Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Johnny_Poker

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2024
Like
150
Πόντοι
0
50 υπερβολικα.Κι ομως δεν εχω δει την ξανθια ποτε.Κ εχω παει πολλες φορες σε αυτες τις ωρες.Σε τραβελια ξαθνα.Σε γυναικα και πανω στη σωκταρους δεν ειδα,θα χα παρει.Πιθανως εχει παρα πολυ δουλεια και οταν κανω γυρες δεν συμπιπτω.
Μου κάνει εντύπωση που εσύ ειδικά δν την έχεις δει. Όπως μου είπε είναι εκεί από τις 4-5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ. Εγώ όσες φορές έχω περάσει από εκεί 9 στις 10 την βλέπω πάντα.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.446
Πόντοι
6.246
Μου κάνει εντύπωση που εσύ ειδικά δν την έχεις δει. Όπως μου είπε είναι εκεί από τις 4-5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ. Εγώ όσες φορές έχω περάσει από εκεί 9 στις 10 την βλέπω πάντα.
Κι ομως δεν την εχω δει.

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
197
Πόντοι
1
Ναι ειναι απ τις καλλιγραμες και αποδοτικοτερες,φαντασου ηθελε τσοντα που τις αρεσει να βλεπει,αυτη κ η Αελξανδρα ειναι σχεδον ιδιες και εχουν φιλες εκει ειναι το καλυτερο οτι παρτουζωνονται και ειναι και εμφανισημες
Καλή φάση κανένα τηλ έχεις να μου δώσεις από Δώρα ή Αλεξάνδρα;

sabrinasaint

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2024
Like
374
Πόντοι
20
Από προσωπική εμπειρία, αξίζει, αρκεί να έχει τα μάτια σου ανοιχτά. ΑΣ ΠΟΥΜΕ, δεν φοράς ακριβό ρολόι, δεν μοστράρεις καλό κινητό, η στάση του σώματός σου δείχνει ότι επαγρυπνείς. Αν δεις μια παρέα από 5 - 6 πρεζάκηδες, κι εσύ περάσεις ανάμεσά τους, μάλλον ψάχνεις μπελάδες. Εγώ κατεβαίνω με ένα κινητό 15ετίας, χωρίς καν ρολόι, και με 10 ευρώ παραπάνω από όσα έχω κανονίσει να ξοδέψω. Ποτέ δεν έχω απειληθεί, αλλά ακόμα κι αν μου ζητήσουν το πορτοφόλι μου, δεν θα δώσω μάχη για να το σώσω
Έμπειρος

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.044
Πόντοι
3.656
Άρτι αφιχθείς από τρίγωνο. Λίγες επιλογές, αλλά έξω από τον Ορφέα με πλησίασε γυνή τις με πολύ όμορφο χαμόγελο, μελαχρινή, ονόματι Βάσια. Έγινε η Κλασσική προσέγγιση, αν εργάζεται, απάντησε ναι, τι κάνει στο κρεββάτι, απάντησε τα πάντα, της ανταπάντησα ότι όσες λένε τα πάντα και ντρέπονται να πουν τι κάνουν συνήθως ντρέπονται και να πράξουν. Τότε ξεκαθάρισε ότι κάνει καλή πίπα, μουνάκι και κωλαράκι κι ότι θα μείνω πολύ ικανοποιημένος και θα με κάνει πελάτη. Η όλη της εμφάνιση ήταν αρκετά θετική και χαμογέλαγε πραγματικά, όχι ψεύτικα, οπότε της είπα να τη δοκιμάσω. Έκανε ντουσάκι, είχε πολύ καλό δέρμα, αξιόλογο στήθος, λίγη κοιλίτσα με ραγάδες, μου είπε ότι είχε τρία παιδιά. Πήγα να της βάλω ΚΥ και μου είπε ότι δεν χρειάζεται, υγραίνεται από μόνη της. Η πίπα της ήταν μέτρια, αλλά πραγματικά κατέβαζε υγρά, πράγμα πολύ σπάνιο για σεξεργάτρια. Τα άξιζε τα 20€ που πήρε. Δουλεύει μετά τις 18.00 μέχρι τις 23.00 μου είπε καθημερινά

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Σήμερα πήρα ξανά τη μαύρη τη Μαίρη από το Καμερούν. Την έβαλα στα 4 να μου ρουφάει την πούτσα, καλούτσικο τσιμπούκι, την έβαλα με τα πόδια ανοιχτά και την γάμησα δυνατα από το μουνί όπου και κατέβαζε πολλά υγρά, φαινόταν ότι το χαιρόταν, και ΜΕΤΑ της γάμησα τον κώλο όπου φαίνεται πως δεν της τον γαμάνε πολύ...Οταν στήνεται στα 4 είναι σα να γαμάς άλλη γυναίκα (προς το σαφώς καλύτερο) Κάθισε βέβαια και την ξεκώλιασα αλλά ΜΗΝ την λυπάστε ανοίξτε της την κωλοτρυπίδα ρε, να στρώσει!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.446
Πόντοι
6.246
Άρτι αφιχθείς από τρίγωνο. Λίγες επιλογές, αλλά έξω από τον Ορφέα με πλησίασε γυνή τις με πολύ όμορφο χαμόγελο, μελαχρινή, ονόματι Βάσια. Έγινε η Κλασσική προσέγγιση, αν εργάζεται, απάντησε ναι, τι κάνει στο κρεββάτι, απάντησε τα πάντα, της ανταπάντησα ότι όσες λένε τα πάντα και ντρέπονται να πουν τι κάνουν συνήθως ντρέπονται και να πράξουν. Τότε ξεκαθάρισε ότι κάνει καλή πίπα, μουνάκι και κωλαράκι κι ότι θα μείνω πολύ ικανοποιημένος και θα με κάνει πελάτη. Η όλη της εμφάνιση ήταν αρκετά θετική και χαμογέλαγε πραγματικά, όχι ψεύτικα, οπότε της είπα να τη δοκιμάσω. Έκανε ντουσάκι, είχε πολύ καλό δέρμα, αξιόλογο στήθος, λίγη κοιλίτσα με ραγάδες, μου είπε ότι είχε τρία παιδιά. Πήγα να της βάλω ΚΥ και μου είπε ότι δεν χρειάζεται, υγραίνεται από μόνη της. Η πίπα της ήταν μέτρια, αλλά πραγματικά κατέβαζε υγρά, πράγμα πολύ σπάνιο για σεξεργάτρια. Τα άξιζε τα 20€ που πήρε. Δουλεύει μετά τις 18.00 μέχρι τις 23.00 μου είπε καθημερινά
Ελληνιδα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σήμερα πήρα ξανά τη μαύρη τη Μαίρη από το Καμερούν. Την έβαλα στα 4 να μου ρουφάει την πούτσα, καλούτσικο τσιμπούκι, την έβαλα με τα πόδια ανοιχτά και την γάμησα δυνατα από το μουνί όπου και κατέβαζε πολλά υγρά, φαινόταν ότι το χαιρόταν, και ΜΕΤΑ της γάμησα τον κώλο όπου φαίνεται πως δεν της τον γαμάνε πολύ...Οταν στήνεται στα 4 είναι σα να γαμάς άλλη γυναίκα (προς το σαφώς καλύτερο) Κάθισε βέβαια και την ξεκώλιασα αλλά ΜΗΝ την λυπάστε ανοίξτε της την κωλοτρυπίδα ρε, να στρώσει!
Χαχα

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.993
Πόντοι
456
Tην μαυρη την Κασσανδρα μηπως θελεις να πεις ?? Εαν οχι που την βρησκουμε η που συχναζει ?? δωσε imfo σε πμ εαν θες ,ευχαριστω !!!!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.446
Πόντοι
6.246
Tην μαυρη την Κασσανδρα μηπως θελεις να πεις ?? Εαν οχι που την βρησκουμε η που συχναζει ?? δωσε imfo σε πμ εαν θες ,ευχαριστω !!!!
Ορφεα.Δεν ειναι η Κασσανδρα,ειναι αλλη,καλα λεει.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.446
Πόντοι
6.246
Ξεπλυμα απο τα ξενοδοχεια του τριγωνου.Αραβες φερνουν και διακινουν.Τι τυχαιο που το Κριστιανα αγοραστηκε απο τετοιους και φημολογειται οτι θα το κανουν κανονικο για τουριστες που σιγα τη διαφορα.Τι ετσι τι αλλιως διακινηση γινεται.Εγκυρες πηγες.Οχι οτι δε το ξεραμε αλλα επιβεβαιωνεται απο εγκυρη πηγη.Ενημερωτικα Τεταρτη πιθανως θα τσαρκαρω.

apolonas1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Κριτικές
9
Like
2.374
Πόντοι
506
Καλησπέρα. Να ρωτήσω αν και η φάση της πιάτσας είναι μαγική πόσο ασφαλές είναι? Αν είσαι παλιά καραβάνα οκ αλλά αν είσαι νέος ή θες με λίγα χρήματα να πηδηξεις αξίζει το ρίσκο?
Παντος εγω το έως το 2014 που ήμουν Αθηνα κυκλοφορούσα ελευθερα.Δεν ειχα αισθανθει κίνδυνο

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.446
Πόντοι
6.246
Σωκρατους και ορφεα τις βρισκω βραδυνες ωρες και απογευματινες αφου βραδιασει.Την τελευταια φορα πανω στη μαρνης ηταν για ξεκουραση.Μπορει να τις δεις και στη διασταυρωση βερανζερου/μενανδρου (οχι στη πλατεια ξουθου) κοιτα δεξια στο πεζοδρομιο συνηθως αραζουν ατομα,οπως κατεβαινεις απο ορφεα προς βερανζερου μεσω μενανδρου εχει χωρο δεξια στη συμβολη.

nikosvita314

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
197
Πόντοι
1
Σωκρατους και ορφεα τις βρισκω βραδυνες ωρες και απογευματινες αφου βραδιασει.Την τελευταια φορα πανω στη μαρνης ηταν για ξεκουραση.Μπορει να τις δεις και στη διασταυρωση βερανζερου/μενανδρου (οχι στη πλατεια ξουθου) κοιτα δεξια στο πεζοδρομιο συνηθως αραζουν ατομα,οπως κατεβαινεις απο ορφεα προς βερανζερου μεσω μενανδρου εχει χωρο δεξια στη συμβολη.
Οκ θα περάσω την Δευτέρα μια βόλτα μήπως κ τής δω την Δώρα όπως είπες την ξεχωρίζω από την μπανάνα που φοράει την Αλεξάνδρα πως μπορώ να την ξεχωρίσω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom