Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Καλημέρα !τελικα καμια φωτο απο την σκιννυ χριστηνα με τα crop top παίζει ρε παιδιά?
Ειναι εξαφανισμενη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την Χρηστινα την εχει φωτο καποιος?
Εξαφανισμενη ειναι

Παιζει καμια φωτο απο το χρηστινάκι???Δεν μπορω να ξεχασω αυτην την μέση-κοιλίτσα...
Εξαφανιστηκε

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
977
Πόντοι
86
Στον Ορφεα η Βασια η ελληνιδα ? μαυρα μαλλια , ηλικια 40+

Manosaoua

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Ξέρουμε οι Κινεζούλες τι ώρα πάνε εκεί;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Oχι κ γω τα ιδια επρεπε αλλα δε μπορουσα οταν την ειδα
Εμενα μου πε οτι θα ναι εκει και κλασσικα ειχε φυγει η ειχε πελατη οποτε την εκανα.Επισης δεν την εχω δει ποτε στις ωρες εκεινες που την ειχα βρει.Αντιθετως νωριτερα πηγαινει.Γενικως με εκνευριζουν οταν δεν τηρουν τα λεγομενα τους και δεν ηταν και λιγες.Καλα εμεις την κανουμε την δουλεια μας αλλα καποιες φορες δεν μου κανει κεφι για καμια κ αν εβρισκα οσες δε δοκιμασα θα ηταν ευκαιριες δοκιμων.

Ξέρουμε οι Κινεζούλες τι ώρα πάνε εκεί;
Πρακτικα σχεδον ολη μερα,αναλογως ποιες ψαχνεις.

Kangos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
24
Πόντοι
0
Ρε παιδιά τετοια μέρα θα έχει τιποτα στο τρίγωνο ή άδικα θα πάω

Panos126

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2024
Like
3
Πόντοι
0
Καμια πιατσα κοντα παγκρατι υπαρχει;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.092
Πόντοι
3.656
Καμια πιατσα κοντα παγκρατι υπαρχει;
Ναι. Το τρίγωνο απέχει 4 χιλιόμετρα
...Η απόσταση μεταξύ Μεταξουργείο, Αθήνα και Παγκρατι, Αθήνα είναι περίπου 4.27 χλμ, την οποία μπορεί κάποιος να ταξιδέψει σε 20 λεπ. Το Moovit θα σας δείξει τις οδηγίες από Μεταξουργείο προς Παγκρατι με λεωφορείο και μετρό, οπότε ανεξάρτητα από το πώς επιλέγετε να ταξιδέψετε στην πόλη Αθήνα - θα έχετε πάντα πολλές εύκολες επιλογές.....

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.614
Πόντοι
19.386
Δεν εχω παει ποτε με Κινεζα και τωρα τελευταια μου εχει καρφωθει η μαλακια στον εγκεφαλο να δοκιμασω για πρωτη φορα...εχοντας διαβασει για καποιες κινεζες που πιατσαρουν χαλκοκονδυλη κατεβηκα σημερα κατα τις 14:30-14:45..περπατησα την χαλκοκονδυλη απο την διασταυρωση με την 3η Σεπτεμβριου μεχρι κατω σχεδον κοντα στην Μαρνης....περασα και εξω απο τον Ορφεα...δεν ειδα ουτε μια Κινεζα...μονο ενα μελαχρινο Τραβελι και εναν τυπα ο οποιος μαλλον εμοιαζε με αρχινταβα και περιπολουσε την περιοχη διωχνοντας τα πρεζονια και κοζαροντας τους παντες....Σκεφτηκα οτι μπορει οι κινεζες να ειναι με πελατες σε κανα δωματιο οποτε εκανα λιγη βολτα στα γυρω στενα να περασει η ωρα, περασα και εξω απο το Λιμπερτυ και απο το Lido, μια μελαχρινη ειδα μονο με φουσκωμενα χειλη η οποια μιλαγε με εναν υποψηφιο πελατη...αφου περασαν περιπου 10-15 λεπτα ξαναπερπατησα την Χαλκοκονδυλη και πηγα παλι εξω απο τον Ορφεα...απολυτως καμια Κινεζα...διπλα απο τον Ορφεα σε ενα πρακτορειο ταξιδιων πετυχα την Κάτια μια Ρωσιδα που δουλευει στο Ιασωνος 19 ισογειο νυχτερινη βαρδια και η οποια εψαχνε να βγαλει εισητηριο για την πατριδα της...απογοητευτηκα και τελικα την εκανα για Μεταξουργειο να ξεδωσω με κανα μιλφ Ουκρανακι στα 10ευρω....μαλλον δεν ημουνα και τοσο τυχερος , ισως και λογο καιρου να ειχαν ρεπο οι κινεζες σημερα...τελικα μαλλον πρεπει να εχει καποιος πολυ ελευθερο χρονο ή να ειναι συνταξιουχος και να ειναι σχεδον ολη μερα στο Τριγωνο για να μπορεσει να βρει αυτο που θελει, αλλιως κλαφτα χαραλαμπε ειναι θεμα τυχης....οπως και να χει αυριο θα ξαναδοκιμασω ενα περασμα κατα τις 16:40 - 17:00....

Gegr123

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Στα ΚΤΕΛ Κηφισού υπάρχει μια που πουλάει χαρτομάντιλα. Μια Κοντουλα μελαχρινή σαν βουλγαρογυφτισσα. Μου βγάζει κάτι από Ινδία η εμφάνιση. Ομορφούλα είναι.
Να τη ρωτήσω αν υπάρχει παρασύνθημα ή μπορεί να με πάρουν στο κυνήγι;

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.586
Πόντοι
206
Στα ΚΤΕΛ Κηφισού υπάρχει μια που πουλάει χαρτομάντιλα. Μια Κοντουλα μελαχρινή σαν βουλγαρογυφτισσα. Μου βγάζει κάτι από Ινδία η εμφάνιση. Ομορφούλα είναι.
Είσαι γρήγορος?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Εμένα πάντως μόλις χτες αυτή η τύπισσα που συστήθηκε ως Σάμουελα από την Αλβανία κιόλας. Αν υπάρχει κάποια φωτογραφία ίσως βοηθούσε να καταλάβω
Η Σαμουελα ειναι τραβελι κ ναι ειμαι αλβανη.Η Κασσανδρα ειναι μαυρη,η Σαμουελα ειναι σκουρεδερμη και ναι φοραει περουκα εννοειται,σωστα τα πες απλα ειναι τραβελι,τωρα καταλαβα το μπερδεμα σου γτ κ γω την πρωτη φορα ειχα μπερδευτει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Πιασε κουβεντα που να περιλαμβανει το ενδιαφερον σου η κατι καθημερινο κ μετα ανεφερε τα ακουσματα που εχεις περι εκδιδομενων που ακουσες/ειδες για εκει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Δεν εχω παει ποτε με Κινεζα και τωρα τελευταια μου εχει καρφωθει η μαλακια στον εγκεφαλο να δοκιμασω για πρωτη φορα...εχοντας διαβασει για καποιες κινεζες που πιατσαρουν χαλκοκονδυλη κατεβηκα σημερα κατα τις 14:30-14:45..περπατησα την χαλκοκονδυλη απο την διασταυρωση με την 3η Σεπτεμβριου μεχρι κατω σχεδον κοντα στην Μαρνης....περασα και εξω απο τον Ορφεα...δεν ειδα ουτε μια Κινεζα...μονο ενα μελαχρινο Τραβελι και εναν τυπα ο οποιος μαλλον εμοιαζε με αρχινταβα και περιπολουσε την περιοχη διωχνοντας τα πρεζονια και κοζαροντας τους παντες....Σκεφτηκα οτι μπορει οι κινεζες να ειναι με πελατες σε κανα δωματιο οποτε εκανα λιγη βολτα στα γυρω στενα να περασει η ωρα, περασα και εξω απο το Λιμπερτυ και απο το Lido, μια μελαχρινη ειδα μονο με φουσκωμενα χειλη η οποια μιλαγε με εναν υποψηφιο πελατη...αφου περασαν περιπου 10-15 λεπτα ξαναπερπατησα την Χαλκοκονδυλη και πηγα παλι εξω απο τον Ορφεα...απολυτως καμια Κινεζα...διπλα απο τον Ορφεα σε ενα πρακτορειο ταξιδιων πετυχα την Κάτια μια Ρωσιδα που δουλευει στο Ιασωνος 19 ισογειο νυχτερινη βαρδια και η οποια εψαχνε να βγαλει εισητηριο για την πατριδα της...απογοητευτηκα και τελικα την εκανα για Μεταξουργειο να ξεδωσω με κανα μιλφ Ουκρανακι στα 10ευρω....μαλλον δεν ημουνα και τοσο τυχερος , ισως και λογο καιρου να ειχαν ρεπο οι κινεζες σημερα...τελικα μαλλον πρεπει να εχει καποιος πολυ ελευθερο χρονο ή να ειναι συνταξιουχος και να ειναι σχεδον ολη μερα στο Τριγωνο για να μπορεσει να βρει αυτο που θελει, αλλιως κλαφτα χαραλαμπε ειναι θεμα τυχης....οπως και να χει αυριο θα ξαναδοκιμασω ενα περασμα κατα τις 16:40 - 17:00....
Η βροχη θα επηρεασε.Βραδυνες και (προς) νυχτερινες βλεπω παντα κινεζες εδω και αρκετο καιρο κ παντα στα ιδια σημεια.Στο Easy Access και στον Ορφεα παραδιπλα.Και σημερα ειδα,ειμουν εκει μεταξυ 18.00-23.00

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom