kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 10.496
- Πόντοι
- 9.115
Δηλώνω ότι είμαι μαλακας και ζητάω συγνώμη και @Magi ζητάω συγνώμη.
εσένα τι σε νοιαζει; μήπως είσαι της εφορίας;
Δυστυχώς η παρουσία μου σε αυτό το σινεμά έληξε. Πλέον είμαι ανεπιθύμητος και μου απαγόρευσαν την είσοδο.Άλλο παλι και τουτο... Τι έγινε ρε τυπε ;;;; στην έπεσε η Μάγκι;
Δυστυχώς η παρουσία μου σε αυτό το σινεμά έληξε. Πλέον είμαι ανεπιθύμητος και μου απαγόρευσαν την είσοδο.
Δηλώνω ότι είμαι μαλακας και ζητάω συγνώμη και @Magi ζητάω συγνώμη.
Και ειναι λογος αυτος για να ζητας συγγνωμη απο την Μαγκι?Δυστυχώς η παρουσία μου σε αυτό το σινεμά έληξε. Πλέον είμαι ανεπιθύμητος και μου απαγόρευσαν την είσοδο.
Και ειναι λογος αυτος για να ζητας συγγνωμη απο την Μαγκι?
Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι![]()
Μολις το πραγμα ζορισε, οι θρασυδειλοι γαμιαδες του πληκτρολογιου, εκλασαν μεντες....χαχαχαχαχαχα
Μαγκυ,μεγαλη μαγκισσα, τους εριξες το γαμησι του αιωνα!!!!!
Με λίγα λόγια μας.λες.οτι ο κ στακης είναι μια κότα έφαγε το; Φαπες του και γονάτισε στη Μάγκι. Και ησύχασα με και εμείς από την ακατάπαυστη μπουρδολογια τουΗ Μάγκι χρησιμοποίησε χθές τον χώρο του σινεμά για να κάνει το μάγκα εδω μέσα
(εβαλε τον Κωστάκη να αναρτήσει το χθεσινό μήνυμα) μάλλον έχει κοινό εδω μέσα και ήθελε να δειξει "μαγκιά".
Το πράγμα δεν ζόρισε καθόλου γιατι
Αν ήταν άλλος και όχι ο Κωστάκης που ειναι δημόσιος υπάλληλος (εχει γράψει οτι δουλεύει σε φρεγάτα) και το τραβούσε ή ειδοποιούσε καμιά παρέα
αν ήταν πολλοί χθές εναντίον του θα σας έβγαζαν στις εφημερίδες και θα ερχόταν και η αστυνομία.
Δε ξερω αν αυτό θα άρεσε στον ιδιοκτήτη αλλα και σε όλους τους υπόλοιπους οι οποίοι θα έτρεχαν να κρυφτούν με τις περούκες στα χέρια και τα σώβρακα στα παπούτσια..... αλλα καλα θα τα πάθαινε εφόσον σε μέρος που ειναι αυτός υπεύθυνος
αφηνει άλλους να κάνουν κουμάντο αντι να τους πει
"Τις διαδικτυακές διαφορές σας... θα τις λύσετε στο διαδίκτυο και όχι εδω μέσα δρόμο και οι δύο."
Και αν όντως ο Κωστάκης ενοχλεί στο σινεμά.... να τον πιάσει ο ίδιος και να του πει οτι δεν θα ξανα έρθει.
Τι μαλακίες ειναι αυτές... με μηνυματα και bullying;
Τελοςπαντων... ΜΑΥΡΟ δαγκωτό. Το περιστατικό αυτο με αηδίασε. Την κάνω.
Με λίγα λόγια μας.λες.οτι ο κ στακης είναι μια κότα έφαγε το; Φαπες του και γονάτισε στη Μάγκι. Και ησύχασα με και εμείς από την ακατάπαυστη μπουρδολογια του
ΚΩΣΤΑΚΗ !
δηλωνω συμπαρασταση ...
θα τους κλανω και θα τους απαξιωνω πλεον εγω !!
Να στο θέσω κ εγώ αλλιώς αν αυτή η Μάγκι δουλεύει εκεί , δεν είναι το φρόνιμο να την υποστηρίξει ο ιδιοκτήτης ;Τύπε έκανε και ο Κωστάκης τα λάθη του.... έβριζε την τύπισα Μάγκι και του τα φυλούσε. Σε αυτο ηταν λάθος κάνε το χαβαλέ σου μέχρι ενα σημείο.... οχι βρισιές και απειλές και "ελα να σε βρω". Να την βρεις να την κάνεις τι ; αλλη ορεξη δεν ειχαμε με δαυτην θα ασχολουμαστε.
Κατα τα άλλα το να γράφει τις κριτικές με το τσοντάδικο τις μπύρες και τα κλανίδια οχι δεν ενοχλούσε κανέναν εφοσον το έκανε εδω μέσα.
Δηλαδη δεν σε ενοχλεί η εικόνα ενος άντρα σκύλου με λουριά και μαλακίες αλλα σε ενοχλεί ο μύστης που πίνει μπύρα και κλάνει ας πούμε και αν οντως σε ενοχλεί και είσθε πλέον πλειοψηφία εκει μέσα τοτε κακώς ο Κωστάκης συνεχιζε να πηγαίνει.
Απο τη στιγμή που η άλλη εθεάθη να τα λέει με το αφεντικό και να τα έχουν βρεί.... το μέρος εχει γίνει αφιλόξενο για μύστες.
Επιπλέον οπως έγραψε και ο μύστης @info@123 πλέον εκει μέσα βολτάρουν και μπράβοι οι οποίοι δεν ειναι και ευγενικοί καθώς απλώνουν χέρι και σπρώχνουν και εκνευρίζουν κόσμο .... οπότε ολοι ειναι συνενοημένοι μεταξύ τους. Για αυτο και η άλλη έκανε το μαγκάκι και ούρλιαζε και ειχε τέτοιον αέρα.
Σιγα τη μαγκιά που έκαναν. ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ.
Απλα εκμεταλεύτηκαν την αφέλεια του γιατι όλα αυτα έπρεπε να τα παρατηρήσει απο πρίν και να μη ξαναπατήσει να πάει σε άλλο τσοντάδικο. Αν τωρα ο Κωστάκης έκανε και άλλα που δε ξέρουμε εκτος Ιντερνετ εκει δεν ξέρω και δεν τον υποστηρίζω.
Καλό θα ήταν εν τέλει ο ιδιοκτήτης να επέμβει μονος του εαν θεωρουσε οτι ο Κωστάκης προσέβαλε το μέρος... και όχι να γινει αυτο που έγινε. Αλλά όπως έγραψα το μέρος δεν ειναι σωστό πλέον αυτη ειναι η γνώμη μου.
Να στο θέσω κ εγώ αλλιώς αν αυτή η Μάγκι δουλεύει εκεί , δεν είναι το φρόνιμο να την υποστηρίξει ο ιδιοκτήτης ;
Τώρα εγώ όσες φορές έχω πάει πού είναι πολλές δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα από κανέναν. Ναι μέν κάποιοι είναι πιο επίμονοι αλλά ξέρω να τους αποφεύγω
Όσο για μπράβους δεν έχω δει ποτέ κάτι