xafnou
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2009
- Like
- 69
- Πόντοι
- 0
Αφελής (;) ερώτηση: 8-12 το πρωί ή το βράδυ;Αυτή τη βδομάδα είμαι διαθέσιμη μόνο Τετάρτη 8-12. Εκτός απροόπτου.
Αφελής (;) ερώτηση: 8-12 το πρωί ή το βράδυ;Αυτή τη βδομάδα είμαι διαθέσιμη μόνο Τετάρτη 8-12. Εκτός απροόπτου.
Το πρωί αλλά εκτός απροόπτου δεν έμεινε κενό.Αφελής (;) ερώτηση: 8-12 το πρωί ή το βράδυ;
ΨέμαΕγώ πάντως ήμουν ευγενέστατος, πρόσφερα 200 και έφαγα χι επειδή δεν είχα λογαριασμό.
έφαγες χι μάλλον επειδή είσαι φαν του "press 2"...Εγώ πάντως ήμουν ευγενέστατος, πρόσφερα 200 και έφαγα χι επειδή δεν είχα λογαριασμό.
Πάλι οχι, λες να απορρίπτω και όσους έχουν στο όνομα τους “milf”;έφαγες χι μάλλον επειδή είσαι φαν του "press 2"...
![]()
που να ξέρω? Δεν το έχω παρατηρήσει...Πάλι οχι, λες να απορρίπτω και όσους έχουν στο όνομα τους “milf”;
να αφησετε την καρδια και τον κωλο της ησυχοΜεγάαααααλη Καρδιάαααααα έχεις τελικά εσύ![]()
παω να της αφιερωσω ενα τραγουδι@Spiros_73 ρε μνπνο...λες γι'αυτο να αδιαφορεί για σένα η άπονη??? Μήπως να το ρίξεις φανατικά στο "πρες 1" μπας και αλλάξει ρότα το κορίτσι??
Λέω εγώ τώρα...κι εσύ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΕΙ!!![]()
έρχομαι να κάνω λάικ!!παω να της αφιερωσω ενα τραγουδι![]()
καρδουλα βαλεέρχομαι να κάνω λάικ!!![]()
Ποίημα θέλω!παω να της αφιερωσω ενα τραγουδι![]()
Εγώ θέλω κώλο.Ποίημα θέλω!
παω να της αφιερωσω ενα τραγουδι![]()
πάρτ'τα μνπνο!Ποίημα θέλω!
@The Saint* έφτιαξες κλώνο ή παίζει copyright;Εγώ θέλω κώλο.
Στης ψωλής μου το κεφάλιΠοίημα θέλω!
Ο Σπύρος το πάει λίγο πιο έμμεσα, με στοργή και προδερμ χαχα.
ΧαχαχχαχαχαΣτης ψωλής μου το κεφάλι
πιάσανε πονοκέφαλοι
και καλύτερο Depon
το στόμα σου λοιπόν
ποσο ρομαντικο![]()
Αιγύπτιοι βρήκαν τον τροχό
AKOMA...αλλά φιρί φιρί το πας!!Αιγύπτιοι βρήκαν τον τροχό
Κινέζοι την πυξίδα
μα Έλληνες γαμήσανε
πρώτοι κωλοτρυπίδα .
Υ.Γ. με εκανε πλοκ η΄ ακομα![]()
....mille-feuille???Πάλι οχι, λες να απορρίπτω και όσους έχουν στο όνομα τους “milf”;