Νέα

Mr. Μαλάκας 2024

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mr. Μαλάκας για το έτος 2024 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    174
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.516
Πόντοι
3.846
Για παραλία δεν σε κόβω....
Ασπρόχωμα είσαι πρωινιάτικα?

:confused:
Πήγα χθες 2 φορές, τέσπα αδειάσαμε και αδ€ιάσαμ€ :confused: πριν λίγο έφτασα στις βάσεις δεδομένων, έχω πονοκέφαλο από το αλκοόλ και γενικά την υπερένταση.
Δεν γινόταν να κατέβω αύριο αφού έχω τα στοιχήματα της Πέμπτης κι έχουν τρομερή προετοιμασία, μιλάμε...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.927
Πόντοι
6.056
ποιος ειναι κλωνος βρε ντροπη της κρητης.. ποτε ασχοληθηκα εγω μαζι σου
Πρόσεξε μόνο σε παρακαλώ.
Μην μπερδέψεις τον Cretan336 με το Lefteris38.
Δεν έχουν καμία σχέση.
Όχι ότι έχει γίνει ποτέ τέτοιο μπέρδεμα.
Για να μη γίνει μελλοντικά το λέω αφού.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.855
Πόντοι
1.756
Adam Devine Hbo GIF by The Righteous Gemstones

ΣΚΑΣΕ ΠΟΥΣΤΗ

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
1.122
Πόντοι
361
περιμενουμε με αγωνια να επικυρωθουν τα αποτελεσματα!!! δεν εχουμε καμια εμπιστοσυνη στην σταλινικη επιτροπη.. ο νουμερο 1 ΜΑΛΑΚΑΣ @πολυζωης περασε ως ΠΡΩΤΟΣ στην επομενη φαση....
ΥΓ.. τασουλη θα μου παρεις και εμενα ενα κινητο? στην επομενη φαση θα ερθουν και νεες αποκαληψεις!!!
ΥΓ... τασουλη στα ελεγα και στο νημα της κλεφτρας, πηγες να μου το παιξεις μαγκας και πολλα βαρυς... τωρα θα εχει μονο ξεκ@λιασμα!!!
ΥΓ..θα υπαρξει και ευχαριστηρια αναφορα σε ολους τους ψηφοφορους του ΜΑΛΑΚΑ @πολυζωης

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
1.122
Πόντοι
361
Τύπε Καρλότε, άμα δεν καταλαβαίνεις άστο να πάει στο διάολο χριστουγεννιάτικα.
Καλά να περάσεις.
δεν διαβασα τα προηγουμενα μηνυματα... αν αλλο ηθελες να πεις και καταλαβα αλλο με συγχωρεις!! καλες γιορτες και καλα χριστουγεννα

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.091
Πόντοι
3.556
τυπε εχεις κολλησει σαν τον άλλον ναπουμε με το

reverse-spit.gif
τυπε ο μπαρμπαπηδουλας έβαζε φουλ και ένα κοριτσάκι που ούρλιαζε :tooth::tooth::tooth: εκατομμυριούχος με πισίνα κλπ αλλά παζάρευε το 20ρικο στα δελα. καλη του ώρα

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.943
Πόντοι
4.696
Απλά , να θυμήσω ... όπως είπα και για τις φαλτσέτες ... δεν θα βάλω χρησιμοποιημένα αντικείμενα
που έχουν την αύρα μου. Φαλτσέτες, δεν θα βάλω αυτές που χρησιμοποιώ . Ούτε πινέλα.
Κάποτε φλεξάραμε πορσικά και ρόλεξ στο σάη, τώρα μιλάμε για ξυραφάκια και πινέλα :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.091
Πόντοι
3.556
Κάποτε φλεξάραμε πορσικά και ρόλεξ στο σάη, τώρα μιλάμε για ξυραφάκια και πινέλα :confused:
τυπε με το μπαρδον μόλις θυμήθηκα σκληρή αδίστακτη φωτο που είχες βάλει μέσα από το καγιέν συνοδηγός με σαγιονάρα διχάλο :wanker::wanker::wanker:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.943
Πόντοι
4.696
...ξεπεσμός. Αρχίζω να πιστεύω ότι φταίει ο κυριακος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τυπε με το μπαρδον μόλις θυμήθηκα σκληρή αδίστακτη φωτο που είχες βάλει μέσα από το καγιέν συνοδηγός με σαγιονάρα διχάλο :wanker::wanker::wanker:
...καγιέν όμως :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.576
Πόντοι
12.756
γι αυτο το ειπε τυπε .. :coffee::coffee:
Μπας και το θυμηθεί κανεις και κανει ξανα το φλεξ του :coffee:
Σαν κυριος εσυ που τον καταλαβες του εδωσες την πασα :coffee::coffee:

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.958
Πόντοι
4.546
...ξεπεσμός. Αρχίζω να πιστεύω ότι φταίει ο κυριακος...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

...καγιέν όμως :grin:
Σε είχε προκαλέσει ο ζαν και είχε επιβεβαιώσει ο ζεμπού την ύπαρξη του καγιέν αλλιώς θα νομίζαμε ότι πουλάς φίδια.

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.609
Πόντοι
216
τυπε ο μπαρμπαπηδουλας έβαζε φουλ και ένα κοριτσάκι που ούρλιαζε :tooth::tooth::tooth: εκατομμυριούχος με πισίνα κλπ αλλά παζάρευε το 20ρικο στα δελα. καλη του ώρα
λειπει φουλ...:confused::confused::confused:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.688
Πόντοι
16.131
περιμενουμε με αγωνια να επικυρωθουν τα αποτελεσματα!!! δεν εχουμε καμια εμπιστοσυνη στην σταλινικη επιτροπη.. ο νουμερο 1 ΜΑΛΑΚΑΣ @πολυζωης περασε ως ΠΡΩΤΟΣ στην επομενη φαση....
ΥΓ.. τασουλη θα μου παρεις και εμενα ενα κινητο? στην επομενη φαση θα ερθουν και νεες αποκαληψεις!!!
ΥΓ... τασουλη στα ελεγα και στο νημα της κλεφτρας, πηγες να μου το παιξεις μαγκας και πολλα βαρυς... τωρα θα εχει μονο ξεκ@λιασμα!!!
ΥΓ..θα υπαρξει και ευχαριστηρια αναφορα σε ολους τους ψηφοφορους του ΜΑΛΑΚΑ @πολυζωης
Θα μου πάρεις μια πίπα σαν την φιλενάδα σού τον πουστριγκο και όλα καλά....θα σου γαμησω λίγο την ψυχούλα. . αφιερωμένο σε όλα τα κορίτσια

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.804
Πόντοι
15.845
Μα πως γίνεται να προηγείται ο πολυζωης, ενώ συμμετέχει ο Τέλης Στ' αλώνι;
Τόσο πολύ μαλάκας είναι;
Δεν φαίνεται αυτό.

karlotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2023
Κριτικές
5
Like
1.122
Πόντοι
361
Θα μου πάρεις μια πίπα σαν την φιλενάδα σού τον πουστριγκο και όλα καλά....θα σου γαμησω λίγο την ψυχούλα. . αφιερωμένο σε όλα τα κορίτσια
με την μελατη μπαμια που εχεις δεν μπορεις να γαμησεις.. νομιζεις οτι γαμας... εκανες δωρο κινητο σε βιτιζα? και γιατι? το ειχες παγιδεψει τασουλη.... θα τα πουμε ΟΛΑ εν καιρο βημα -βημα θα μαθουν ΟΛΟΙ τι πατσαβουρα εισαι!!!

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.620
Πόντοι
40.423
18.00 και ακόμα τα ναυάγια βλέπω...
ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ ΠΧΙΑΑΑΑ????
:2funny::2funny::2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
8.950
Πόντοι
1.406
Απλά , να θυμήσω ... όπως είπα και για τις φαλτσέτες ... δεν θα βάλω χρησιμοποιημένα αντικείμενα
που έχουν την αύρα μου
. Φαλτσέτες, δεν θα βάλω αυτές που χρησιμοποιώ .
Γιατι τυπε? Φοβασαι μη σου κανουν μαγια? :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom