Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 81.431
- Πόντοι
- 12.756
δουλεια σκληρη και οι 2 μεχρι αργα
εδω τωρα κανω ενα ολιγολεπτο διαλεμμα

δουλεια σκληρη και οι 2 μεχρι αργα
εδω τωρα κανω ενα ολιγολεπτο διαλεμμα
απατεωνα φιλε μου κλεισε μου πρωτο τραπεζι Στανιση με ολα τα παρελκομενα για να δω αν μετρας η εισαι ακομα μπαν στους κοσμικους κυκλουςθελω παραμονη πρωτοχρονιας ρεβεγιον Χριστουγεννα εχω κλεισει
απατεωνα φιλε μου κλεισε μου πρωτο τραπεζι Στανιση με ολα τα παρελκομενα για να δω αν μετρας η εισαι ακομα μπαν στους κοσμικους κυκλουςθελω παραμονη πρωτοχρονιας ρεβεγιον Χριστουγεννα εχω κλεισει
καταλαβα ακομα βραχιολι εχεις ΣΥΝ εισαι μπαν απο κοσμικους κυκλουςδεν εχω βυσματα σε τετοια παρακμιακα που παει ο λαουτζικος
Κοσμικος κυκλος στην Στανιση δεν υπαρχει ,,κατι χαρτομουτρα πάνε που χρωσταει ο ενας στον αλλον απο ποκα σε σπιτιακαταλαβα ακομα βραχιολι εχεις ΣΥΝ εισαι μπαν απο κοσμικους κυκλους
Πάμε Γονίδη , Τσαλίκη , Πιερίδη την πρωτοχρονιά μαν .απατεωνα φιλε μου κλεισε μου πρωτο τραπεζι Στανιση με ολα τα παρελκομενα για να δω αν μετρας η εισαι ακομα μπαν στους κοσμικους κυκλουςθελω παραμονη πρωτοχρονιας ρεβεγιον Χριστουγεννα εχω κλεισει
me ποσες φιαλες θα την βγαλειςΠάμε Γονίδη , Τσαλίκη , Πιερίδη την πρωτοχρονιά μαν .
250€ η premium φιάλη κομπλέ![]()
Όχι ρε μαν σιγά μήν πληρώσουμε νά δούμε Τσαλίκη καί Γονίδη κόκα κόλα.Πάμε Γονίδη , Τσαλίκη , Πιερίδη την πρωτοχρονιά μαν .
Μαν θα φάμε τα μουστάκια μαςΌχι ρε μαν σιγά μήν πληρώσουμε νά δούμε Τσαλίκη καί Γονίδη κόκα κόλα.
Άλλη πρόταση![]()
Καλός καί ωραίος ό Σταμάτης αλλά στα νιάτα τού, τώρα δεν τραβάει.Μαν θα φάμε τα μουστάκια μας
Γονίδαρος λέμε
Για αργά βγαίνει και Μαριάντα για
Να κλείσω ?![]()
θα σου πει βαλτα εσυ και στα δινει , και μολις αλλαξει ο χρόνος και ξεκινησουν οι καπνοι εκει μεσα στο μαγαζί θα γυρισεις το κεφαλι σου να ευχηθεις στο μουνοπανο και θα εχει εξαφανιστειΠάμε Γονίδη , Τσαλίκη , Πιερίδη την πρωτοχρονιά μαν .
θα σου πει βαλτα εσυ και στα δινει , και μολις αλλαξει ο χρόνος και ξεκινησουν οι καπνοι εκει μεσα στο μαγαζί θα γυρισεις το κεφαλι σου να ευχηθεις στο μουνοπανο και θα εχει εξαφανιστει![]()
στην ζωζω σαπουντζακη να πας![]()
![]()
Αφού θα έχει φάει όλα τα ξηροκάρπια![]()
![]()
![]()
Αφού θα έχει φάει όλα τα ξηροκάρπια![]()
θα την γαμει ο αργυροτοξοςστην ζωζω σαπουντζακη να πας
θα χορεψεις και βαλς
Κλέβει γαρύφαλλα από τις λουλουδούδες ?εννοειται ρε μαν , σαν παπαγαλος θα τα τρωει και θα πινει τα ποτά σαν άλογο που εχει τρεξει κουρσα μαραθωνιου ..
Το ξερεις φανταζομαι και το άλλο τρικ που κανει ο μουνης ;;![]()
για αυτο να στειλουμε τον playboy του φορουμ @dimigoall να αλλαξει μενουθα την γαμει ο αργυροτοξος
Κλέβει γαρύφαλλα από τις λουλουδούδες ?![]()