Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 34.784
- Πόντοι
- 5.956
να ειδες?μολις πω τις λεξεις κωλος η΄ πατος με παρεξηγουν ολοι!Συγγνώμη,για ποιον πάτο μιλαμε;![]()
να ειδες?μολις πω τις λεξεις κωλος η΄ πατος με παρεξηγουν ολοι!Συγγνώμη,για ποιον πάτο μιλαμε;![]()
Ε αφού ....να ειδες?μολις πω τις λεξεις κωλος η΄ πατος με παρεξηγουν ολοι!![]()
αμα δω ωραιο κωλο δεν μπορω το λεωΕ αφού ....
Σε παραδέχομαι, έξω απ τ δόντια,μία κ έξω!!!!!αμα δω ωραιο κωλο δεν μπορω το λεω![]()
κερνα ενα εορταστικο τωραΣε παραδέχομαι, έξω απ τ δόντια,μία κ έξω!!!!!![]()
Τα καλύτερα έρχονται!κερνα ενα εορταστικο τωρα![]()
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΠΑΝΤΩς!!ασπρο πατο(με την καλη εννοια) κουκλα μου![]()
Συγγνώμη,για ποιον πάτο μιλαμε;![]()
ποσο αδερφος εισαι ρε μνπνοΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ ΠΑΝΤΩς!!![]()
πολυ νεος δεν εισαι να οριζεις τι επιτρεπεται τι οχι?Ποοοσο Καιρο ειχα να μπω να εδω αν εχει Ανευασει Τιποτα Η Φιλη μου.....
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ !!!!!!!!!!! ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε !
Μπορειτε να Ξεπουτσιαστειτε να Μαδομουνιαζεστε Πουθενα Αλλου !??
ΟΚ ! Δεν εχει και πολλους Κανονες Το Site....
Πρεπει εσεις Να τα Ισοπεδωνετε ΟΛΑ ?
Θα Μπαινετε , Θα κανετε την Καυλαντα σας... ΚΑΙ Αν Θελετε Θα κλεινετε Ραντεβου !!!!! ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ειναι Λαικο Δικαστηριο Εδω , Ουτε Ερωτοδικιο !!!!!!!!!!!!
Μαθετε Ρε Να Σεβεστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Για να σοβαρευομαστε Λιγο !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ριχτο πάνω σου να σε γλυψω
Οι απόψεις είναι σαν τη κλανια,όλοι θα ρίξουν κ από μια.πολυ νεος δεν εισαι να οριζεις τι επιτρεπεται τι οχι?
ναι ρε παιδι μου αλλα ας εχουν 1 κριτικη εστω, ας εχουν κλεισει ενα γαμημενο ετος, ας τους ξερει η μανα τους τελοσπαντων αμα θελουν να κανουν νουθετησειςΟι απόψεις είναι σαν τη κλανια,όλοι θα ρίξουν κ από μια.
η αποψη ειναι σα τη κωλοτρυπιδα,ολοι εχουν κ απο μια-κλιντ ιστγουντΟι απόψεις είναι σαν τη κλανια,όλοι θα ρίξουν κ από μια.
καλα αυτο δε το ξερεις κ εσυ σιγουρα,κ εγω προφιλ στραβογιαννου εχω αλλα δεν ειναι το πρωτο που ανοιγω εδω μεσαναι ρε παιδι μου αλλα ας εχουν 1 κριτικη εστω, ας εχουν κλεισει ενα γαμημενο ετος, ας τους ξερει η μανα τους τελοσπαντων αμα θελουν να κανουν νουθετησεις
Αν δε γραφεις με το main καποιος λογος υπαρχει.Ειτε ban του main αρα κατι εκανες ειτε cloning που επισης αργα η γρηγορα μπαναρεταιη αποψη ειναι σα τη κωλοτρυπιδα,ολοι εχουν κ απο μια-κλιντ ιστγουντ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλα αυτο δε το ξερεις κ εσυ σιγουρα,κ εγω προφιλ στραβογιαννου εχω αλλα δεν ειναι το πρωτο που ανοιγω εδω μεσα
Πριν την καταιγιδα μαλλονκαλησπερα παιδια
ησυχια σημερα![]()
δουλεια σκληρη και οι 2 μεχρι αργαΠριν την καταιγιδα μαλλον
Εχει και ωραια μερα.Δε βγαζεις τη γυναικα για ψαρακι θαλασσα?