Όντως, να αφαιρεθούν 3 ψήφοι του τύπου @Boubookis και άλλοι 2 του τύπου @karlotos ως κλώνοι και να κατοχυρωθούν τα αποτελέσματα 

Ο 4ος όμιλος, ο όμιλος της μανούρας ή και όμιλος της φραντσέζας αν προτιμάτε, μόλις ολοκληρώθηκε.
Πρώτος, ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα, η νέμεσις του Boobookis , ο Πολυζώης με 67 ψήφους.
Δεύτερος, ένα μαλάκας - σημείο αναφοράς, ο Φραντς Λιστ της φαλτσέτας, ο τιτανοτεράστιος tellystalone6969 ,θέτοντας υποψηφιότητα ακόμη και για τον τίτλο με 63 ψήφους.
Τρίτος, ο πρόεδρος ή πατερούλης, ο μύστης της ιταλικής κουζίνας, ο άρχοντας των επιχώσεων και των πρωκτοχώσεων ,ο The Saint με 58 ψήφους.
Τέταρτος επίσης με 58 ψήφους, το καλο παιδί του ομίλου, ο γενναιόψυχος Zebu.
Ήταν ένας συναρπαστικός όμιλος. Μείνετε συντονισμένοι γιατί η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο συναρπαστική!
Πηγες να μου στερησεις την πρόκριση αλλα πηρες Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!Ρε μαλάκα Zebu ... σου έσβησα την ψήφο μου .. .και πάλι ισοψήφισες με το ναυάγιο saint ;;
Πάντα είσαι σκουπίδι Σαιντ.
Σου έχω στοιχειώσει τη ζωή.
Ανάμεσα σε δύο προφίλ μου , μεσολαβούσαν μήνες ως και χρόνια.
Συνέχισε να διδάσκεις όμως.
Τους νέους.
Να τους δείχνεις πως είναι ένας αποτυχημένος μεσήλικας.
Θα είναι μεγάλη επιτυχία να τους διδάξεις, να μη σου μοιάσουν . Σε τίποτε.
Τυπε εισαι σκληρος. Κοιτουσα παλιες αναρτησεις του κ. the Saint και εκτος απο χαζουλης και μικροτσουτσουνος ειδα οτι ειναι ενα ατομο με ευαισθησιες.
Δεν ξερω αν υπαρχει ενα θεμα αποκλειστηκα για αυτον, αλλα αν δεν υπαρχει καλο θα ειναι να δημιουργηθει ωστε να εχουμε μaζεμενα τα ποσταρισματα του τιτανοτεραστιου the Saint.
Υποσχέσεις ναυάγιο ... σε εσένα .... δεν είχα δώσει ποτέ, γιατί σε είχα χεσμένο από την αρχή.Για να είμαι όμως δίκαιος μαζί σου, σου αναγνωρίζω ότι 2 μήνες μετά την απαίτηση του Λόπεζ, να ποστάρεις τη φωτογραφία της καραμπίνας σου, πήγες στο εξοχικό του πεθερού σου (και ιδιοκτήτη της καραμπίνας), την φωτογράφησες με κάτι χαρτοκοπτικες που είχες κολλήσει επάνω, και την πόσταρες εμφανιζοντάς την ως δική σου.
ποιος ειναι κλωνος βρε ντροπη της κρητης.. ποτε ασχοληθηκα εγω μαζι σουΌντως, να αφαιρεθούν 3 ψήφοι του τύπου @Boubookis και άλλοι 2 του τύπου @karlotos ως κλώνοι και να κατοχυρωθούν τα αποτελέσματα![]()
Είσαι μεγάλος μπινες ρε αρχιδι σαλτα και γαμησουΠοιός είναι αυτός ο Πολυζώης, που πήρε περισσότερες ψήφους από μένα ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι ότι είχες ποτέ ενδείξεις, ότι ο στέκας και άλλα καθίκια, έκαναν νοθείες ;
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!!Επιστράτευσες κλώνους δεκαετίας που τους είχες μόνο για να κανονίζεις ραντεβού με τραβελια
Τύπε Καρλότε, άμα δεν καταλαβαίνεις άστο να πάει στο διάολο χριστουγεννιάτικα.ποιος ειναι κλωνος βρε ντροπη της κρητης.. ποτε ασχοληθηκα εγω μαζι σου
Υποσχέσεις ναυάγιο ... σε εσένα .... δεν είχα δώσει ποτέ, γιατί σε είχα χεσμένο από την αρχή.
Με τον ass kavlos λέγαμε μαλακίες για συνάντηση στη γλυφάδα ... και πεταγόσουν και έγραφες τις μαλακίες σου ... να σε βρούμε στα μπαρ της γειτονιάς σου ... σε τζαζ μπαρ ....
Όσα γράφεις , πάντα , όλα , ήταν ψέμματα.
Η καραμπίνα ήταν μία ; Ψέμμα.
Ήταν 835 ;; Ψέμμα ....
Ένα μάτσο άδειες κυνηγετικών .... είχα βάλει φωτό ... και έλεγες ... δεν είναι σωστό να ανεβάζουμε τις άδειες.
ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΟΛΑ.
Η αλήθεια που δεν μπορείς να δεχτείς, είναι ότι σε έχω χεσμένο .
Βάλε καμιά 100στη διαγωνισμούς τώρα.
Ναυάγιο είσαι.
Τι άλλο να κάνεις ;
Σκουριάζεις ... στο βυθό ...
Υ.Γ. Το ότι είσαι φουκαράς, ναυάγιο και μαλάκας, το αποδεικνύεις χωρίς φωτογραφίες.
Οπότε άχρηστες οι φωτογραφίες, γιατί κανείς δεν θέλει τίποτε μαζί σου.
εντωμεταξύ το μυστικό σχέδιο του λακη έπιασε. η υπερεκθεση του με αποτέλεσμα να φθείρεται συνέχεια ο μπροεδρας και να πάρει ψηφους απεδωσε. τον τράβηξε μαζί του στη κόλαση![]()
επίσης φίλε. καλά χριστούγεννα με υγεία και ευτυχίαΠρέπει να παραδεχθώ ότι ως σόλο, τα πας καλύτερα από το ντουέτο με το Χελωνονιντζάκι.
Καλά Χριστούγεννα, αγορίνα. Με υγεία, χαρά, δημιουργικότητα και γαλήνη.