Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.975
- Πόντοι
- 4.696
Ο "φύλαρχος" αντισθέ είναι μεγάλη καρδιάΠνευματικά δικαιώματα....
Ο "φύλαρχος" αντισθέ είναι μεγάλη καρδιάΠνευματικά δικαιώματα....
To είδες και 'σύ το βουνό;;;Πες μου ότι βλέπεις κι εσυ στο βάθος αυτό που βλέπω! Τι αριστούργημα!
Τύπε μετά από τόση τέχνη μας προσγείωσες απότομα!Καθριν με τα πρωινά ραντεβού τι παίζει; Ισχύει το 150;
Δεν θα ήταν καλύτερο να συζητάω για τέχνη ένα πρωινό έχοντας την Κατερίνα δίπλα μου γυμνή;Τύπε μετά από τόση τέχνη μας προσγείωσες απότομα!
ποιο μελος του bou ειναιΚρυπτονομίσματα και εδώ;
Ορίστε, τώρα έγινες «συμβατός» με τη θεματολογία!Δεν θα ήταν καλύτερο να συζητάω για τέχνη ένα πρωινό έχοντας την Κατερίνα δίπλα μου γυμνή;
Έλα που δεν ξέρειςποιο μελος του bou ειναι![]()
δεν πιστευω να ειναι απονη και αυτηΚαλημέρες. Περιμένουμε με αγωνία την έγκριση του αντμιν για νέο νήμα της Βροχερής Σόφι-Μια παρθένα στο μπου.
They say...Κρυπτονομίσματα και εδώ;
Εγώ πάντως ήμουν ευγενέστατος, πρόσφερα 200 και έφαγα χι επειδή δεν είχα λογαριασμό.Καθριν με τα πρωινά ραντεβού τι παίζει; Ισχύει το 150;
Ίσως και να κάνεις τέχνη θα έλεγα.Δεν θα ήταν καλύτερο να συζητάω για τέχνη ένα πρωινό έχοντας την Κατερίνα δίπλα μου γυμνή;
ακου εκει ανωμαλιεςΦήμες λένε ότι εκεί θα πατάμε το 2 άφοβα.![]()
An artist is not paid for his labor but for his vision.Καθριν με τα πρωινά ραντεβού τι παίζει; Ισχύει το 150;
σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μαςΝαι ρε φίλε, τι κόσμος κυκλοφορεί ανάμεσα μας![]()
Δηλώνετε αρτίστα?An artist is not paid for his labor but for his vision.
~ James Whistler
(Μέχρι τέλος του χρόνου ναι… αλλά θα είμαι διαθέσιμη μόνο 2 πρωινά ακόμα.)
Κυνική τεχνοκράτισσα ανευ φαντασίας.Δηλώνετε αρτίστα?![]()
Οπωσδήποτε!Κυνική τεχνοκράτισσα ανευ φαντασίας.
Θα τα πούμε Τετάρτη λοιπόν!An artist is not paid for his labor but for his vision.
~ James Whistler
(Μέχρι τέλος του χρόνου ναι… αλλά θα είμαι διαθέσιμη μόνο 2 πρωινά ακόμα.)