Lady Alexia
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2024
- Like
- 33.715
Το πρόβλημα είναι ότι εσείς κάνετε κακό αντί για καλό......με αυτα που λέτε γ αυτό δεν τα έχω καταθέσει ακόμα!!!!συνεχιστεεεε
αν τα ειχες καταθεσει οταν επρεπε κανεις δε θα ελεγε τπτ τωρα αυτο που λες δειχνει ακομα πιο περιτρανα ποσο λαθος εισαιΤο πρόβλημα είναι ότι εσείς κάνετε κακό αντί για καλό......με αυτα που λέτε γ αυτό δεν τα έχω καταθέσει ακόμα!!!!συνεχιστεεεε
Δεν είχα όταν έπρεπε!!!δεν θα κόψω τον λαιμό μου !!!!!!αν τα ειχες καταθεσει οταν επρεπε κανεις δε θα ελεγε τπτ τωρα αυτο που λες δειχνει ακομα πιο περιτρανα ποσο λαθος εισαι
Άσε τον Θοδωρή, άλλη περίπτωση η μεταξύ σας συναλλαγή, με τους δικούς μας πες τι γίνεται. Πήρες όντως προκαταβολές;;;Δεν είχα όταν έπρεπε!!!δεν θα κόψω τον λαιμό μου !!!!!!
Τα επέστρεψα!!!!!!!υπάρχουν αποδείξεις όλα!Άσε τον Θοδωρή, άλλη περίπτωση η μεταξύ σας συναλλαγή, με τους δικούς μας πες τι γίνεται. Πήρες όντως προκαταβολές;;;
Επιτέλους!Κάλλιο αργά παρά ποτέ.Τζάμπα σπίλωσες τη φήμη σου πάντως.Δεν χρειαζόταν όλο αυτόΤα επέστρεψα!!!!!!!υπάρχουν αποδείξεις όλα!
Για τις προκαταβολές των συναγωνιστών της πόλης μας εννοεί μαλλον. Όχι για το θέμα του Αθηναίου.Επιτέλους!Κάλλιο αργά παρά ποτέ.Τζάμπα σπίλωσες τη φήμη σου πάντως.Δεν χρειαζόταν όλο αυτό
Κοψε τις χαζομαρες με τις προκαταβολες και βαλε anal στο βασικο να εξιλεωθειςΤο πρόβλημα είναι ότι εσείς κάνετε κακό αντί για καλό......με αυτα που λέτε γ αυτό δεν τα έχω καταθέσει ακόμα!!!!συνεχιστεεεε
ναι γιατι κρατουν διαφορετικο τιμοκαταλογο και χτυπαει στο σαλονικιωτικο φιλοτιμο αυτο (και καλα κανει)Οι τελευταίες προσπάθειες για tour Αθηναίων cg στην πόλη μας πάντως δεν πήγαν πολύ καλά.
Συγχαρητήρια και ακόμη καλύτερες δουλειές...Βρε παπάρα εγώ έχω πουτανες vip όχι σαύρες...
σε άλλης πόλης χωράφια, έτσι παλιόφιλε;τωρα εχεις την πορτα ανοιχτη την επομενη φορα να ζητησεις περισσοτερα ...
Ρε τυπε τι ξεθαψες....... ? Λες να ανοιξαν οι θεσεις για τους gay που ελεγε ?Συγχαρητήρια και ακόμη καλύτερες δουλειές...
Μολαταύτα βρήκες την ευκαιρία και πετάχτηκες σαν την ψωλή του κόκκορα
σε άλλης πόλης χωράφια, έτσι παλιόφιλε;
Δώσε χαιρετίσματα στη Σεξοκουκουβάγια, δεν της κρατάω κακία κι ας της φαινόντουσαν τότε λίγα τα 500Ε για 2 ώρες (με όλα τα υπόλοιπα πληρωμένα).
Άστο ρε παλιέ, άστο σε παρακαλώ, καλή σου ημέραΡε τυπε τι ξεθαψες....... ? Λες να ανοιξαν οι θεσεις για τους gay που ελεγε ?
Δημόσια υπάλληλος ή νεαρά;Ο άνθρωπος ήταν πελατης μου το τι έγινε μεταξύ μας τι σημασία έχει το ένα με το άλλο πως μπορώ να έρθω χωρίς να είμαι σίγουρη αν θα έχω δουλεια; να αφήσω εδώ που έχω για να πάω στα μη σίγουρα;!;
Πείτε καμιά κριτική..πως είναι εξωτερικά; Κ αν αξίζει τα λεφτά που θα τις δώσειςεπειδη θελώ να το βγαλω απο μεσα μου η συγκεκριμενη κοπελα
εχει τυχει να εχουμε βγει 2-3 φορες σε κοινη παρέα στην θεεσαλονικη και επαθα σοκ τωρα που το ειδα χααχαχχα![]()
Βρείτε με στο mym fans babes
Βρείτε με στο mym fans https://mym.fans/Littlemar Nickname: Littlemar Επιπλέον αναζητώ άτομο να με βοηθάει με τις λήψεις μου κλπ (να βγάζουμε και μαζί ) (Άτομο με ωραία προσόντα) Που να ξέρει να βγάζει ωραίες φωτογραφίες και βίντεο. Για μια καλή συνεργασία. Θέλω και κυριαρχικους Αλλα και...kanesex.com
Αν την παρομοιαζες με μια πορνοστάρ σε θέμα εμφάνισης ποια θα ήταν? Γιαυι και εγώ κολλάω στο να κλείσω λόγω του ότι φοβαμαι εμφάνιση , δέρμα κλπ της ηλικίας γιατί από υπηρεσίες δεν βαστάει πίσω σε κάτι οκΕπισκέφτηκα Πάμελα του club όντως τα κάνει όλα αλλά πολύ γερασμένη και βγάζει και ένα βλαχαδερο vibe.