Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 17.074
- Πόντοι
- 2.606
Σε καποια στιγμη ζητηθηκε νομιζω ενοικιαστηριο.Αλλα θα μου πεις εχουμε μελος που τρωει ρυζογκοφρετες,τι να περιμενεις![]()
Σε καποια στιγμη ζητηθηκε νομιζω ενοικιαστηριο.Αλλα θα μου πεις εχουμε μελος που τρωει ρυζογκοφρετες,τι να περιμενεις![]()
γιατί το γελάς? είναι ένδειξη πλούτουΣε καποια στιγμη ζητηθηκε νομιζω ενοικιαστηριο.Αλλα θα μου πεις εχουμε μελος που τρωει ρυζογκοφρετες,τι να περιμενεις![]()
Αν ξερεις ποιος ειναι να μου το πεις να μην τον παραθετω,δεν ξερω αν ειναι κολλητικογιατί το γελάς? είναι ένδειξη πλούτου
το ενοικιαστήριο ή οι ριζογκοφρέτες?γιατί το γελάς? είναι ένδειξη πλούτου
ποιος άλλος θα ζήταγε πειστήρια????Αν ξερεις ποιος ειναι να μου το πεις να μην τον παραθετω,δεν ξερω αν ειναι κολλητικο![]()
Πες τα μανMην γινεσαι υπερβολικος,βλεπεις τι παιζει γυρω,πυροβολισμοι,μαχαιρωματα,τραμπουκες.Εδω το πολυ πολυ να παιξει κανενα ελαφρυ μπιφ-σου πα μου πες,να φλεξαρουμε κανενα απολυτηριου δημοτικου(οσοι ειναι τυχεροι και εχουν δηλαδη)και τετοια ζορικα σκηνικα
![]()
και τα 2το ενοικιαστήριο ή οι ριζογκοφρέτες?
έχω μπερδευτεί
το ενοικιαστήριο ή οι ριζογκοφρέτες?ποιος άλλος θα ζήταγε πειστήρια????
ΟλοιTυποι, πόσοι περνάτε στην επόμενη φάση?
σε ένα μπιφ που είχα με τον λάκη πριν με κάνει ''ignore'' και του στέλνουν πιεμ με τις αναρτήσεις μουτο ενοικιαστήριο ή οι ριζογκοφρέτες?
έχω μπερδευτεί
![]()
και τα δύοτο ενοικιαστήριο ή οι ριζογκοφρέτες?
έχω μπερδευτεί
![]()
τρως ρυζογκοφρετες εισαι ενα σκαλι πιο πανω ΜΟΝΟσε ένα μπιφ που είχα με τον λάκη πριν με κάνει ''ignore'' και του στέλνουν πιεμ με τις αναρτήσεις μου
τον είχα προκαλέσει σε ντουελ ενοικιαστηρίων![]()
δεν φταίω εγώ που δεν καταλαβαίνετε από υψηλή κουζίνατρως ρυζογκοφρετες εισαι ενα σκαλι πιο πανω ΜΟΝΟ![]()
κύριε γενικέ γραμματέα, θα έχουμε καμιά έκτακτη wild card?τρως ρυζογκοφρετες εισαι ενα σκαλι πιο πανω ΜΟΝΟ![]()
οταν εκανα διαιτα πριν ΠΟΛΛΑ χρονια και μου ειπε ο ντοκτορ ρυζογκοφρετες,πηγα πηρα,δοκιμασα,τις εφτυσα,τον πηρα τηλεφωνο,τον εβρισαδεν φταίω εγώ που δεν καταλαβαίνετε από υψηλή κουζίνα
δοκίμασε γεύση πίτσα και μπάρμπεκιουοταν εκανα διαιτα πριν ΠΟΛΛΑ χρονια και μου ειπε ο ντοκτορ ρυζογκοφρετες,πηγα πηρα,δοκιμασα,τις εφτυσα,τον πηρα τηλεφωνο,τον εβρισα
τελος ιστοριας![]()
μονιμα Σαουλ μεχρι και τελικοκύριε γενικέ γραμματέα, θα έχουμε καμιά έκτακτη wild card?