unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.455
- Πόντοι
- 456
Οτι διαβαζουμε ξερουμε, και δεν βλεπω καποια διαψευση εκ μερους σουΤόσα ξέρεις τόσα λες,ότι εύχεσαι στο εύχομαι διπλά!![]()
Οτι διαβαζουμε ξερουμε, και δεν βλεπω καποια διαψευση εκ μερους σουΤόσα ξέρεις τόσα λες,ότι εύχεσαι στο εύχομαι διπλά!![]()
Ούτε του τα έκλεψα ούτε με το ζόρι τα πήρα,όταν τα έχεις επιστρέφεις χρήματα δεν κόβεις τον λαιμό σου .ότι διαβάζεις ξέρεις λοιπόν. Κάτι θα κατάλαβες από αυτό.ζητησα αριθμό για κατάθεση μπαίνω και βλέπω αυτό εδώ .μετά λέω μου χαλάει την δουλειά για τα λεφτά τα οποία θα έδινα πίσω μολις είχα τν δυνατότητα .επίσης αυτό που με χάλασε παραπάνω είναι πολύ είπε πως αν κάνει κατάθεση, θα πάρω πίσω τα αρνητικά που είπα! Μετά από ολόκληρο χαμό ;;Οτι διαβαζουμε ξερουμε, και δεν βλεπω καποια διαψευση εκ μερους σου
Ωραία λοιπόν τώρα του τα επέστρεψες του ανθρώπου???Τόσα ξέρεις τόσα λες,ότι εύχεσαι στο εύχομαι διπλά!![]()
αρα εμμεσως πλην σαφως τα πηρες. μπροστα και παραπανισια....Ούτε του τα έκλεψα ούτε με το ζόρι τα πήρα,όταν τα έχεις επιστρέφεις χρήματα δεν κόβεις τον λαιμό σου .ότι διαβάζεις ξέρεις λοιπόν. Κάτι θα κατάλαβες από αυτό.
Αν τα επεστρεψες οκ,Ούτε του τα έκλεψα ούτε με το ζόρι τα πήρα,όταν τα έχεις επιστρέφεις χρήματα δεν κόβεις τον λαιμό σου .ότι διαβάζεις ξέρεις λοιπόν. Κάτι θα κατάλαβες από αυτό.
Άλλο 150 και άλλο αμάξι μην συγκρίνουμε αυτό που έκανε είναι το 1000 πλασιο από τα 150Αν τα επεστρεψες οκ,
Δεν τα πηρες με το ζορι, αλλα ως προκαταβολη
Αν εδινες προκαταβολη για να αγορασεις αμαξι και ο εμπορος ουτε αμαξι σου εδινε ουτε τα λεφτα σου πισω, θα σου απαντουσε οτι δεν στα πηρε με το ζορι και θα ελεγες ενταξει?
Απατη σε βαθμο πλημεληματος ή απατη σε βαθμο κακουργηματος, παλι απατη ειναιΆλλο 150 και άλλο αμάξι μην συγκρίνουμε αυτό που έκανε είναι το 1000 πλασιο από τα 150
Καλημέρα πολλές το κάνουν εκεί που την γάμας βάζουν το χέρι τους μπροστά στο μουνι τους σου βάζουν φρένο στον πούτσο σου δηλαδή δεν σε αφήνουν να γαμησεις ελεύθερα.μου έχει τύχει και εμένα σε πισωκολητο ξενερώνεις με την μια.
Δεν έχει σημασία και 20 ευρώ να είναι δεν αξίζει για 150 ευρώ νομίζω να λερώσεις το όνομα σου εφόσον δεν τα δούλεψες. Δώστε του πίσω του παιδιού να λυθεί η παρεξήγηση και όλα καλά.Άλλο 150 και άλλο αμάξι μην συγκρίνουμε αυτό που έκανε είναι το 1000 πλασιο από τα 150
Αυτό εδώ δεν είναι παρεξήγηση αν έχεις καταλάβει, τώρα παειιιιιι πέταξε εκανε μέγα λάθος που το είπε δημόσια,αλήθεια γιατί δεν σας ρώτησε πριν τα δωσει;δεν λύνεται αυτό..πως να λυθεί αυτό έχω απορία.Δεν έχει σημασία και 20 ευρώ να είναι δεν αξίζει για 150 ευρώ νομίζω να λερώσεις το όνομα σου εφόσον δεν τα δούλεψες. Δώστε του πίσω του παιδιού να λυθεί η παρεξήγηση και όλα καλά.
Εύκολο το λες εσύ για τράβα δώσε κωλο να δεις πως ειναι!Βρε απατη ειναι η ιδια..... αντε να παρει δρομο να δει πως ειναι να κλεβεις.....μαθανε ολες στο ευκολο χρημα....
Πες εσύ τότε γιατί δεν λες.Αυτό εδώ δεν είναι παρεξήγηση αν έχεις καταλάβει, τώρα παειιιιιι πέταξε εκανε μέγα λάθος που το είπε δημόσια,αλήθεια γιατί δεν σας ρώτησε πριν τα δωσει;δεν λύνεται αυτό..πως να λυθεί αυτό έχω απορία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εύκολο το λες εσύ για τράβα δώσε κωλο να δεις πως ειναι!
ναι εισαι και θυμα τωρα καημενη!!!!μου εδωσε 150 .αφαίρεσε από εμένα πολλά άλλα πλέον..εγώ τέλος σε αυτή τη συζήτηση .καλό σας βράδυ!
Μη με διατάζεις ομως....!!!ναι εισαι και θυμα τωρα καημενη!!!!
το οτι τα κρατας ακομη θα σου αφαιρεσει πολλαπλασια! δε μενουν ετσι αυτα στον κοσμο μας!
και βγαλε το lady απο το nick! καντο αρπαχτρα αλεξια η μπαταχτσου!
Αν δεν σου αρεσει η δουλεια σου, κανε κατι αλλοΑυτό εδώ δεν είναι παρεξήγηση αν έχεις καταλάβει, τώρα παειιιιιι πέταξε εκανε μέγα λάθος που το είπε δημόσια,αλήθεια γιατί δεν σας ρώτησε πριν τα δωσει;δεν λύνεται αυτό..πως να λυθεί αυτό έχω απορία.
παρε το ως φιλικη συμβουλη!Μη με διατάζεις ομως....!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω μερικά άτομα.Έχεις χτίσει τη φήμη μιας από τις καλύτερες σε υπηρεσίες και εμφάνιση στην Αθήνα.Και πας να τα γκρεμίσεις όλα για ένα ποσό που για σένα είναι αστείο με τόσα που βγάζεις.Γιατί καθυστέρησες τόσο πολύ να του τα επιστρέψεις;Αυτό εδώ δεν είναι παρεξήγηση αν έχεις καταλάβει, τώρα παειιιιιι πέταξε εκανε μέγα λάθος που το είπε δημόσια,αλήθεια γιατί δεν σας ρώτησε πριν τα δωσει;δεν λύνεται αυτό..πως να λυθεί αυτό έχω απορία.
Απο οτι καταλαβα ειπε οτι ΔΕΝ θα τα επιστρεψει επειδη της εκανε ζημια και στην τελικη δεν του τα πηρε με το ζοριΔεν μπορώ να καταλάβω μερικά άτομα.Έχεις χτίσει τη φήμη μιας από τις καλύτερες σε υπηρεσίες και εμφάνιση στην Αθήνα.Και πας να τα γκρεμίσεις όλα για ένα ποσό που για σένα είναι αστείο με τόσα που βγάζεις.Γιατί καθυστέρησες τόσο πολύ να του τα επιστρέψεις;
Α,δεν τα επέστρεψε τελικά;Μεγάλη απατεώνισα και μαύρο.Να έρθουν τίμιες κοπέλες από την Αθήνα που σέβονται τους πελάτες.Που ζητάει και προκαταβολή σαν τις απάτες του InstagramΑπο οτι καταλαβα ειπε οτι ΔΕΝ θα τα επιστρεψει επειδη της εκανε ζημια και στην τελικη δεν του τα πηρε με το ζορι![]()
ΤΡΑΒΑ ΓΙΝΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ....Τραβα να δουλεψεις 8ωρο για 750 ευρω ....να δεις πως βγαινουν τα λεφτα...παλιο@@@@αΑυτό εδώ δεν είναι παρεξήγηση αν έχεις καταλάβει, τώρα παειιιιιι πέταξε εκανε μέγα λάθος που το είπε δημόσια,αλήθεια γιατί δεν σας ρώτησε πριν τα δωσει;δεν λύνεται αυτό..πως να λυθεί αυτό έχω απορία.