Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 8.962
- Πόντοι
- 1.406
Tα καλυτερα γαμωσταυριδια χρονιαρες μερες πεφτουν τυπεΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!........ας ειναι τα μπινελικια λιγοτερα σημερα !!!!
Tα καλυτερα γαμωσταυριδια χρονιαρες μερες πεφτουν τυπεΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!........ας ειναι τα μπινελικια λιγοτερα σημερα !!!!
Επίσης φίλε αλλά η ευχή σου δεν βλέπω να πιάνει.... η καλοσύνη πέθανε πολλά χρόνια Μόνο Στραπον στα πουστρακια φανερά και κρυφάΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!........ας ειναι τα μπινελικια λιγοτερα σημερα !!!!
δυστυχως το ξερω.....το εχω κανει και εγω Μ.Παρασκευη .........ειπα μπας και.......Tα καλυτερα γαμωσταυριδια χρονιαρες μερες πεφτουν τυπε![]()
πουτσα μπαλα και τραμπαλα !!!!!!!!!!!χααχαχχαΕπίσης φίλε αλλά η ευχή σου δεν βλέπω να πιάνει.... η καλοσύνη πέθανε πολλά χρόνια Μόνο Στραπον στα πουστρακια φανερά και κρυφά
Ναι θα σκυλοβριζομαστε ολο το χρονο και τις "χρονιαρες" μερες θα δινουμε και καλα ευχες ο ενας στον αλλον....μεχρι και σε αυτο αναρχιδοι ειναι καποιοι.Tα καλυτερα γαμωσταυριδια χρονιαρες μερες πεφτουν τυπε![]()
Η Χρυσή μελιτζάνα τι ποικιλία είναι??Τρενο πας Κλαουντια ναυαγιο της ζωης....αμα το σηκωσεις θα σου δωσουμε τη χρυση μελιντζανα να τη βαλεις στη κωλαρα σου!!!![]()
Για αυτό δεν βρίσκεις στην αγορά αμελετηταΝαι θα σκυλοβριζομαστε ολο το χρονο και τις "χρονιαρες" μερες θα δινουμε και καλα ευχες ο ενας στον αλλον....μεχρι και σε αυτο αναρχιδοι ειναι καποιοι.
Τσακωνικη οπως τις γουσταρει η Μπαροκολουγκρα....Η Χρυσή μελιτζάνα τι ποικιλία είναι??
Και αυτή η Χατζή ρε παιδί μου λίγο να κουναγες τον κωλο σου κατευθείαν το ΣτραπονΤσακωνικη οπως τις γουσταρει η Μπαροκολουγκρα....
![]()
Κατσε ρε τυπε....η Κιουρια Χατζη φταιει αμα ο αλλος εστηνε συνεχεια το ατριχο κωλαρακι του οποτε την εβλεπε;Και αυτή η Χατζή ρε παιδί μου λίγο να κουναγες τον κωλο σου κατευθείαν το Στραπον
Σε αυτό έχεις ένα δίκιο... ίσως ήθελε να γίνει και αυτός τσοντοηθοποιοςΚατσε ρε τυπε....η Κιουρια Χατζη φταιει αμα ο αλλος εστηνε συνεχεια το ατριχο κωλαρακι του οποτε την εβλεπε;
και μπριζόλα και ακα ρε μαλεα. μιλάμε πόση απαξίωση πάνω στο κουφάρι της κλαουντιας.Εμεινε με την απορια τελικα ο Τεας....
![]()
Πακομπριζοζα ακα τρωει καθημερινα η Κλαουντια τυπε....εχει παει η Χυσοστερινη στα υψη.και μπριζόλα και ακα ρε μαλεα. μιλάμε πόση απαξίωση πάνω στο κουφάρι της κλαουντιας.τι να τον κάνεις αφού του αρέσουν τα ζόρικα
![]()
βγες ρε μαλεα κλαουντια @barock και ξεκαθάρισε τη θέση σου επιτέλους. τι εννοούσε ο τεας όταν σου πρότεινε στραπ ατσαδα; ήταν η γνωστή συνταγή η’ κάτι άλλο; το κενό ανάμεσα στο στραπ και την ατσαδα τι ρόλο παίζει; ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ
Αμα βγει να μας πει οταν βγει πρωτος αν θελει τη χρυση μελιντζανα με σπορια ή ανευ....βγες ρε μαλεα κλαουντια @barock και ξεκαθάρισε τη θέση σου επιτέλους. τι εννοούσε ο τεας όταν σου πρότεινε στραπ ατσαδα; ήταν η γνωστή συνταγή η’ κάτι άλλο; το κενό ανάμεσα στο στραπ και την ατσαδα το ρόλο παίζει; ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΑ![]()
Άχρηστος φίλε μου ούτε μια κάρτα δεν πήρες...έστω ευχετήριαΚαλημέρα μαδομουνήδες
χρόνια πολλά
Καλή πρόοδο
Καλά σκουπιδιάσματα
![]()