Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.697
- Πόντοι
- 12.756
εδω μπερδευσαι να βαλεις τι καλτσες σου για μενα θα ξερεις;;![]()

εδω μπερδευσαι να βαλεις τι καλτσες σου για μενα θα ξερεις;;![]()
καντε τη ανοιχτη ρε μουνια απο 4 πηγα στις 12 τουλαχιστον να ξερω ποιοι 10 ειναι το κοινο μου...![]()
Σου το εσιαξα, ισχύει για οποιοδήποτε θηλυκό.Σκεπτόμενος ότι δεν πρόκειται ούτε να γυρίσει να με φτύσει ... απαξιώ !
εχεις μελλον ακομα εσυ λιγους ψηφους εχεις ΑΝ ΚΑΙ εκανα μικρο αγωνα για να ανεβειςκαντε τη ανοιχτη ρε μουνια απο 4 πηγα στις 12 τουλαχιστον να ξερω ποιοι 10 ειναι το κοινο μου...![]()
Σου το εσιαξα, ισχύει για οποιοδήποτε θηλυκό.
Δεν εχεις ρευμακαντε τη ανοιχτη ρε μουνια απο 4 πηγα στις 12 τουλαχιστον να ξερω ποιοι 10 ειναι το κοινο μου...![]()
ΑΓΩΝΙΩ για τν επομενη φασηΔεν εχεις ρευμα![]()
πουτσα μου ας ηταν ανοιχτη και ας εσπαγα το παγκοσμιο ρεκορ...Εγω σου ειπα να σταματησεις τις μαλακιες οσο ειναι ο ομιλος σου , γιατι σε βλεπω για 50αρα σε χρόνο μηδεν![]()
θα έρθει wild cardδεν εχω φηφισει ακομα βοηθηστε λιγοτα παλια γκρουπ που ειναι μπορουμε να ψηφισουμε αναδρομικα?
![]()
πουτσα μου ας ηταν ανοιχτη και ας εσπαγα το παγκοσμιο ρεκορ...![]()
θα ξυπνησεις μωρε???!!!!!!ΑΓΩΝΙΩ για τν επομενη φαση
δεν θα χαραμισω ψηφους ΕΝΑΝ και καλο θα ριξω σε συγκεκριμενο ομιλο![]()
Τώρα ψηφίζεις αυτούς που βλέπεις. Κάτω δεξιά γράφει μέχρι πότε.δεν εχω φηφισει ακομα βοηθηστε λιγοτα παλια γκρουπ που ειναι μπορουμε να ψηφισουμε αναδρομικα?
![]()
Αδερφουλι, Καλά Χριστούγεννα, υγεία, ευτυχία και κάθε προσωπική επιτυχία!!Χρονια Πολλα μπρο μου![]()
πως το ξέρεις εσύ αυτό?εδω μπερδευσαι να βαλεις τι καλτσες σου για μενα θα ξερεις;;![]()
κατω το κατεστημενο της επιτροπης...Προσεχε τι λες
Τετοιες δηλωσεις εκανα και εγω πέρσι και δεν "αρεσαν" στις επιτροπες![]()
Γιατι?????κατω το κατεστημενο της επιτροπης...![]()
Το άφησε απλήρωτο;Δεν εχεις ρευμα![]()