tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 24.900
- Πόντοι
- 6.056
Ξεφτιλισμένε ..... έγινε ρόμπα .....
άνανδρο σίχαμα ..... σκουπίδι .... ξερατό ...
εδω εισαι τυπε...τετοια εχει και ο νιπλης με τα λεφτα που εκλεψε απο την unicef που θα πηγαιναν στην αφρικη...λάκη στα γρήγορα
για gaming καλύτερα monitor ή oled στο σαλώνι?
δεν θα βιαστώ να απαντησω ..δεν εχω πλήρη στοιχεια..εσεις κυρια μου θα μας βοηθησετε ριχνοντας μια ψηφο στον ΜΑΛΑΚΑ @πολυζωης και να σας πληροφορισω λιγο για το ποιον του... το επαιζε νταβατζακος σε καποια κοριτσια του χωρου πχ. μαρτα, γρια, ελενα και σε αλλες.. τον εχεσαν ολες βεβαια και την πληρωσε η καημενη η μαρτα που την ρουφιανεψε στην αστυνομια και την απελασαν.. ''χαρισε'' κινητο σε κοπελα του χωρου για να κανει τα ραντεβου της και το ειχε χακαρι,παγιδεψει απο πριν το τηλεφωνο... ψευτοτραμπουκισμους και πολλα αλλα που θα βγουν στην φορα. παιδι τσιμανι ο ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑΣ @πολυζωης σας ευχαριστουμε πολυ και
συγνωμη για την ενοχληση!
Τον έκανα σώβρακο ;Τέξας γίνεται εδώ μέσα!!!!
Είναι τόσο ξεφτιλισμένος ....τον ξεφτυλισε![]()
ποιος ποιον ρε Σωγαμπρε;τον ξεφτυλισε![]()
Ναι. Αφού φαίνεται ξεκάθαρα και το άβαταρ μου. Τόσο πιωμένος ήταν ο μαλάκας, που είχε πάρει στη σειρά όλη τη λίστα του με τις προσωπικές συνομιλίες, κι έστελνε προτάσεις δημιουργίας κλώνων για αντεκδίκηση σωρηδόν.![]()
Ξεφτιλισμένε ..... έγινε ρόμπα .....
μαν εμένα 100 ίντσες δεν είναι όλος ο τοίχος του σπιτιούεδω εισαι τυπε...τετοια εχει και ο νιπλης με τα λεφτα που εκλεψε απο την unicef που θα πηγαιναν στην αφρικη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε ηλίθιε .......Για να σας λύσω την απορία και να σας καταρρίψω κι αυτό το επιχείρημα, θα δώσω μια απάντηση-παπαροδικαιολογία τύπου @tellystalone6969, αν τον έχετε ακουστά και το οποίο είναι το εξής:
Είσαι τόσο σκουπίδι ... τόσο ηλίθιος ... τόσο αγράμματος κομπλεξικός ...
ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΚΥΛΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΒΑΤΑΡ ...
ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ...
βρωμερέ ... άνανδρε ... βόθρε ...
(Όπως θα διαπιστώσατε απέφυγα να βγάλω στον τάκο την προσωπική συνομιλία μας με ΤΙΤΛΟ : Mr. Μαλάκας).
Παρακαλείται κάποιος, όποιος, να εξηγήσει στον ΠΟΥΣΤΗ πως να κάνει παράθεση τα πιμιά του γιατί πάλι μαλακία έκανε.
Ευχαριστώ.
θα ερθει και η σειρα σουποιος ποιον ρε Σωγαμπρε;![]()
αντε περιμενω ρε μαλακα σε λιγο εχει μποξινγκ ντευ και θα λειψω για λιγοθα ερθει και η σειρα σου