Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 40.694
- Πόντοι
- 28.246
Μονο σε συτον;Μονοκούκι το μπουμπουνισα ρε![]()
Μονο σε συτον;Μονοκούκι το μπουμπουνισα ρε![]()
το σαπιο ναυαγιο λες μωρε που κανει κλωνο καθε βδομαδα και ευχεται ψοφους+καρκινους στους αλλους "επειδη ειναι κομπλεξικοι"ξέρει ο μαξιμιλιεν για ποιονα λέω τυπε. μπαίνει στο νήμα του παναθηναϊκού και προκαλεί. δεν είναι μόνο ο μπαρόκ που λέει τέτοια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλημέρα μαν μου. καλο σκ να έχουμε
2η φορά αναφέρεται το όνομα μου σαν κλώνος? Λες να είμαι κ να μην το ξέρω???
Τουλάχιστον κάντε με παράθεση να το δω αντί να το βλέπω όταν χέζω κ διαβάζω το μαδοπούτσι.
Εικάζω πως θα αναφέρει πως ο κρεταν ΔΕΝ είναι ο Λευτέρης και θα μας δώσει πληροφορίες για τον 5073/2023Αναμείνατε.
Σε λίγο θα βγεί και θα γράψει για το διαμέρισμα που κατοικείτε, για το αν έχει ή όχι πιγκάλ η τουαλέτα σας, για το οικόσιτό σας, και για το πόσες ψηφοφορίες κάνατε γι αυτόν.![]()
Τι μπορεί να πρωτοσχολιάσει κάποιος???Εν τω μεταξύ ο πολύς @BigMountain , που σχολίαζε δυσμενώς το διαγωνισμό στο παπουδονήμα, και διαβεβαίωνε ότι απέχει από τέτοιου είδους νήματα, μόλις πέρασε ο κ. @Annapurna , στον ημιτελικό, έτρεξε από τους πρώτους να ψηφίσει τους Μπαρόκ, Ζαν-Κλωντ, πολυζώη και Ξεφτιλάκη για να τους ανεβάσει ακόμα περισσότερο και να την γλυτώσει στα σίγουρα ο Ανναπούρνας.
Ρε τι γίνεται στον μαγικό κόσμο του Bou.![]()
Εικάζω πως θα αναφέρει πως ο κρεταν ΔΕΝ είναι ο Λευτέρης και θα μας δώσει πληροφορίες για τον 5073/2023
Συγνώμη για το σπόιλερ![]()
....next pls
![]()
Ε τι στο διάολο σημαίνει αυτό το ΞΠΓσε αντίθεση με το πουστρακι τη κλαουντια που έχει γεμίσει το σαη με ΞΠΓ.![]()
Ε τι στο διάολο σημαίνει αυτό το ΞΠΓ
Άλλη χάρη να είσαι αθηναιος τελικά...ζεις μέσα στα πράγματα κ ξέρεις πιο πολλά
ΧοντρόΞεπαγώνω.![]()
Τι μπορεί να πρωτοσχολιάσει κάποιος???
Το ότι τα επιχειρήματα είναι ο ένας να βάζει βοθρατζίδικα και ζωολογικούς κήπους,
ο άλλος να κάνει χαχα.
Το ότι τα βάλανε με όλους γιατί δεν βρήκαν συμμάχους κατά του Ελγκαναντόρ.
Το ότι κάνανε επική κωλοτούμπα στους παππούδες και το φύλλο μηδέν,
και μετά μας τα κάνανε τσουρέκια τι κάνει ο Ελγκα....
Μιλάμε τα άτομα είναι ΔΙΆΝΟΙΕΣκαι όταν είδαν ότι δεν βρήκαν συμμάχους εναντίων του μουφαδόρ στο νήμα των παππούδων πήγαν στο δίπλα φόρουμ προσπαθώντας να εκμαιεύσουν κάτι για να το χρησιμοποιήσουν εναντίων του. Ο κύριος "Εγώ δεν ανοίγω λογαριασμό σε άλλο φόρουμ μου φτάνει αυτό" άνοιξε λογαριασμό σαν Κιλιματζαρος για να μην τον πάρουμε χαμπάρι (φοβερή ιδέα) και άρχισε να ρωτάει με επιμονή για τον μουφαδόρ,
![]()
ήταν τέτοια μάλιστα η επιμονή του μπας και του πούνε κάτι εναντίων του μουφαδόρ που στο τέλος του έβαλε πάγο ο εκεί αντιμ
![]()
Το χειρότερο ειναι αλλο.και όταν είδαν ότι δεν βρήκαν συμμάχους εναντίων του μουφαδόρ στο νήμα των παππούδων πήγαν στο δίπλα φόρουμ προσπαθώντας να εκμαιεύσουν κάτι για να το χρησιμοποιήσουν εναντίων του. Ο κύριος "Εγώ δεν ανοίγω λογαριασμό σε άλλο φόρουμ μου φτάνει αυτό" άνοιξε λογαριασμό σαν Κιλιματζαρος για να μην τον πάρουμε χαμπάρι (φοβερή ιδέα) και άρχισε να ρωτάει με επιμονή για τον μουφαδόρ,
![]()
ήταν τέτοια μάλιστα η επιμονή του μπας και του πούνε κάτι εναντίων του μουφαδόρ που στο τέλος του έβαλε πάγο ο εκεί αντιμ
![]()
...δν με αφορα η "ευγενης αμιλλα" που παρατηρω μεταξυ σαςΌσες αναρτήσεις και να κάνετε που να αποδεικνύουν ότι δεν τον ψηφίσατε τον Ξεφτιλάκη, δεν πρόκειται να το γλυτώσετε το πρηξαρχίδι, εφόσον έχετε βάλει (έστω και ένα) λάικ σε ανάρτησή μου.![]()