πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.782
- Πόντοι
- 16.131
Αν έχεις κάτι σε πουτσα υπάρχει ενδιαφέρον από τον πουστριγκο και τον υποπουστρίγκοΈρχονται καναδικές πίτσες το 2025![]()
Αν έχεις κάτι σε πουτσα υπάρχει ενδιαφέρον από τον πουστριγκο και τον υποπουστρίγκοΈρχονται καναδικές πίτσες το 2025![]()
Πρόσεξε μόνο σε παρακαλώ.
Μην μπερδέψεις τον Cretan336 με το Lefteris38.
Δεν έχουν καμία σχέση.
Όχι ότι έχει γίνει ποτέ τέτοιο μπέρδεμα.
Για να μη γίνει μελλοντικά το λέω αφού.
Τι να σου κάνω που δεν παίζεις Στοίχημα να σου έδινα κρυφά προγνωστικά!Αν έχεις κάτι σε πουτσα υπάρχει ενδιαφέρον από τον πουστριγκο και τον υποπουστρίγκο
Προτιμώ φίλε μου την σουφριτσα δύο τριών μπουστηδων... Καρλότα μπουμπού ακούτε ελάτε για πληρωμήΤι να σου κάνω που δεν παίζεις Στοίχημα να σου έδινα κρυφά προγνωστικά!![]()
Δεν κάνει πια παρεα με μακαρίτες. .Τέτοια ώρα λογικά θα τον βρεις στα σισιτια του δήμου
Μαλιστα και ποιος το ξεκινησε ο blizardeeye . Αλλος χαζουλης και μικροτσουτσουνος![]()
Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint; - bourdela.com forum
Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο εμβληματικά νικ του ακμάζοντος τούτου ιστοτόπου είναι το νικ του κ. Τhe Saint! Ένα νικ, γεμάτο οξυδέρκεια και χιούμορ, που στέκεται κριτικά και σαρκαστικά, αν θέλετε, απέναντι στην ζωή αλλά και στην ίδια την περσόνα του. Τι υποκρύπτεται όμως πίσω από αυτό το νικ...www.bourdela.com
Πω ρε μαλακα , ποσό μαλακας είσαι να λες το ίδιοΠρόσεξε μόνο σε παρακαλώ.
Μην μπερδέψεις τον Cretan336 με το Lefteris38.
Δεν έχουν καμία σχέση.
Όχι ότι έχει γίνει ποτέ τέτοιο μπέρδεμα.
Για να μη γίνει μελλοντικά το λέω αφού.
Ετσι θα παει τωρα μεχρι τελους...Πω ρε μαλακα , ποσό μαλακας είσαι να λες το ίδιο
Για πες ο Σταλόνε ο τραβελολαγνος είναι ο φυλλοβιος ;
Τουλάχιστον δε τα γράφει κεφαλαία ο τραβελογαμημενος πουστηςΕτσι θα παει τωρα μεχρι τελους...
φραντσεζες-φαλτσετες και κρεταν-λευτερης...
εκει ρεταρε και κολλησε...μην εχεις και απαιτησεις..δεν ειναι δα κανας εξυπνος...
Τελευταίο στάδιο πριν το κρακ.Τουλάχιστον δε τα γράφει κεφαλαία ο τραβελογαμημενος πουστης
Τασούλη μου, μαλάκα της καρδιάς μας.Έλα να σε πληρώσω για την προεκλογική εκστρατεία...οι πληρωμές γίνονται αυθημερόν....
Έλα να σε πληρώσω στο λακομπα που έχει και κάμερες.Τασούλη μου, μαλάκα της καρδιάς μας.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ βρε μούργο!
Η επιτροπή στήριξης της υποψηφιότητάς σου, δεν θέλει χρήματα. Είμαστε αυτοχρηματοδοτούμενοι και έχουμε κάποια έσοδα από λαχειοφόρους αγορές, π.χ. το μεταχειρισμένο φουρνάκι μικροκυμάτων.
Αντε, με τη ΝΙΚΗ λεβεντομαλάκα μου!
Ξεροχυσαμε και φετος με μαλακες Γεροξεκουτη![]()
τα "σενιαρουμε" λιγο και μολις τα φερουμε στα μετρα μας θα τα σερβιρουμε!!Τι να κανουν τοσες ωρες
λες να εξαφανιζουν τα αποδεικτικα στοιχεια
και να αργουν τοσο![]()
Πλύθηκες? ετοιμάστηκες?Τι να κανουν τοσες ωρες
λες να εξαφανιζουν τα αποδεικτικα στοιχεια
και να αργουν τοσο![]()
Πάνω από όλα διαφάνεια.....αλάνι ,
ταιριάζει το"φούτσα μέχρι τα παπούτσα"πήγε για μαλλί κ βγήκε γλόμπος
τέσπα αυτό το γκρούπ καλό θα είναι αφού ακόμη είναι στο προσκήνιο ,,
να κλείσει όπως άνοιξε ,δηλαδή ανοικτό ώστε να δούμε τις ψήφους για επί πλέον μαδομούνι![]()
Ναι, αλλά εσύ είχες ένα παλιό λογαριασμό, δεν μας τον είπεςΡε σεις δεν ντρέπεστε, ποια κοπρόσκυλα μου ριξαν 6 ψηφαλάκια ; Καλές γιορτές ρε κοπρόσκυλα, προσέξτε μη χάσετε καμιά εκπτωσούλα από τα κορίτσα μόνο.. Καλές γιορτές σε όλους που κάνουν χαβαλέ μόνο στο νήμαααααααααααααα. ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ