουρνογαμημενοι. Καλα θα παει κι αυτο. Ο ενας μαλακας μετα τον αλλον.
Έχετε δίκιο. Καθόλου κομψό.Αλ-βα-νι-δα ??? Ο μοντιε τρε μπανάλ![]()
Ναι. Ένα φορτηγό με πατάτες από Θήβα, ανατράπηκε έξω από τα Σεπόλια.Είχαμε καμία ανατροπή;
Φορτηγό, πατάτες, Σεπόλια….καποιο μέλος θα ήταν που κοιτούσε το θρεντ αντί να προσέχει πως οδηγείΝαι. Ένα φορτηγό με πατάτες από Θήβα, ανατράπηκε έξω από τα Σεπόλια.![]()
Α να γειά σας!Φορτηγό, πατάτες, Σεπόλια….καποιο μέλος θα ήταν που κοιτούσε το θρεντ αντί να προσέχει πως οδηγεί
Πρώτον γαμιέται ο αντμιν που είναι ο γεροξούραςΕίσαστε και οι δύο σας εμμονικοί καραγκιόζηδες για να ασχολείστε συνέχεια μαζί μου.
Στο δίπλα φόρουμ τουλάχιστον ο Admin τις κόβει αυτές τις μαλακίες έγκαιρα και τα ηλίθια νήματα σβήνονται έγκαιρα.
Όχι όπως εδώ.
Ο Ελμουφαδόρ μπαναρίστηκε δίπλα γιατί έγραφε ψεύτικες κριτικές.
Είναι και Αλβανός και δεν ξέρει να γράφει.
Τα χω πει του @antisthenis αλλά επιλέγει να τον αφήνει για να πουλάει το φόρουμ του.
Μερικοί όμως είσαστε πιό ζώα και απο τα ζώα.
@rodriguez96 @spipis71 σας εχω γραμμένους στα παπάρια μου.
Απο τα γραφόμενά σας και μόνο αποδεικνύεται ότι είσαστε εμμονικοί καραγκιόζηδες μαλάκες και συνάμα κωλόγριες.
Στα αρχίδια μου τι γράφετε και αν με βγάλετε πρώτο.
![]()